ЦСКА - нож с две остриета

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: ЦСКА - нож с две остриета

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 01 ное 2014 18:42

Кашчей написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
memnto написа:Това, че знаем че се плаща да се стимулира определен отбор прави ли сигурен изхода от мача, та да "сринем някоя буукмейкърска къща"? :?
Плосък както винаги. :|

Toва, че плащат на Славия да играе не трябва да ви бърка, всеки с претенции за титла трябва да може да бие останалите дори да са надъхани. Нещо, което опитвах да обясня след 1 мач на Герена, когато отново се говореше за пари за Славия...

Само че тогава Славия не вкара гол в мача, а просто Петков направи чудеса на вратата. Определено кефят някои фенове на Левски и ЦСКА, които с оглед на леко непредвидим резултат от даден мач, предварително се застраховат с някакви задкулисни игри срещу техния отбор. И което е още по-яко-всички знаят, че мачът е купен, че г-н Х е броил точно определена сума на г-н У, и всичко това още преди мача, но досега никой от тези всезнайковци не е извадил точни и неопровержими доказателства за алабализмите, които говори(пише).

Аз не казвам, че е броил или не е, дадох оня мач за пример поради слуховете и най-вече защото се смяташе за сигурно, че ще бием, чак докараха купата на стадиона. И въобще прекрасно ми разбра мисълта, но трябва да кажеш нещо в критичен тон мда
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 01 ное 2014 19:40

Струва ми се, че балона ЦСКА започва да се пука. Аз лично не видях класата, за която навсякъде се тръби, че ЦСКА притежавали. Безсмислени центрирания и удари от далеч, хаотичен натиск, в който се търси късмет, егоистичност и тотална липса на креативна отборна игра. Славия накрая можеше и да си бие. И щеше да е съвсем заслужено.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 01 ное 2014 19:42

BRF написа:Честно казано,удоволствие ми прави да гледам ИГРАТА на ЦСКА през този сезон!

А хареса ли ти играта срещу Славия днес?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2014 19:44

il4o_iliew написа:Струва ми се, че балона ЦСКА започва да се пука. Аз лично не видях класата, за която навсякъде се тръби, че ЦСКА притежавали. Безсмислени центрирания и удари от далеч, хаотичен натиск, в който се търси късмет, егоистичност и тотална липса на креативна отборна игра. Славия накрая можеше и да си бие. И щеше да е съвсем заслужено.

И съдията можеше да си свири дузпата срещу Платини, но уви. Нещо го спря.
И, тъпако, за мача със Славия си има отделна тема.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2014 20:38

Кировец написа:
il4o_iliew написа:Струва ми се, че балона ЦСКА започва да се пука. Аз лично не видях класата, за която навсякъде се тръби, че ЦСКА притежавали. Безсмислени центрирания и удари от далеч, хаотичен натиск, в който се търси късмет, егоистичност и тотална липса на креативна отборна игра. Славия накрая можеше и да си бие. И щеше да е съвсем заслужено.

Ако беше свирил СРЕЩУ Платини, то трябваше да е за Славия!
Всъщност, ти лично, можеш ли да приемеш, че не във всеки мач ще побеждавате с еднотипна игра?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2014 20:41

Кашчей написа:
Кировец написа:

Всъщност, ти лично, можеш ли да приемеш, че не във всеки мач ще побеждавате с еднотипна игра?

А Барселона с каква игра побеждават бе, умник? А Реал? Еднотипна игра?! Колко гола сме допуснали на армията и колко сме вкарали бе, кавал?
И Платини има и в ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 ное 2014 20:47

Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

А Барселона с каква игра побеждават бе, умник? А Реал? Еднотипна игра?! Колко гола сме допуснали на армията и колко сме вкарали бе, кавал?

В ЦСКА има Суарес, на когото "викат Платини", а не Платини, който е с името си в Славия!
Ти верно ли смяташ, че еднотипното на ЦСКА е равно на еднотипното на Барселона и Реал :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 01 ное 2014 20:57

Кашчей написа:
Кировец написа:
Кашчей написа:
Кировец написа:

В ЦСКА има Суарес, на когото "викат Платини", а не Платини, който е с името си в Славия!
Ти верно ли смяташ, че еднотипното на ЦСКА е равно на еднотипното на Барселона и Реал :roll:

Всеки отбор си има стил и с него печели, прави равен или губи - еднотипно.

Луд Гидия 123
Контакти:

Мнениеот Луд Гидия 123 » 02 ное 2014 02:06

iliyan написа:
effect написа:Късметът принципно служи за оправдание на тези, на които им е угодно, така се утешават хората :) Ама стигнаха до мачове с Лацио, Ливърпул и Реал и стигнаха до мач с Базел, за да спечелят в ШЛ. В някои мачове им провървя, в други не, както биха Базел в края, така и паднаха от Ливърпул в края, както биха Стяуа, така и паднаха от Загреб. Биха си Партизан миналата година със доста добра и хладнокръвна игра, играха си в ЛЕ, минаха си с кеф групата като завършиха 1-ви, няма как да е само късмет :) Както не е и късмет да отпаднеш 4 пъти с 8 Х-а или пък да те бият 6 пъти поред само на контра :)

Пич или гледаш други мачове или са ти много зелени очилата.Само ще ти припомня как миналата година Базел им показа къде им е мястото.Защо не се запиташ защо точно мача с Лацио имаше подозрение за черно тото.
Да не говорим , че точно играч на апчетата беше заподозрян за черно тото при младежите.Да не говорим колко мача миналата година в ЛЕ биха с късмет - 1:0 с един удар и опълчение и контри.И сега им подариха червен картон иначе не виждам как щяха да бият Базел.Иначе голяма реване срещу Реал и Ливърпул и се видя , че и там бяха леко подпряни от съдията.Свали очилата !

Едно е Базел да те победи след като след това е бил Челси на Стамфорд а съвсем друго е да отпаднеш от Зимбру, тази пуста злоба ще те вкара преждевременно в гроба.
Все пак кажи ни ти какви мачове гледаш или като опре да се коментират "епичните битки със Зимбру" започваш да се правиш на пръднал в рейса. Кажи си компетентното мнение и за този мач.
Последна промяна от delqnski47 на 02 ное 2014 09:14, променено общо 1 път.
Причина: БЕЗ ОБИДИ ВЪВ ФОРУМА
Гарваните грачат грозно, зловещо..................а орлите си летят.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 ное 2014 12:54

Нещата в ЦСКА ще се наредят. Имаме и футболисти, които определено са кърпеж, такива са: Супусепа, Мисиджън, Галчев /който никак не харесвам/, а Маркиньос на година ще направи 33г., Крачуна също ми е спорен. Йоахим все още е загадка........, та ако на техните места се вземат 2-ма или 3-ма класни футболисти, ситуацията в ЦСКА ще е коренно различна

Върни се в “ЦСКА”