Ради Здравков разкри схемите в ЦСКА - взимали ли са ресто?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Ради Здравков разкри схемите в ЦСКА - взимали ли са рест

Мнениеот Jorkorazporko » 27 апр 2015 13:28

BRF написа:Сега остава Ради да изкара някакви документи!

хах, за какво са ти документи? Всичко това са факти, които се знаят от доста време! Докуметите не са у Здравков, те са в канцеларията и в архива на ЦСКА!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 27 апр 2015 13:30

Ако Ради Здравков е прав, значи през всички клубове в Бг трябва да мине икономическата полиция. Защото ако е било възможно в ЦСКА, по каква логика не би било възможно другаде - при всички, които си имат благодетели с неясно доходи ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2015 13:31

Jorkorazporko написа:

хах, за какво са ти документи? Всичко това са факти, които се знаят от доста време! Докуметите не са у Здравков, те са в канцеларията и в архива на ЦСКА!

Фактите се подплащат с документи, празни приказки и числа може всеки да си хвърля, колкото поиска.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 апр 2015 13:32

BRF написа:И аз четири години бях решил да не говоря,но сега ще го направя!
Имам информация,че при Томов дълговете на ЦСКА от 58 341 892 лв и 53 ст,са намалели на 22 348 876 и 12 ст. в това число не включвам леля Тонка-чистачката,която взе 120лв аванс след като бях направил справката!

Титан отписаха всички пари дали на ЦСКА, и оформени счетоводно като кредит към клуба, затова намаляха кредитите, не благодарение на Лупи! Томов само е взел от ЦСКА, не е дал и една стотинка за клуба! Хайде отворете си очите най - накрая, че ставате смешни! "Слепци с очи", както е казал Ботев :mrgreen: !

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 27 апр 2015 13:35

1982 написа:
Jorkorazporko написа:

Фактите се подплащат с документи, празни приказки и числа може всеки да си хвърля, колкото поиска.

Ради Здравков да не е изпълнителен директор на ЦСКА?? Той е просто бивш треньор и играч, казващ какво се случва според него в клуба! Нещата които той казва аз съм ги чувал от лично от Емо Коцев, и още един куп хора близки до ръководството на ЦСКА! Документите ще излезат, точно както лъсна и заплатата на Стойчо!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 апр 2015 13:41

Титан" остави клуба с 15 млн. лева дългове. В момента има към 25 милиона. В тази сума не влизат дължимите парите на сем. Манджукови и Инджови, които стават около 7 милиона, а има и много скрити.

Това не е вярно. Има одит от февруари, според който дълговете са 13 млн лева. Като в тази сума са включени и делата които се водят срещу нас.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 27 апр 2015 13:44

Jorkorazporko написа:Ради Здравков да не е изпълнителен директор на ЦСКА?? Той е просто бивш треньор и играч, казващ какво се случва според него в клуба! Нещата които той казва аз съм ги чувал от лично от Емо Коцев, и още един куп хора близки до ръководството на ЦСКА! Документите ще излезат, точно както лъсна и заплатата на Стойчо!

Заплатата на Стойчо се знае отдавна, щом за теб сега е лъснала, ясно колко си запознат и ти.

А Ради говори пълни глупости, но не му е за първи път, освен това се подмазва на новите, понеже се надява на пост и заплатка в клуба.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 апр 2015 13:50

Jorkorazporko написа:
BRF написа:И аз четири години бях решил да не говоря,но сега ще го направя!
Имам информация,че при Томов дълговете на ЦСКА от 58 341 892 лв и 53 ст,са намалели на 22 348 876 и 12 ст. в това число не включвам леля Тонка-чистачката,която взе 120лв аванс след като бях направил справката!

Титан отписаха всички пари дали на ЦСКА, и оформени счетоводно като кредит към клуба, затова намаляха кредитите, не благодарение на Лупи! Томов само е взел от ЦСКА, не е дал и една стотинка за клуба! Хайде отворете си очите най - накрая, че ставате смешни! "Слепци с очи", както е казал Ботев :mrgreen: !

Ако не си разбрал сарказма ми в написаното си е твой проблем!Не знам кой е взел и кой е дал,но АЗ само съм давал!Така,че ако обичаш малко по-спокойно да ми отговаряш,ОК?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 апр 2015 13:54

Jorkorazporko написа:

Викаш"Няма проблем",че дошъл поредния и се изхрачил по ЦСКА!Важното е,че го прави срещу правилните хора,нали?4 години не говорил,ама сега му се договорило и реши и той да хвърли няколко милиона в приказки!Какво против моите цифри имаш тогава,аз също нямам документи но съм чул :? ?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 27 апр 2015 13:56

Цялото това е скалъпено в момента в който се твърди че от заплати по 6-7 хиляди евро може да се търси ресто. Нека всеки да погледне заплатите във водещи отбори на балканите и да види за какво става дума. За Централна и Източна Европа да не говорим....

Върни се в “ЦСКА”