АНКЕТАТА ЗА ДОМУСЧИЙСКИ
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: АНКЕТАТА ЗА ДОМУСЧИЙСКИ
GoDDeadman, междувпрочем, и ти си задник за такова място!!!!!!............. Що да не поплюеш, друг българин някак си успял?!...... Кой знае как си надигал бирата, като е бележил, Бербо, ама нали сега сите така, та що не и ти?!................ Дървена тиква!..... Тъпанари, трябва да се радвате и за Бербо, и за Домо, и за всички малко останали навън, които все още ни представят!..........
kartago успокой се малко! Вземи си дозата и си лягай 

- GoDDeadman
- Контакти:
kartago написа:GoDDeadman, междувпрочем, и ти си задник за такова място!!!!!!............. Що да не поплюеш, друг българин някак си успял?!...... Кой знае как си надигал бирата, като е бележил, Бербо, ама нали сега сите така, та що не и ти?!................ Дървена тиква!..... Тъпанари, трябва да се радвате и за Бербо, и за Домо, и за всички малко останали навън, които все още ни представят!..........
Междувпрочем вярно е радвал съм се като е вкарвал...........Аааааа кога беше за последно ??? Междувпрочем ти един ден като работиш после цяла седмица ли почиваш???Междувпрочем колко още търпение да имам към Барби???
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.
kartago написа:angoff????...............ти май ти не си добре!....... Или не можеш да четеш!..........И ти си същия кавал явно!.....
Полека бате само да не се разплачеш ...

- GoDDeadman
- Контакти:
kartago написа:angoff????...............ти май ти не си добре!....... Или не можеш да четеш!..........И ти си същия кавал явно!.....
Лелеее кво стана с призивите за "един по чист форум".Какво стана с молбата към Дарина.След като искаш без обиди твоя пост какъв е . Бягай в скайпа, там поне може да игнорираш нелицеприятните ти.ЛИЦЕМЕР
GoDDeadman, точно пък от тебе забележки не чакам!!!!....... Аз съм си в скайпа!....Вие къде сте?!....На СинияТерор, мога да му кажа, че няма да стане тая работа!!!....Виж, ще се зарадвам, ако барем, спрете да се псувате като хамали.....или се махайте в отделна някаква си тема, форма!!!!......А защо да съм лицемер?! Че употребих български национален инструмент, или защото някой хем се радва на някой, хем го плюе?!...........
- GoDDeadman
- Контакти:
Angooooooof тоя още не си е взел хаповете!!!
Давай Домо, аз съм от Ботев но се радвам на успехите на всички сънародници. Валери чакамте в събота да се видим.
Тук хапчета няма да помогнат! Хора стига омраза, ако ще мразите някой сте избрали много неподходящо място да го показвате, още по-неподходящи хора и ..... няма смисъл да обяснявам, просто насочете тая енергия дето я хабите тук към нещо по-смислено!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
armeeca написа:Bad Boy написа:А бе грамотния дето пише Домусчийски, вместо Домовчийски на какъв език разбра каква е тази анкета? Ебати неграмотното прасе си.
Тъпак ти може и да не знаеш швабски, ама аз за разлика от тебе съм го учил. И там гласувате за издънка на годината...
ей дормушали, това че си гастербайтер в германия вече пета година, не означава, че си го учил езика. всеки трети турчин и циганин е гастербайтер в германия и се представят за немци, лайната... нашия аргеец и той - учил немски...

[offtopic]