Mariyan Milanov написа:Аз съм Левскар, но чакайте малко, защо казвате без Тимонов и Манчев ?. Като Манчев няма и една контрола изиграна с Цска а само тренира за здраве така като гледам :
Защото е контузен
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Mariyan Milanov написа:Аз съм Левскар, но чакайте малко, защо казвате без Тимонов и Манчев ?. Като Манчев няма и една контрола изиграна с Цска а само тренира за здраве така като гледам :
lacho_trepacho написа:Значи ли това, че като не са ги картотекирали сега няма да играят изобщо за ЦСКА в ЕКТ! Понеже, ако е така лично ще запаля централата на П(одуенски)ФС, още след мача с ирландците!
tprodanov написа:lacho_trepacho написа:Значи ли това, че като не са ги картотекирали сега няма да играят изобщо за ЦСКА в ЕКТ! Понеже, ако е така лично ще запаля централата на П(одуенски)ФС, още след мача с ирландците!
Хахахахах, хайде, 8 часа е, по леглата. Пак ще се съберете 15 човека от няколкото милиона верни фена и ще ви изгонят чистачките....
[/center] [center]Ооо, шампиони обичаме ви ЦСКА![/center]Mariyan Milanov написа:Аз съм Левскар, но чакайте малко, защо казвате без Тимонов и Манчев ?. Като Манчев няма и една контрола изиграна с Цска а само тренира за здраве така като гледам :
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
shumnaliq написа:Mariyan Milanov написа:Аз съм Левскар, но чакайте малко, защо казвате без Тимонов и Манчев ?. Като Манчев няма и една контрола изиграна с Цска а само тренира за здраве така като гледам :
Щем Пената го е взел значи има планове за него. Може би като резерва на Тимонов. Пак се брой а и и на немог му е спряно правото да играе футбол в ЕКТ. Задно с Апостол ПоПоВ
Кашчей написа:shumnaliq написа:Mariyan Milanov написа:Аз съм Левскар, но чакайте малко, защо казвате без Тимонов и Манчев ?. Като Манчев няма и една контрола изиграна с Цска а само тренира за здраве така като гледам :
Щем Пената го е взел значи има планове за него. Може би като резерва на Тимонов. Пак се брой а и и на немог му е спряно правото да играе футбол в ЕКТ. Задно с Апостол ПоПоВ
Шумналията, не те знам на колко си години, но като ми стане тъпо във форума, търся нещо написано от теб, което със сигурност развеселяваКой и как е спрял нечие право да играе в ЕКТ?Как се придобива право да играеш в даден отбор и съответно даден турнир?В кой Районен или Окръжен съд се правят картотеки на спортист, та да може със заявление да напуснеш отбора, с който имаш договор, без да си разтрогнал в единствено възможното място за това-Арбитража към БФС?
Имам чувството, че повечето, да не кажа почти всички, само пишете, но ви мързи да четете!

[/center]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта