"В"група XXIV кръг: ФК София 2010 - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Beladona

Re: "В"група XXIV кръг: ФК София 2010 - ЦСКА (София)

Мнениеот Beladona » 27 мар 2016 00:32

Тия отрочета на Стойне Манолов играха Истински мач в Сандански , даже некъв футболист на Сандански си е заложил максимума срещу отбора си в Ефбет , който е 100 лева и целият мач е свален, а парите върнати на всички . Да ни е честит истинския футбол . Кой знае какво ще направят и срещу нас . :) 0 :20 , с дузпи, червени картони и всички специални залози в Ефбет да излезнат . Баси футболните пародии . Стойнето явно си действа като през 2000 година :)

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 мар 2016 00:34

angelofdeath написа:Още един мач само за статистиката и гоненето на кота 100 гола. Важното е да няма контузии и да свършат наказанията. Обеден съм, че Христо Янев вече знае състава за мача с Берое. Според мен единствената въпросителна е в двойката централни защитници и евентуално вратаря. Аз бих заложил на Стоян Колев, а пред него Грънчов и Чорбаджийски. Това е мое мнение, аз съм само зрител на стадиона, Ицо Янев знае, кой е във върхова форма. Не се съмнявам, че ще избере играчите, които могат да се опълчат на Берое. И дори да загубиме ще бъде с бъде с чест и достойнство. Спечелим ли, момчетат ще станат герои завинаги. Ние ще ги помним винаги!

Обеден ли си наистина ?

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 27 мар 2016 11:26

Мач, в който ще имам смесени чувства. Хич не ми се иска да ги бием, при положение, че се борят за оцеляване, а и за нешето оцеляване. София 2010 ни е гаранция, че няма да се озовем в А окръжна следващия сезон, ако оцелеят. Не съм им гледал програмата, ние ще бием всичко наред и заради тях.
От друга страна спортът си е
спорт и победата трябва да се гони във всеки мач. 4:0 за ЦСКА.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 27 мар 2016 11:36

Beladona написа:
angelofdeath написа:Още един мач само за статистиката и гоненето на кота 100 гола. Важното е да няма контузии и да свършат наказанията. Обеден съм, че Христо Янев вече знае състава за мача с Берое. Според мен единствената въпросителна е в двойката централни защитници и евентуално вратаря. Аз бих заложил на Стоян Колев, а пред него Грънчов и Чорбаджийски. Това е мое мнение, аз съм само зрител на стадиона, Ицо Янев знае, кой е във върхова форма. Не се съмнявам, че ще избере играчите, които могат да се опълчат на Берое. И дори да загубиме ще бъде с бъде с чест и достойнство. Спечелим ли, момчетат ще станат герои завинаги. Ние ще ги помним винаги!

Обеден ли си наистина ?

Ако не бях обеден нямаше да съм на стадиона за всеки мач от В група. И със сигурност едва ли щях да бия път до Стара Загора. Футболът е непредсказуем и никой не може да ме обеди, че Берое са страшилище. Днешния двубой е едно приятно завръщане на Тошко Янчев на Армията. той заслужава нашите аплодисменти.

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 мар 2016 13:21

angelofdeath написа:
Beladona написа:

Обеден ли си наистина ?

Ако не бях обеден нямаше да съм на стадиона за всеки мач от В група. И със сигурност едва ли щях да бия път до Стара Загора. Футболът е непредсказуем и никой не може да ме обеди, че Берое са страшилище. Днешния двубой е едно приятно завръщане на Тошко Янчев на Армията. той заслужава нашите аплодисменти.

Е, това значи Обеденост !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2016 13:51

@Beladona
Ах,колко сме иронични.Всеки може да сгреши като напише убеден с о,случва се.Но поне човека не се прави на такъв какъвто не е.Как издържаш на това двуличие не знам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 27 мар 2016 14:50

GOLEADOR написа:@Beladona
Ах,колко сме иронични.Всеки може да сгреши като напише убеден с о,случва се.Но поне човека не се прави на такъв какъвто не е.Как издържаш на това двуличие не знам.

Аре бе , майтап да става , нямам нищо против момчето , даже му се кефя , че ходи на стадиона постоянно :)

Само ЦСКА !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 мар 2016 19:00

Кристиано Роналдо да се учи как се изпълняват преки свободни удари от Борко!
Уникален шут!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 27 мар 2016 19:07

Айде юбилей!!!
100 гола за сезона! :)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 27 мар 2016 20:21

Хубава победа,целта е изпълнена (3 точки,без контузии и кота 100 е премината).Божилов не трябваше да го изпускаме,за мен това е грешка на Янев.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”