Към върха с Петър Витанов - фен тема

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

angelofdeath
Контакти:

Re: Към върха с Петър Витанов - фен тема

Мнениеот angelofdeath » 12 фев 2015 13:03

ЦСКА има нужда от момчета, като Витанов, но в момента едва ли ще помирише терен. Стойчо не обича юноши и всеячески избяга да ги налага. Ако обаче продадем поне двама от дефанзивните ни халфове, примерно Сънди и Галчев тогава може и да се отвори място за момчето.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 12 фев 2015 13:24

angelofdeath написа:ЦСКА има нужда от момчета, като Витанов, но в момента едва ли ще помирише терен. Стойчо не обича юноши и всеячески избяга да ги налага. Ако обаче продадем поне двама от дефанзивните ни халфове, примерно Сънди и Галчев тогава може и да се отвори място за момчето.

Стойчо да не е педофил, че да ги обича тия пусти юноши, за които толкова ревете?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 12 фев 2015 20:44

Стойчо не обичал юноши. Че кой треньор обича бездарници и иска с тях да атакува титла? :lol:

Колкото до Витанов - аз съм убеден, че ще бъде налаган, защото потенциалът му е огромен, а възможностите му за успешно представяне в А група са реални.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 13 фев 2015 21:16

Кировец написа:Стойчо не обичал юноши. Че кой треньор обича бездарници и иска с тях да атакува титла? :lol:

Колкото до Витанов - аз съм убеден, че ще бъде налаган, защото потенциалът му е огромен, а възможностите му за успешно представяне в А група са реални.

Дано да си прав, че на България определено ѝ липсва стабилен център в полузащитата. :)

Върни се в “ЦСКА”