BBC пише за Уваренко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Re: BBC пише за Уваренко

Мнениеот mad butcher » 03 апр 2015 20:29

Captain Stottlemeyer написа:
Red Warrior написа:Егати футболиста дето не е спестил 400 лева за наем през кариерата си. Друг е въпроса, че кетъринг журналята пишат само за ЦСКА, които бавят заплатите максимум 2 месеца, докато македончето в Левски си призна, че не е вимал заплата 6 месеца. Пламен Крумов 3-4 месеца и т.н., но безпаричието е в ЦСКА.

Конкретно тези двамата - макето и Крумов трябва да си плащат, за да играят в "Левски". ;) А за безпаричието при вас няма да се пУашиш - нали акциите на Томов вече са при "милионите сърца червени"... 8-)

Кратко точно и ясно ти си ебати и капацитета поклон :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 04 апр 2015 15:51

И едните, и другите вместо да се засрамят кусури си намират. Може ли да имаш такъв манталитет към собствените си футболисти? Ставаш за смях. Ами като нямаш пари за играчи, не си взимай играчи. Всичката ни работа такава, българска. Аз като работя на мен не ми пука шефа ми откъде ще ги вземе да ми ги даде на мен, през *** ми е, да си е правил сметката. Сакън да не кажат на феновете "тая година нямаме пари, ще се борим да не изпаднем" и така. Голяма работа, че публиката искала, тя може да си реве колкото си ще... Реалността е друга обаче. Като искат богат Левски или ЦСКА да се хванат феновете и да си ги издържат, не всички да ги издържаме чрез държавния бюджет, НАП, НОИ и прочие...
Изображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 05 апр 2015 12:06

Видяхме го вчера Уваренко. Шефовете са абсолютно прави да не му плащата, защото той пази, като аматьор. Латвиеца трябва да дава пари, че е в ЦСКА. Надявам се Стоян Колев да го разкрие и да го изпрати по-живо, по-здраво. Господинов е вече три години в отбора и има нужда от шанс. Какво стана и някакъв мароканец, който игра на подготовката и се представи отлично. Ако са го върнали на Верея, значи са идиоти, защото ни е нужен в момента.

Върни се в “ЦСКА”