Какво се случи с нас?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Какво се случи с нас?

Мнениеот galin56 » 07 юли 2016 14:01

На гришовското ЦСКА ще му кажа да види рекламата на каменица: Налей си история.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 07 юли 2016 14:02

dafquezz написа:Благодаря ви, че поддържате добрия тон в темата, въпреки, че е тежка.
Лично аз чакам да видя дали някой ще плати и една стотинка на Държавата. Не ми пука за "честно заработените" баснословни суми на разни чернилки с по 3 минути игра, и грам не ме вълнува кой ял баница и кой му я бил дал. На Държавата обаче трябва да си платим, защото всички чинно си плащаме данъците и сме наясно колко е грозно отстрани, когато някой не го прави. Не искам да сме мангали, и няма да подкрепя мангалски проект. Ще пидкрепя този, който плати на НАП, и тогава няма да има никакви морални пречки този проект да се нарече Нашият ЦСКА, та ако ще довчера да е бил и Скрита сила Мъдрево.
Това бяха моите 5 стотинки, бъдете здрави и не се поддавайте на провокации.

Абсолютно съм съгласен с това. Задължително дълга към държавата трябва да започне да се изплаща. ОБАЧЕ и държавата да си влезе във функциите и като се почне от Сашо Томов през Титан та ако трябва да се мине и през Ст Младенов и баща и син да бъдат разследвани и то ПУБЛИЧНО!!! Пак повтарям ситуацията е отвратителна, НО ако трябва да избирам кой да ИЗКУПИ старото дружество (щото това са вариантите) предпочитам ГГ. Не знам има ли истински цесекар желаещ ВБ .....

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 07 юли 2016 14:09

galin56 написа:На гришовското ЦСКА ще му кажа да види рекламата на каменица: Налей си история.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

А на Титивото БК Левски 2014 какво ще кажеш да види ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юли 2016 14:14

dafquezz написа:Благодаря ви, че поддържате добрия тон в темата, въпреки, че е тежка.
Лично аз чакам да видя дали някой ще плати и една стотинка на Държавата. Не ми пука за "честно заработените" баснословни суми на разни чернилки с по 3 минути игра, и грам не ме вълнува кой ял баница и кой му я бил дал. На Държавата обаче трябва да си платим, защото всички чинно си плащаме данъците и сме наясно колко е грозно отстрани, когато някой не го прави. Не искам да сме мангали, и няма да подкрепя мангалски проект. Ще пидкрепя този, който плати на НАП, и тогава няма да има никакви морални пречки този проект да се нарече Нашият ЦСКА, та ако ще довчера да е бил и Скрита сила Мъдрево.

Това, което ме възпира в момента да подкрепя плана на Гришата, е че не знам какъв е плана.
Не знам дали смята да плаща нещо и ако да, какво точно смята да плаща.
На въпроса как ще докаже приемственост, се отговаря, че ще се платят дълговете към НАП чрез инвестиции в базата.
Малко ми е мътна тая работа.
Според мен най-чистото е през оздравителен план, а пък инвестициите в базата да си ги приспадат от наема.
Това, което предлага Божков и което се опитваше да направи Гришата чрез дъщерното дружество, е най-доброто. Новото дружество да замени старото като член на БФС. Дали ще го направи Божков, дали Гришата, дали двамата заедно, за мен няма значение. Това вече е отработена схема - Берое.
Та не знам. Нека и Гришата си извади плана, но реалния план, да покаже какво и как ще става. Ако всичко е читаво, хората ще се успокоят и ще го подкрепят.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 14:16

Държавата ще изкяри повече от проекта на Ганчев - първо ще се ремонтират базите, които са всъщност публична държавна собственост. Отделно големият интерес към ЦСКА ще генерира и приходи за частни лица, откъдето и приходи в хазната най-малкото от ДДС. Човек трябва да прави и такива сметки.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 14:23

djd написа:Това, което ме възпира в момента да подкрепя плана на Гришата, е че не знам какъв е плана.
На въпроса как ще докаже приемственост, се отговаря, че ще се платят дълговете към НАП чрез инвестиции в базата.
Според мен най-чистото е през оздравителен план, а пък инвестициите в базата да си ги приспадат от наема.
Това, което предлага Божков и което се опитваше да направи Гришата чрез дъщерното дружество, е най-доброто. Новото дружество да замени старото като член на БФС. Дали ще го направи Божков, дали Гришата, дали двамата заедно, за мен няма значение. Това вече е отработена схема - Берое.
Та не знам. Нека и Гришата си извади плана, но реалния план, да покаже какво и как ще става. Ако всичко е читаво, хората ще се успокоят и ще го подкрепят.

