01.10.1980г. Нотингам преклони глава пред силата на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Re: 01.10.1980г. Нотингам преклони глава пред силата на ЦСКА

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 13:40

Old_death написа:
Лимонадения Джо написа:
GOLEADOR написа:Аз не лъжа!Виж автобиографията на Стойчо Младенов и там ще прочетеш как е бягал от милицията.Отделно хубаво е,че вече не твърдиш,че футболистите са идвали в ЦСКА насила,а са правили това по свой избор.Лошото е,че криеш за шефовете на ДС които са на всеки мач на Левски и са освирквани по стадионите от публиката.Солаков дажи си позволи да подслушва съблекалнята на ЦСКА!За какво говорим!!!

Не съм чел биографията на Стойчо, но ми е много интересно дали е успял да избяга, а те дали са гонили? Това са пълни измишльотини. Феновете на Левски от 1969г. скандират "Левски, оле, нищо общо с МВР" и всички знаем защо е така.

И за това безропотно взеха 6 играча на Спартак . Хайде да престанете с митовете ! За такива скандирания по това време се правеха безплатно тухли в тухларната , а аз не зная някой левскар да е ходил там за това .

Значи за скандирания в тухларната, а Стойчо е бягал от милицията и нищо? ;) Относно обединението на Левски и Спартак, бих го сравнил с историята на дядо ми. Очуждили му къщата в Красно село и му казали, остави тоя външен кенеф, тоя двор, покрива ти тече, за твое добро- панелка на седмия етаж в Павлово. Отиваш и не задаваш повече въпроси. Някой питал ли фен на Левски, искаш ли това обединение? Ти кажи.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 13:44

GOLEADOR написа:Виж човека как мълчи за освиркването на шефа на ДС на мачовете на ЦСКА!Явно защото е направено от феновете на ЦСКА.Докато те му ръкопляскат,нашите освиркват,ама нали трябва да пробута мантрата на МВР....

Това е толкова несериозно. Ти да не мислиш, че тогава шефовете на ДС някои ги знаеше кои са? Техните имена станаха известни след 10.11.1989г. Всичко друго бяха слухове и разкази, като този на Киро за чашките.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2015 13:47

@Лимонадения Джо
Относно Стойчо Младенов:
Като те интересува вземи и я прочети.Мисля,че я има в сайта му.Или искаш всичко наготово?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2015 13:52

Лимонадения Джо написа:
GOLEADOR написа:Виж човека как мълчи за освиркването на шефа на ДС на мачовете на ЦСКА!Явно защото е направено от феновете на ЦСКА.Докато те му ръкопляскат,нашите освиркват,ама нали трябва да пробута мантрата на МВР....

Това е толкова несериозно. Ти да не мислиш, че тогава шефовете на ДС някои ги знаеше кои са? Техните имена станаха известни след 10.11.1989г. Всичко друго бяха слухове и разкази, като този на Киро за чашките.

Той е и министър в правителството (на МВР ),колко скрит мислиш , че е?И между другото,не само феновете на ЦСКА го освиркват,това се случва и на други стадиони в страната.Смятай колко неизвестен е Солаков.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 13:53

GOLEADOR написа:Но претендирате за тяхната база и ваши спортисти още са под шапката на полицията.Както и да е,вие си знаете,че сте свързани с полицията,ние също.

Може и да греша, ако е така поправи ме, фенове на Левски не претендират за бази. Това си е работа на собствениците. Личното ми мнение е, че клубовете трябва да получат базите безплатно, но да си плащат консумативите и данък, съобразно размера им, а не като ЦСКА-нищо.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2015 13:57

Лимонадения Джо написа:
GOLEADOR написа:Но претендирате за тяхната база и ваши спортисти още са под шапката на полицията.Както и да е,вие си знаете,че сте свързани с полицията,ние също.

Може и да греша, ако е така поправи ме, фенове на Левски не претендират за бази. Това си е работа на собствениците. Личното ми мнение е, че клубовете трябва да получат базите безплатно, но да си плащат консумативите и данък, съобразно размера им, а не като ЦСКА-нищо.

Сега на мантрата за базите ли мина?Е,нямаш спирка.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2015 14:03

Изображение
Левски,оле,нищо общо с МВР,само ни върнете техните бази!

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 14:03

GOLEADOR написа:
Лимонадения Джо написа:

Той е и министър в правителството (на МВР ),колко скрит мислиш , че е?И между другото,не само феновете на ЦСКА го освиркват,това се случва и на други стадиони в страната.Смятай колко неизвестен е Солаков.

Страшно несвързани неща пишеш. ДС е била много за кратко към МВР. Със сигурност от 1974г. до 1989г. е на подчинение на ЦК на БКП. Остави тази книжка на Стойчо, прочети нещо друго. Казвам ти съвсем искренно, бил съм на хиляди мачове не само на Левски от 1795-76г. Никога не спомням ръкопляскания или още по-малко освирквания на политици, министри и т.н. до 1989г. Това е пълен мит. Тогава беше пълно с цивилни милиционери по мачовете и веднага те вадеха от стадиона.

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 01 окт 2015 14:05

GOLEADOR написа:Изображение
Левски,оле,нищо общо с МВР,само ни върнете техните бази!

Направо изби рибата. Това не са фенове, а децата дето гонят топките. Нали се сещаш кой ги е изпратил, един ваш фен и възпитаник.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 01 окт 2015 14:11

Лимонадения Джо написа:
GOLEADOR написа:
Лимонадения Джо написа:

Страшно несвързани неща пишеш. ДС е била много за кратко към МВР. Със сигурност от 1974г. до 1989г. е на подчинение на ЦК на БКП. Остави тази книжка на Стойчо, прочети нещо друго. Казвам ти съвсем искренно, бил съм на хиляди мачове не само на Левски от 1795-76г. Никога не спомням ръкопляскания или още по-малко освирквания на политици, министри и т.н. до 1989г. Това е пълен мит. Тогава беше пълно с цивилни милиционери по мачовете и веднага те вадеха от стадиона.

Мит друг път!Кое не разбра?Че Солаков е освиркван , че е министър или нещо друго?

Върни се в “ЦСКА”