Тончи Кукоч - фен тема
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Тончи Кукоч - фен тема
И като не може да го продадете ще ревете за него както за Менди 
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Teo написа:BadBoy написа:Teo написа:Най-добрия на този пост в България
Желая му успех на момчето, но как стигна до това заключение ми е много интересно.
От последните му два мача сам си направил извода, че в момента няма по-добър от него на тоя пост..![]()
Познавам много футболисти в росната Ъ група, които направят 2-3 силни мача, тук им се правят на мига фен теми и им се свалят звезди и след това ги няма никакви, така че докато един играч неизиграе един сезон оценки не могат да му бъдат давани още повече пък да се почва с квалификацията НАЙ.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
BadBoy написа:Teo написа:BadBoy написа:Teo написа:Най-добрия на този пост в България
Желая му успех на момчето, но как стигна до това заключение ми е много интересно.
От последните му два мача сам си направил извода, че в момента няма по-добър от него на тоя пост..![]()
Познавам много футболисти в росната Ъ група, които направят 2-3 силни мача, тук им се правят на мига фен теми и им се свалят звезди и след това ги няма никакви, така че докато един играч неизиграе един сезон оценки не могат да му бъдат давани още повече пък да се почва с квалификацията НАЙ.
НАЙ.. защото в момента няма друг толкова добър на тоя пост в родната А група..
Ако мислиш, че има някой които е по-добър от тези показатели които съм дал в мнението си в първата страница, ако обичаш да го споделиш
То щото сме имали възможност да изгледаме по 2-3 мача на всички отбори за да се правят заключения.
Сигурен съм, че в момчето има много футбол, но точно в този момент няма нужда от подобни фанфари.
Сигурен съм, че в момчето има много футбол, но точно в този момент няма нужда от подобни фанфари.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
- Udoji90
- Контакти:
Добър ръст, добра скорост, изключителна физика. Умее ги включванията и центриранията, а днес показа и добър удар. Обещаващ играч е определено и няма дълго да се задържи тук, а може добра пара да се вземе от негова бъдеща продажба. Единствено не ми хареса, че в Разград прекалено често си оголваше зоната и трябваше да го покриват други играчи, но ако е работлив (а изглежда такъв), ще го поправи и това нещо. Мисля, че случихме на ляв бек може би за пръв път от Тиаго Силва насам (или евентуално Вуядинович, но той май само беше ползван там, иначе си беше централен). Много ми е чудно как Бреша са се съгласили да се разделят с него. И все пак да не бързаме да го превъзнасяме - той и Машадо започна с асистенция срещу "Локо" Сф и гол срещу "Левски" (двата ни основни конкурента през онзи сезон, ако изобщо може да се говори, че сме имали такива), а след това...
П.П. В същото време пък сега ни липсва такъв човек вдясно, след като доста време беше обратното.
П.П. В същото време пък сега ни липсва такъв човек вдясно, след като доста време беше обратното.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Re: Тони Кукоч - фен тема
Този пък кой е,те при розовяците само такива,за които трябва адски много да се ровиш че да разбереш от къде идват.
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... vro-293740
Пак някой му попречи на лупи иначе щеше да направи нов ЛЦ

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... vro-293740
Пак някой му попречи на лупи иначе щеше да направи нов ЛЦ
- The deacon
- Контакти:
Много е интересна българската народопсихология! Прави някой един приличен за нашите стандарти мач и вече е обявен за "божия наместник"! Ама срещу кого е играл, и дали тези срещу него са допринесли да стане оспорван сблъсък - това защо изобщо трябва да се коментира??!!! Слагаме си фенските очила и си плямпаме безсмислици, от които уж ни става топло!!! И задължително трябва да включим във "великите" си разсъждения и "говедата", защото в противен случай комплексарщината няма как да избие в пълна сила!!! На всички разбирачи искам да задам само три въпрпоса. Първият е: има ли смисъл от отбори като Марек в А-група и изобщо има ли смисъл от мачове като снощния, в който единствената интрига беше с колко гола ще паднат "мъртвите души" от Дупница? Вторият е: не смятате ли, че ако беше чак толкова "извънземен" колко го изкарвате, този Кукоч нямаше да рита за отбор от малко по-средно европейско ниво, т.е. отбор, който не приключва след два изиграни мача участието си в евротурнирите??? И последният въпрос е: каква беше играта на "галактосът" миналия кръг, когато срещу себе си имаше що-годе читави футболисти??? Айде, със здраве, просто е добре човек да бъде обективен и да не залита в нереалности, защото идват европейските мачове и там боли след мачове с отбори като Иртиш, Мура, Сараево и Зимбру!!!
Прекрасен играч... нужни са 5-10 минути за да се види класата му. Не знам как ще го задържим, личи си ,че може да играе без проблем в някой гранд... дано не го дръпнат.....а мучащите защо веднага налазват темата не знам, имат си толкова звезди за обсъждане,като се почне от инж.
ако при тях се появеше такъв играч,секТОР БЪ вече щеше да носи неговото име...айде марш !!!
Вчера срещу Марек игра много добре,да не кажа че беше най-добрия.Все пак гостите бяха доста по-слаби от нас.Предния мач не можах да го гледам(бях на стадиона,а там който е бил,знае че нищо не се вижда) и затова ще изчакам още 3-4 мача за да дам оценка.