Човек, никой няма да оздравява старото дружество. Нерентабилно е, ненужно е - няма да стане. Аман от това оздравяване! Никога никой нямаше да го направи!
Ганчев ще купи марката от НАП. Спомена, че и някакви дългове. Нека вземе марката, едва ли ще е на цената, обявена на търговете. Дългове не е нужно да взима, те са на старото дружество и нямат нищо общо с историята на клуба... това е историята на Градевци, Цимбици, Томовци... да ги погребват.

zaleza1234
Контакти:

Мнениеот zaleza1234 » 07 юли 2016 14:25

djd написа:

Това, което ме възпира в момента да подкрепя плана на Гришата, е че не знам какъв е плана.

Именно за това призовавам за ТЪРПЕНИЕ!!! Просто не трябва да се делим това е гадната мръсна цел на ОНЯ.

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 07 юли 2016 14:27

zaleza1234 написа:
eMs1 написа:
Altarf написа:
Както написах в една друга тема, няма разделяне, а отделяне. И на ЦСКА му се налага понякога да отделя ненужното, няма как.

Прав ви път тогава. Сбогом :lol:

Ето това което правиш в момента не е правилно. На всички ни е болно и този който пише над теб не е прав да гони хората милеещи за това да има приемственост за това ПРИЗОВАВАМ не се делете. Имайте още малко търпение, зафето и юношите какво доказват, че първия взе пари от Божков за този цирк ли. И то този цирк бе породен от това че им се присмивахме че имат само дружество без отбор и те решиха да докажат че грешим........ ти с Цимбика ли си ???? него ли подкрепяш. Отвори им стадиона като на парад за да вземат знамената от баскетболната зала.......мислиш ли че тоя милее за ЦСКА а не е там да подкрепя само за да има разкол м/у нас.

Ако беше чел (може и да си) темата от 6000-те хил. стр. щеше да разбереш, защо отношението ми е такова, особено към тази клакьорка.
Не съм нито с Цимбика, нито с Росен, нито с Божков, нито с Ганчев, с ЦСКА съм. Но това не могат да го разберат някои хора, защото доста време си седях и мълчах с надеждата, че някой ще направи нещо, за ЦСКА, не за Литекс, защото към НАСТОЯЩИЯТ момент, общото на Литекс с ЦСКА е едно сменено име и 8 играча и треньор (за тях 10000 пъти писах, че имат семейства и това им е хляба, ще отидат там, където ще взимат пари и това е най-нормалното нещо), т.е. нищо общо.

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 07 юли 2016 14:38

Altarf написа:
djd написа:Това, което ме възпира в момента да подкрепя плана на Гришата, е че не знам какъв е плана.

Човек, никой няма да оздравява старото дружество. Нерентабилно е, ненужно е - няма да стане. Аман от това оздравяване! Никога никой нямаше да го направи!
Ганчев ще купи марката от НАП. Спомена, че и някакви дългове. Нека вземе марката, едва ли ще е на цената, обявена на търговете. Дългове не е нужно да взима, те са на старото дружество и нямат нищо общо с историята на клуба... това е историята на Градевци, Цимбици, Томовци... да ги погребват.

Все едно ти ще ги плащаш тия пари.
Както виждам, ти също не си много наясно, какво точно ще прави Гришата. Проект? Видял ли си проект, бизнес план или само откъслечни думи от интервюта и разкази на очевидци? Как да го подкрепям?
Остава ми само да чакам и след като нещо стане, тогава да решавам.

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 07 юли 2016 14:51

djd написа:Все едно ти ще ги плащаш тия пари.
Както виждам, ти също не си много наясно, какво точно ще прави Гришата. Проект? Видял ли си проект, бизнес план или само откъслечни думи от интервюта и разкази на очевидци? Как да го подкрепям?
Остава ми само да чакам и след като нещо стане, тогава да решавам.

Ами иди на Армията - виж. Иди на Панчарево - виж. Иди в Австрия на контролите - виж. Това прави. Бизнес план - виж как работеше в Литекс през годините. Как развива школа, как подбира персонал. Това ще прави и в ЦСКА, но в по-голям мащаб и с много по-голяма обществена основа.

Върни се в “ЦСКА”