6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 6 Кръг/Арда - ЦСКА /24.08.2024/ 19:00 ч.
Мисия невъзможна с Томаш ! Така си мисля
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
направо сте тръгнали към изпадане :) аз друг да се справи в тая ситуация освен Славко Матич не мисля, че има... Томаш няма опит да води такъв отбор, чак такъв разграден двор и не е водил нито подготовка нито нищо, т.е. поне до пролетта ще има проблеми :) а Стойчо вече е на възраст човека и не съм убеден, че още има такава енергия да се справи, въпреки че кой знае.... търсете си Матич иначе сте го загазили ;)

-
- Контакти:
Трима човека в ЦСКА наговориха много глупости последно време, започвам от Стипич, знаел защо отбора не играел , но нямало да го каже, дошъл да прави ЦСКА шампион, но не казал кога, пишели му футболисти в Инстаграм да го молят да ги вземе в ЦСКА и т.н.простотии.Филипов след всеки слаб мач на ЦСКА ни се извинява и ни уверява как следващата седмица в ЦСКА ще дойдат много качествени футболисти, поне тази вечер да беше замълчал.Орманджиев тази вечер ни разкри, че нямало химия между треньор и футболисти, откри Америка, ние без да сме близо до отбора усещахме, че има проблем в съблекалнята, но господа директорите изчакаха ЦСКА да стигне дъното за да кажат, че Стипич не става и са взели грешния човек за треньор на ЦСКА.Затова единственото правилно решение е тримата споменати по най-бързия начин вън от ЦСКА.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
- MASTER_COOL
- Контакти:
И онзи мазник Мишо също ! Връзкар.
Мечтая за триото - Методи Томанов - Стойчо - Томаш
Мечтая за триото - Методи Томанов - Стойчо - Томаш
Фичо тотално ми падна в очите тази вечер и сигурно никога няма да го уважавам, както го уважавах до сега.
Най- нагъл и тъп е и от тримата директори.
Мисля,че един бой на някой от тримата ще дойде добре в момента.
Атмосферата била добра? :) Фичо ти наистина си тъп :) Оня наркомана поне може да говори и да лъже и му се отдава.
Скаршем при смяната отиде да догледа мача до страничния сектор до съндъците от рекламата . Ебати хубавата атмосфера.
Има нещо сбъркано и във физическата подготовка ! Християн Петров едва ли ще ме надбяга, нищо че е с 30 години по-малък.
Папазки трябва да е уникален дебил и с невероятно спокойствие за да не реагира, като гледа как се харчат парите му.
А той не е такъв ! Сигурен съм.
Най- нагъл и тъп е и от тримата директори.
Мисля,че един бой на някой от тримата ще дойде добре в момента.
Атмосферата била добра? :) Фичо ти наистина си тъп :) Оня наркомана поне може да говори и да лъже и му се отдава.
Скаршем при смяната отиде да догледа мача до страничния сектор до съндъците от рекламата . Ебати хубавата атмосфера.
Има нещо сбъркано и във физическата подготовка ! Християн Петров едва ли ще ме надбяга, нищо че е с 30 години по-малък.
Папазки трябва да е уникален дебил и с невероятно спокойствие за да не реагира, като гледа как се харчат парите му.
- redhooligan
- Контакти:
ogrizko написа:направо сте тръгнали към изпадане :) аз друг да се справи в тая ситуация освен Славко Матич не мисля, че има... Томаш няма опит да води такъв отбор, чак такъв разграден двор и не е водил нито подготовка нито нищо, т.е. поне до пролетта ще има проблеми :) а Стойчо вече е на възраст човека и не съм убеден, че още има такава енергия да се справи, въпреки че кой знае.... търсете си Матич иначе сте го загазили ;)
Това което си написал е пълен траш. Щели сме да изпадаме или Стойчо нямал енергията. Първото което е дори и Стипич да остане до края на сезона вероятността да изпаднем е малка, не за друго ами ще започнат да се купуват мачове и съдии. Второто което е, Стойчо е 10 пъти в класи над сегашния ни треньор който е сменил над 10 отбора за последните 4-5 години ( което говори за голямата му класа ). Така че ако нямаш нещо смислено за писане, по добре не пиши и да настройваш останалите хора тук да ти пишат някакви работи които не искат и да рискуват наказание!!!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Дори при 0:0 е недупостимо да се смеят.
Един от тримата трябва да бъде набит. Предлагам да е Фичо Дебила .
След боя ,трябва да му се каже, че другата седмица пак ще го бият.

Един от тримата трябва да бъде набит. Предлагам да е Фичо Дебила .
След боя ,трябва да му се каже, че другата седмица пак ще го бият.

- Michael_Buble
- Контакти:
Настъпва ерата на назначените собственици и за вашия клуб! Ако съм прав в предположенията си, жална ви майка!
Добър или лош ГГ беше единствения, който приемаше всичко лично. Толкова лично, че прибягваше до позабравени мутренски прийоми.
Новият ви собственик е Спас Русев под индиго. Има някакви обещания за бизнеса му, а отбора е досадна притурка към сделката.
Добър или лош ГГ беше единствения, който приемаше всичко лично. Толкова лично, че прибягваше до позабравени мутренски прийоми.
Новият ви собственик е Спас Русев под индиго. Има някакви обещания за бизнеса му, а отбора е досадна притурка към сделката.
gihuelo написа:Папазки трябва да е уникален дебил и с невероятно спокойствие за да не реагира, като гледа как се харчат парите му.
Още в края на миналия сезон предположих, че на собственикът (който и да е той) не му дреме грам за спортно-техническата част, а е тук с други цели, .... иначе нямаше да се допусне проблем с лиценза и цирковете последните седмици.
Вече съм абсолютно убеден в това.
Двамата аниматори не стават дори за чеп!
Зализаният явно също, защото наеха човек да му върши работата.
Една група "организирани" обаче имат огромна вина, защото още лятото на 2021 заиграха по свирката на букитата, .... съвсем безкористно предполагам.
Цялата организация около превземането на клуба и последствията е меко казано плашеща!
Дано не се окажа отново прав!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Убеден съм, че отбор със сумарна стойност около 20 млн. евро не е възможно да е тотално некадърен и за 17 мача да запише 12 загуби. Да те мачкат отборчета за по 3,4,5 млн. евро ,където те хванат. Черно тото и много други зависимости. Да влиза прокуратурата!