"В"група XXVI кръг: Беласица (Петрич) - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: "В"група XXVI кръг: Беласица (Петрич) - ЦСКА (София)

Мнениеот GOLEADOR » 07 апр 2016 14:47

RockSeeker написа:
гражданин от село написа:Само типично по нашенски да не се получи главозамайване и отпускане след победата над Берое.Ицо да им наляга парцалите да не стане като в лафа за власите.

В случая можем да си го позволим :lol: Важно е в реванша да излезем отново пределно мобилизирани :)

Няма проблем да не спечелим този двубой,но мисля,че това ще повлияе зле на самочувствието на отбора.За мен този мач трябва да се вземе,макар и с по-скромен резултат.Така се гради самочувствие на победител.Ще перифразирам изказването на един треньор : "Утре вестниците ще пишат за НЕПОБЕДИМИТЕ 11 от ЦСКА".
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 14:51

Както може да навреди на самочувствието, така може и добре да се отрази, отрезвително. Аз се надявам, че няма да е необходимо просто и ще си бием, макар и с по-лежерно темпо, а на 20ти ще излязат отново мобилизирани, а не с мисъл, че "остава лесната част". Ние можем да сме им в помощ, но може и да се подхлъзнат от еуфорията - от тях си зависи.

Иначе въпросният не е излъгал човека - наистина на следващия ден бяха във вестниците като първи в класирането, но не и следващата седмица :lol: Така че - няма нужда от изхвърляния :)
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 07 апр 2016 15:11

Не мисля,че победа над Беласица макар и с алтернативен състав е изхвърляне.А що се отнася до мача за купата и възможността да подценим мача,та ние сме отбор от трета дивизия,как да подценим двубой с тим от първата четворка на А група?2:0 е коварен резултат и един бърз гол през първото полувреме поставят мача в съвсем различно русло.А ако се стигне до продължения , какво правим?Видя се,че физически сме готови да играем 60 минути.Дано треньорите видяха това и изготвят тактика която да осигури победния ни марш на "Армията".Футболистите,клуба и феновете заслужават това!20.04.2016 - заедно към финала! ;)
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 апр 2016 16:34

Имах предвид "Непобедимите 11" - не, че засега в рамките на този сезон не е вярно де ;) След този отзвук на вчерашната победа много лесно можем да го подценим и вярвам Ицо Янев знае много добре това, ако да говори обратното - то е целенасочено според мен :) За физическата издръжливост въобще не съм сигурен, че е така, както казваш ти и доста сини приятелки. Не подценявай това, че вчера момчетата хвърлиха доста сили, докато стигнат до това 2:0. Просто след първия гол се видя, а вярвам и те усетиха, че спокойно могат да натиснат и търсят поне още един. На Армията вече ще могат да го карат една идея по-спокойно и да си чакат момента. Според мен няма да имаме никакви проблеми да издържим 90 минути, освен ако не се наложи да се втурваме в атаки при някакъв много лош развой на срещата.
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 апр 2016 19:25

0:1

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 07 апр 2016 21:52

И аз като Тео(по-скромничко) ама 0-2, с момчета които по-рядко получават шанс за изява,а на останалите Ицо да им скъсва задниците от яки тренировки.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 апр 2016 23:32

0-3
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 апр 2016 07:08

0:3

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 08 апр 2016 12:07

russia написа:Скромно - 0:2, 0:3, колкото да мине и този мач!

:lol: :lol: :lol: човече ти ми напълни душата с музея и синята тишина! - има да се смея...
Обаче, мача ще е много по-изразителна победа за нас, като са РАЗПУСКАЩА ТРЕНИРОВКА!!!!!!! - обещавам ви ;')
Мале какво става, след като се преминал...преодолял...изиграл и спечелил това, което чакаш от...2-3 месеца! - горката Беласица...и два гола за Галчев!!! - за младоците колко, не се наемам да прогнозирам....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 апр 2016 00:25

Галчев почти сигурно ще почива както и Преслав. Очаквам Головодов и Момчил титуляри и традицинната ротация отпред с Хазуров.

Върни се в “ЦСКА”