Пак извиват ръцете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Re: Пак извиват ръцете на ЦСКА

Мнениеот MuroCSKA » 26 юли 2009 10:51

velinsky написа:"Извиване на ръце" е оправдание за доверчиви и наивни фенове,за да не се плаща за качествен ремонт на "Армията"!Настоящите,а и почти всички бивши притежатели на контролния пакет акции на "ЦСКА-АД" предпочетоха да насочат финанси за закупуване на нови играчи и за заплати ,вместо да инвестират в базата.И на стадиона в Ловеч да поискат да се играе мача,цената за наем няма да е по-ниска от тази на "Васил Левски".И от година на година изискванията за стадионите от страна на УЕФА ще са все по високи.Така че е вярна приказката..."и да стоим и да не стоим,онзи к.. нас чака".Да не плачат против този и онзи,а да вземат да отделят финанси за базите...и не става въпрос само за "червените"!

Напълно си прав. Но доакто държавата не даде стадионите на клубовете никой луд няма да налива пари за тоя дето духа

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 26 юли 2009 10:52

Айде пак БФС ....... :mrgreen:
Просто изискванията са доста по-високи за европа, а от там и цената естествено :!:
Успех на всичките ни отбори в европа ;)
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 26 юли 2009 10:59

Това не е новина. Очевидно и за съжаление в БФС виждат едни беззащитни и неопитни хорица, които не могат да им извиват ръцете, така както го правят други и се пробват да видят до кога ще минава номера. Ясно е , че за сега минава. Само от ръководството на ЦСКА зависи до кога ще продължават по този начин. Струва ми се, че е време да покажат на Камен Костадинов - депутат от ДПС и член на Изпълкома, както и на другите влиятелни сини фактори в БФС, че кучето освен да скача според тоягата може и да хапе. И дано го направят, защото следващата стъпка може да бъде още по-фрапантна и нагла.
А на Боби, комисиите около него и всички, които са доволни от поредната футболна излагация на БФС ще кажа:" Да сте живи и здрави още дълги години и все така да ви дразни името на ЦСКА. Ако това стане значи този червен отбор е фактор, който ви пречи и не ви оставя да спите спокойно".
НИЕ ЩЕ СМЕ СИЛНИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ВАС!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 26 юли 2009 11:05

Levski26 написа:Айде пак БФС ....... :mrgreen:
Просто изискванията са доста по-високи за европа, а от там и цената естествено :!:

Наистина ли вярваш че стадиона ще е по-различен отколкото на мача с Левски та цената да е увеличена с 350% :?: :lol: :?:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 юли 2009 11:20

ros написа:Това не е новина. Очевидно и за съжаление в БФС виждат едни беззащитни и неопитни хорица, които не могат да им извиват ръцете, така както го правят други и се пробват да видят до кога ще минава номера. Ясно е , че за сега минава. Само от ръководството на ЦСКА зависи до кога ще продължават по този начин. Струва ми се, че е време да покажат на Камен Костадинов - депутат от ДПС и член на Изпълкома, както и на другите влиятелни сини фактори в БФС, че кучето освен да скача според тоягата може и да хапе. И дано го направят, защото следващата стъпка може да бъде още по-фрапантна и нагла.
А на Боби, комисиите около него и всички, които са доволни от поредната футболна излагация на БФС ще кажа:" Да сте живи и здрави още дълги години и все така да ви дразни името на ЦСКА. Ако това стане значи този червен отбор е фактор, който ви пречи и не ви оставя да спите спокойно".
НИЕ ЩЕ СМЕ СИЛНИ ВЪПРЕКИ ВСИЧКИ ВАС!

Абе.. Какво общо има БФС с Националният стадион?Май не е лесно да се мисли, а?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Levski26
Контакти:

Мнениеот Levski26 » 26 юли 2009 11:36

red dragon написа:

Наистина ли вярваш че стадиона ще е по-различен отколкото на мача с Левски та цената да е увеличена с 350% :?: :lol: :?:

Не може да сравняваш мачовете в Европа и България, самата организация е на друго ниво.
Пък и е нормално в Европа да се плаща повече, защото има повече приходи.
Примера на Кашчей с билетите е много удачен, прочети го ако си пропуснал.
Изображение

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 26 юли 2009 11:59

Levski26 написа:
red dragon написа:

Не може да сравняваш мачовете в Европа и България, самата организация е на друго ниво.
Пък и е нормално в Европа да се плаща повече, защото има повече приходи.
Примера на Кашчей с билетите е много удачен, прочети го ако си пропуснал.

Да, бай Пешо коси под друг ъгъл тревата и това прави организацията различна. Да не би от нац. стадион да осигурят стюарди, билети и всичко друго? Клубът си прави основно организацията, а че от стадиона искат да изкарат кинти на чужд гръб е пределно ясно. Ако за тая фаза е такъв наема, то за мач в групите трябва да е 100 000. А това логично ли ти се вижда?

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 26 юли 2009 13:15

lacho_trepacho написа:
kronos написа:
Безплатен обяд няма, още по-малко само заради сините ви очи

Е моного ясно, че няма. Тука обаче говорим за увеличение от 3,5 пъти от последното му ползване срещу Левски.

Извини ме за невежеството, но цените на билетите за мач срещу "Миньор" (примерно) и в ЕКТ еднакви ли ще са?

А и собственикът има право да си определи цена, каквато смята, че го удовлетворява, във връзка със събитието, за което се наема съоръжението.Сигурен съм, че за концерта на Мадона наемътще е още по-висок.

Ако Титаните имат малко акъл в главата си,нека одерат кожата на ръководството на стадиона със сметката за почистване.Така поне ще се разбере,че имат зъби.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 26 юли 2009 14:07

RedeviL написа:Направо не ми се говори!После ми говорете, че няма тенденция срещу ЦСКА.. :evil:

Няма тенденция с/у ЦСКА!!!
Нац. Спортна база си има ценоразпис за всяко съоръжение, независимо кой го ползва. И на Левски и на който и да е груг отбор пак тази сума щяха да поискат.
ОТ ЦСКА СТАВАТЕ ЗА СМЯХ, С ПОДОБНИ ТЕМИ. В крайна сметка собствениците на отбора са милионери бе хора :mrgreen: , муха ги ухапала завалиите :mrgreen: !

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Мнениеот Unforgiven_M » 26 юли 2009 14:21

Всяко нещо си има цена - единия го продава, а другият го купува. И продавача си определя цената. А не купувача!

Върни се в “ЦСКА”