34 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /13.05.2025/ 20:15 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: 34 Кръг/ ЦСКА - Спартак Варна /13.05.2025/ 20:15 ч.
Доволно, силен мач на Илиян, много слабо съдийче.
Do Something Different!
Ето това искаме да виждаме. Поздравления на момчетата.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Абсолютен рецитал !
И не, не ме интересуват проблемите на Спартак. Играхме превъзходно. 5 различни голмайстора. Отбора е в форма.
Умни срещу Берое и всички заедно срещу Лудогорец!
Само ЦСКА! Напред червените !
И не, не ме интересуват проблемите на Спартак. Играхме превъзходно. 5 различни голмайстора. Отбора е в форма.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
MASTER_COOL написа:Абсолютен рецитал !
С тъпаци като онзи Павлин Николов Спартак са си заслужили проблемите. Интересно ми е дали той или онзи смешен директор ще коментират ЦСКА след този погром.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Буквално му разбихме устата на онзи директор на Спартак ! Лекция !
Играхме срещу отбор без половината си титуляри,без пари,без мотивация. Една разбита команда която догодина може и да не играе професионален футбол така че да го даваме по-спокойно. Първото полувреме бяхме слаби. Общо взето нищо впечатляващо освен стандартните надувки на Томаш след края на мача
- MASTER_COOL
- Контакти:
Ама разбира се - един от най-слабите ни мачове. Как не го е срам тоя Томаш , не ни е симпатичен и веднага искаме да се маха.....
Изключително неполезно (да не кажа вредно) е да се правят заключения за състоянието на отбора след последните 2 мача.
Още когато стана ясно в коя плейофна група и с кои отбори ще сме споделих, че само ние сме горе-долу ОК с лиценза за ЕКТ, т.е. изхода от "двубоите" беше ясен.
Не знам дали на някой му направи впечатлени какво каза Белия след мача: "мотивация нямаме, организацията в клуба не е за А група". Мача си беше като контрола с дубъла.
Дано Томаш не си помисли, че е хванал Господ за шлифера!
Още когато стана ясно в коя плейофна група и с кои отбори ще сме споделих, че само ние сме горе-долу ОК с лиценза за ЕКТ, т.е. изхода от "двубоите" беше ясен.
Не знам дали на някой му направи впечатлени какво каза Белия след мача: "мотивация нямаме, организацията в клуба не е за А група". Мача си беше като контрола с дубъла.
Дано Томаш не си помисли, че е хванал Господ за шлифера!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- MASTER_COOL
- Контакти:
Не мисля, че си е помислил подобно нещо.
Иван Иванов го каза най- добре...Победите носят самочувствие, независимо колко слаб е съперника. Това от своя страна допринася футболистите да играят по-освободено и да разкриват максималният си потенциал.
Мисля, че имаме нужда от точно това - малко самочувствие и спокойствие преди Лудогорец !
Дори попадането в втората четворка е по-добре от гледна точка на наказания, контузии и съхранени сили за мача на годината. Дори да бяхме в първите четири - целта пак щеше да е само една - ФИНАЛА !
По-добре да биеш Спартак, Берое и Ботев при всичките им проблеми с по 3,4 гола, отколкото да падаш от Крумовград и да се мъчиш с Ботев Вр.
Поне това е моето мнение.
Иван Иванов го каза най- добре...Победите носят самочувствие, независимо колко слаб е съперника. Това от своя страна допринася футболистите да играят по-освободено и да разкриват максималният си потенциал.
Мисля, че имаме нужда от точно това - малко самочувствие и спокойствие преди Лудогорец !
Дори попадането в втората четворка е по-добре от гледна точка на наказания, контузии и съхранени сили за мача на годината. Дори да бяхме в първите четири - целта пак щеше да е само една - ФИНАЛА !
По-добре да биеш Спартак, Берое и Ботев при всичките им проблеми с по 3,4 гола, отколкото да падаш от Крумовград и да се мъчиш с Ботев Вр.
Поне това е моето мнение.
Ясно е, че в тази четворка играем срещу отбори, които имат проблеми. Но това всъщност е добре дошло за нашите футболисти, които цял сезон бяха с разклатена увереност. Малко от малко да влезе добро настроение и в нашата къща.
Ясно е също, че другата седмица играем срещу съвсем друг отбор. Но ние вече играхме срещу водещите отбори няколко пъти и видяхме, че не са пък някаква неземна сила.
Ясно е също, че другата седмица играем срещу съвсем друг отбор. Но ние вече играхме срещу водещите отбори няколко пъти и видяхме, че не са пък някаква неземна сила.