Вероятно ще пазим Турицов и Тиаго за важния мач с ББ. Като добавим Занев, Ахмедов, които ще отсъстват заради короната, а Санкаре поради наказание, отборът ни силно намалява потенциала си. Въпреки това шансове за победа имаме, ако останалите се раздадат на 100% (до четвъртък са 5 дни, достатъчно време за възстановяване) и ако шансът отново е на наша страна. Ще победим, ако Соу вкара поне 2 от трите си положения, нищо против след негов удар и рикошет да се получи автогол. Не че някой от другите не може да се разпише.
Ще ми се отборът ни да играе по-опростено, малко по-бързо и ефикасно в предни позиции.
5 кръг/Черно Море-ЦСКА / 13.09.2020 / 18:45 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 5 кръг/Черно Море-ЦСКА / 13.09.2020 / 18:45 ч.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Предполагам, че ще играем с Бусато, Мазику, Антов, Матей и Турицов в защита. Тиаго и Юга в средата, Енрике и Йомов(Кери) крила, и в нападение Соу и Юрич(Тони или Белтраме).
Аз съм скетик и не смятам, че ще вземем повече от точка. ЧМ са корав отбор а на тича се играе много трудно. Като добавим липсващите Санкаре, Занев и Ахмедов, плюс късата скамейка и невъзможността за ротация преди мача на сезона с Бате, не виждам как ще излезем сухи от морето.
Прогноза 1:1 или нещо от сорта..
Аз съм скетик и не смятам, че ще вземем повече от точка. ЧМ са корав отбор а на тича се играе много трудно. Като добавим липсващите Санкаре, Занев и Ахмедов, плюс късата скамейка и невъзможността за ротация преди мача на сезона с Бате, не виждам как ще излезем сухи от морето.
Прогноза 1:1 или нещо от сорта..
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
Предполагам, че ще започнем прибрано и ще чакаме възможности за контри. Победата не е на живот и смърт, което е много важно при гостуване на "Тича". Ако не получим гол първото полувреме, вероятно ще победим. Ако не друго, със сигурност сме в по-добро физическо състояние.
Хайл Мусолини
Сега видях, че съдия на мача е Станислав Тодоров! Май изобщо няма смисъл да се напъваме в този мач, Тодоров никога няма да ни остави да бием
.
HardWork написа:Сега видях, че съдия на мача е Станислав Тодоров! Май изобщо няма смисъл да се напъваме в този мач, Тодоров никога няма да ни остави да бием.
Нека ЦСКА играе добре, нека създаде и вкара положенията си, пък да видим как съдията няма да ни позволи да бием. Би могъл да повлияе единствено при равностоен мач, т.е. ако играем зле.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
13. Густаво Бусато - 2. Юрген Матей, 26. Валентин Антов (к), 28. Пламен Гълъбов, 3. Жеферсон, - 18. Брадли Мазику, 21. Амос Юга, 30. Георги Йомов - 7. Енрике Рафаел, 10. Стефано Белтраме, 22. Али Соу
Два номинални бека и трима централни защитници
Хайл Мусолини
CaptainBertorelli написа:13. Густаво Бусато - 2. Юрген Матей, 26. Валентин Антов (к), 28. Пламен Гълъбов, 3. Жеферсон, - 18. Брадли Мазику, 21. Амос Юга, 30. Георги Йомов - 7. Енрике Рафаел, 10. Стефано Белтраме, 22. Али Соу
То няма кой, само Чорбадийски. Жеферсон ще е деф халф с Юга и Белтраме пред тях. Дано Жеферсона и Бусато не осерат мача
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
С Гълъбов на фланга и Джеферсън ставам все по голям песимист че ще успеем да вземем дори точка.
-
CaptainBertorelli
- Контакти:
шивача написа:CaptainBertorelli написа:13. Густаво Бусато - 2. Юрген Матей, 26. Валентин Антов (к), 28. Пламен Гълъбов, 3. Жеферсон, - 18. Брадли Мазику, 21. Амос Юга, 30. Георги Йомов - 7. Енрике Рафаел, 10. Стефано Белтраме, 22. Али Соу
То няма кой, само Чорбадийски. Жеферсон ще е деф халф с Юга и Белтраме пред тях. Дано Жеферсона и Бусато не осерат мача
Ако държим задължително да сме 4-5-1, вярно няма кой. Дано само Жеферсон не я преправи бързо на 4-4-1.
Хайл Мусолини
Тва е един от най-нелепите голове, които съм виждал срещу нас... нарежда ми се веднага след една контрола с корейци, където един висок 1.50 м ни вкара с глава преди две, три години...
50' 1:1, 93' 1:2 Али Соу

50' 1:1, 93' 1:2 Али Соу