С това катеначо срещу Динамо незнам кво ни чака
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: С това катеначо срещу Динамо незнам кво ни чака
Аз,не мисля, че сме играли в стил катеначо. Определено този мач беше изигран тактически, като подготовка за предстоящия с Динамо. Наистина все още се правят много грешки във всички фази на играта, но да не забравяме , че този отбор е почти изцяло обновен и няма как за един два месеца, всичко да е по мед  и масло. От мачовете, които ЦСКА изигра и съм гледал ( ЦСКА - Стяуа, ЦСКА - Дери, ЛокоПД - ЦСКА и ЦСКА - Берое), това е първият, който позволяваме на противника да разиграва топката за по-дълъг период от време,  като същевременно, чакахме всяка създала се възможност за бърза контра атака. На мача със Стяуа видях , че отбора може да пресира противника по целия терен. ЦСКА-Дери и Локо ПД - ЦСКА няма какво да ги коментирам при това тотално игрово превъзходство. Така, че няма как да кажа, че играем катеначо, след като до сега сме изиграли мачовете си в различни варианти на поведение. Дано за мачовете с Динамо, да се избере най-правилният вариант на поведение, което  да ни помогне, да отстраним на руснаците и да влезем в групите.

- Lord VOODOO
Момчета не бъдете толкова критични! Преди да съдите играчите и треньора помислете в какви условия се игра този мач! Предстои ви мач с Динамо.... нормално е играчите поне малко да се пестят, а и се пазеха от контузии при този потоп, който се изсипа над Сливен. Лично за мен това беше причината отбора ви да не е така деен на терен и затова позволи на Берое да води играта в големи части от мача!
В крайна сметка днес победихте и имате шансове срещу Динамо, така че дайте шанс на Любо да се докаже!
Успех в четвъртък.

В крайна сметка днес победихте и имате шансове срещу Динамо, така че дайте шанс на Любо да се докаже!
Успех в четвъртък.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Вижте момчета, вярно аз продалжавам да се учудвам на Любо как с такава тактика биеме а пак на всичкото от горе и вкарваме по толко много.Без дефакто чист нападател ние бележиме,а като знам че винаги в ЦСКА е играл типичния таран,какъвто беше и Любо.Конкетно за мача днес не сам хич доволен от това кадето видях,65 мн,после след 2-я гол се успокоиха и заиграха нещо.Орлин Орлинов дали не заслужава да поиграва повече а мисля че,добре се включва засега и трябва да му се гласува повече доврие-според мен поне  

Реално ... от Цялата Група - типичния Нападател е само 1 - Пасков сега като го няма муши..
Аз незнам какво любо не му хареса на Саидходжа ама поне е едър , бори се ... пък и знае как да вкарва
Недопустимо е така без нападател ... поне пасков да пуска ... тоя Руй мигел не е много нападател , халф би му било по-добре
Срещу динамо.... ако играеме затворено ще си пуснеме сами таралежа в гащите 

на ЦСКА софия силата им е в нападателният футбол ... до сега срещу сериозни противници . когато и да сме приемали играта в нашата половина ... никога не е било на добре

Аз незнам какво любо не му хареса на Саидходжа ама поне е едър , бори се ... пък и знае как да вкарва
Недопустимо е така без нападател ... поне пасков да пуска ... тоя Руй мигел не е много нападател , халф би му било по-добре
Срещу динамо.... ако играеме затворено ще си пуснеме сами таралежа в гащите

на ЦСКА софия силата им е в нападателният футбол ... до сега срещу сериозни противници . когато и да сме приемали играта в нашата половина ... никога не е било на добре
Преди всичко честита победа на всички, които обичат ЦСКА  

Две неща относно мача - чак когато Коста Янев вкара гола си прозрях защо Любо е предполеч именно него за мача в Сливен, а остави в София Светльо при положение че нашия капитан се връща в игра....
Аз мислех че Коста ще седне на пейката като се върне Тошо, но явно Любо мисли друго.... 

Конкуренцията е жестока в халфовата линия, което е чудесно за отбора 

И другото - грешка е да се отказваме от Ходжата, не само в мачовете с Динамо а изобщо това момче има какво да даде наистина за отбора...
Руи Мигел нищо не играе, а на Динамо трябва да се вкарват голове и ще е по-лесно ако имаме здрав таран отпред....
Владо и Спас не е много сигурно дали ще се оправят дотогава а дори и да стане - нямат игрова практика.
За Владо не се притеснявам - има огромен опит и си може и то много, но Спас като не е играл - не знам как ще се представи ако му се гласува доверие още в четвъртък за титуляр.... 

Помощника на Кобелев не знам какво видя в този дъжд, но едва ли не е разбрал че тези двамата които правеха играта днес няма да играят в четвъртък.... 

Въпреки това можем да ги изненадаме лошо и в двата мача - та ние сме ЦСКА 

Две неща относно мача - чак когато Коста Янев вкара гола си прозрях защо Любо е предполеч именно него за мача в Сливен, а остави в София Светльо при положение че нашия капитан се връща в игра....
Аз мислех че Коста ще седне на пейката като се върне Тошо, но явно Любо мисли друго....

И другото - грешка е да се отказваме от Ходжата, не само в мачовете с Динамо а изобщо това момче има какво да даде наистина за отбора...
Руи Мигел нищо не играе, а на Динамо трябва да се вкарват голове и ще е по-лесно ако имаме здрав таран отпред....
Владо и Спас не е много сигурно дали ще се оправят дотогава а дори и да стане - нямат игрова практика.
За Владо не се притеснявам - има огромен опит и си може и то много, но Спас като не е играл - не знам как ще се представи ако му се гласува доверие още в четвъртък за титуляр....

Помощника на Кобелев не знам какво видя в този дъжд, но едва ли не е разбрал че тези двамата които правеха играта днес няма да играят в четвъртък....

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Yasso написа:Преди всичко честита победа на всички, които обичат ЦСКА
+1
Общо взето на ходом, изиграхме този мач.
И за 2 път треньорите реват,че ЦСКА ги бият на 0.

Дано да направим хет-трик.

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Yasso написа:Преди всичко честита победа на всички, които обичат ЦСКА

Напълно съм съгласен с мнението ти
Май всички сте изпуснали коментара на Пенев след мача: "Мисля, че успяхме да ги заблудим" 
В четвъртък ще им скочим здраво на веждите.

lyubs написа:Май всички сте изпуснали коментара на Пенев след мача: "Мисля, че успяхме да ги заблудим"
Хахахахаха.Пенев е един невероятен тактик.В четвъртък 0-2 не ви мърда
ЕМИЛ написа:lyubs написа:Май всички сте изпуснали коментара на Пенев след мача: "Мисля, че успяхме да ги заблудим"
Хахахахаха.Пенев е един невероятен тактик.В четвъртък 0-2 не ви мърда
аахахахахах абе не можете ли да се научите че като играят два български отбора в ЕКТ трябва да се подкрепят който и да са те !!!
П.П. Мойто мнение е че ЦСКА успя тотално да прецака Динамо М тъй като в тоя дъжд едва ли нещо са разбрали и ако е така те са разбрали от Ив.Стоянов и Маркиньос които всъщност няма да играят тъй че супер..... те няма да знаят какво ще играем ... А за Владо .... според мен ако излезе да играе срещу Динамо няма да се представи на ниво .... но може да вкара
Краен резултат 2:1