НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ ОТБОР!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ ОТБОР!

Мнениеот acmilan » 18 яну 2009 16:11

delqnski47 написа:
Armagedon написа:Аз не искам да имаме хиляди звезди! На мен ми стига отбор, който като излезе срещу вас да ви победи!!! А кой, колко струвал и къде бил отишъл да играе, меко казано ми е през паламарката!!! Важното е, когато е играл за Левски, да е дал всичко от себе си и да е излизал победител в дербито!!!

Естествено че не ти е през паламарката.......нали си левскар!!! ;) Тука говорим за ЦСКА!!!За разлика от тебе на мен ми е през паламарката за Гунди и там другите ви звезди,не защото са играли за Левски,а защото са БЪЛГАРИ!!!И още повече щеше да ми е през паламарката за вашите звезди ако имаха поне една златна обувка или топка!!! ;)

Аз бях останал с впечатлението,че ти си по-умерен и по-нормален фен.Нямат златна обувка,само бронзова на Сираков.а ще ме извиняваш,но има голямо значение кой ви е създал,но както и да е.Радвам се,че си обичаш отбора,това е хубаво.Важно е да се запази добрия тон и да не се обижда противника.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 яну 2009 16:20

acmilan написа:
delqnski47 написа:
Armagedon написа:Аз не искам да имаме хиляди звезди! На мен ми стига отбор, който като излезе срещу вас да ви победи!!! А кой, колко струвал и къде бил отишъл да играе, меко казано ми е през паламарката!!! Важното е, когато е играл за Левски, да е дал всичко от себе си и да е излизал победител в дербито!!!

Естествено че не ти е през паламарката.......нали си левскар!!! ;) Тука говорим за ЦСКА!!!За разлика от тебе на мен ми е през паламарката за Гунди и там другите ви звезди,не защото са играли за Левски,а защото са БЪЛГАРИ!!!И още повече щеше да ми е през паламарката за вашите звезди ако имаха поне една златна обувка или топка!!! ;)

Аз бях останал с впечатлението,че ти си по-умерен и по-нормален фен.Нямат златна обувка,само бронзова на Сираков.а ще ме извиняваш,но има голямо значение кой ви е създал,но както и да е.Радвам се,че си обичаш отбора,това е хубаво.Важно е да се запази добрия тон и да не се обижда противника.

Пич,аз нито съм обидил някого,нито нищо....това са факти,това са истини!!!Омръзна ми някакво си синьо комплексарче да пише разни глупости,че били създадени от незнам си кой си преди незнам си колко си години!!!Изобщо ми е през онаята работа както на мене така и на останалите цскари!!! ;) :)Аз имам много приятели левскари и уважавам Левски,защото и ЦСКА и Левски взаимно се развиват като си правят мачове....... ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
LSFC1914
Контакти:

Мнениеот LSFC1914 » 18 яну 2009 16:28

Абе много ми сте интересни.По цял ден пишете по форума,дразните се,псувате се,обиждате се и нищо не решавата по този начин.Така може да си спорите цял живот и нищо няма да излезе наяве-кой кой е създал и т.н.Просто така си пишете.Няма доказателства кой кого е създал.Така,че не спорете за глупости,а гледайте реално на Българския футбол.И да имаш 1000 титли,все едно си е.Тука и отбор от "А" окръжна група може да стане шампион. :!:

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Мнениеот naso » 18 яну 2009 16:38

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЙ Е СЪЗДАЛ ТОЗИ ОТБОР!

И по-добре да не знаеш, какво са направили тези, които са създали цска...
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 20 яну 2009 17:37

Ето това е яркото доказателство колко заблудени са феновете на ФК "Подуене"....

Значи наистина е вярно онова изречение : "ЦСКА държи на Европа а пък "Левски" на...ЦСКА!"

Затова и дербито отдавна за нас е просто един от мачовете от шампионата, защото ние чакаме евротурнирите!

Сега имаме нови собственици, така че едва ли ще ни откраднете лиценза още веднъж....

Много ми се гледаше "Гол след гол" на Шахтьор - "Левски", но какво да се прави - Велев е решил да не се прави на мъж още в подготовката, че после ще се чуди как да им оправя проблемите на "сините лъвове" - онези проблеми със самочувствието дето се появават на "Герена" обикновенно след среща от евротурнирите.... :lol: :lol: :lol:

- КАК СИ, БАТЕ ? :roll:
- ОХ, НЕЩО МЕ УЖИЛИ! :lol:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 20 яну 2009 18:36

НАЙ-ТИТОЛОВАНИЯТ БЪЛГАРСКИ КЛУБ-ДОКАЗАНО
САМО ЦСКА
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Върни се в “ЦСКА”