Поредното неадекватно решение на ДК

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

bm1914ls
Контакти:

Re: Поредното неадекватно решение на ДК

Мнениеот bm1914ls » 30 юли 2014 12:49

motg написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stojcho-mladenov-nakazan-za-2-macha-290146
Искам немец за съдия втория полусезон, поне да не раздава картоните спрямо играчите, а спрямо нарушенията им.

Внимавай какво си пожелаваш! :) И аз искам немец! Най-малкото, защото когато е свирил немец, винаги сте губели срещу нас, а след това Г. А. започва да громи световните конспирации. :)
Да, реферът наистина беше доста неадекватен. Най-малкото, защото трябваше да направи още няколко неща. Остави Стойчо да дава указания пет минути, след като му беше показал картона, вместо да го покани да напусне по-най-бързия начин пейката !!! Не направи никаква забележка за това, че хлапетата вместо да подават топката я ритаха настрани. Показа късно жълт картон на вратаря. За свирените нарушения и засади няма да коментирам. Ощетени бяха и двата тима, "Левски" малко повече.

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 30 юли 2014 13:46

Казвам така - фаул на Маркинюс имаше, но в никакъв слу4ай не е за жълт картон - категорично. После беше ясно, че ще се търси и изкупителна жертва и за сините т.е. компенсация. Това не е съдийство или е майсторлък да ги докараш така нещата - за мен си е страх и залитане. Полза никаква.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 14:23

bm1914ls написа:
motg написа:http://gong.bg/bg-football/a-grupa/stojcho-mladenov-nakazan-za-2-macha-290146
Искам немец за съдия втория полусезон, поне да не раздава картоните спрямо играчите, а спрямо нарушенията им.

Внимавай какво си пожелаваш! :) И аз искам немец! Най-малкото, защото когато е свирил немец, винаги сте губели срещу нас, а след това Г. А. започва да громи световните конспирации. :)
Да, реферът наистина беше доста неадекватен. Най-малкото, защото трябваше да направи още няколко неща. Остави Стойчо да дава указания пет минути, след като му беше показал картона, вместо да го покани да напусне по-най-бързия начин пейката !!! Не направи никаква забележка за това, че хлапетата вместо да подават топката я ритаха настрани. Показа късно жълт картон на вратаря. За свирените нарушения и засади няма да коментирам. Ощетени бяха и двата тима, "Левски" малко повече.

:shock: Къде си видял някъде да се прави забележка за това?На кого да направи забележка?Държа да отбележа,че съм твърдо против да се карат децата да бавят играта,ако техния отбор бие!Тези инструкции трябва да дойдат от отбора домакин в случая ЦСКА,но нали ти е ясно,че ако вие бяхте на наше място(колкото и невероятно да звучи :lol: )щеше да се действа по същия начин.
Иначе нашия вратар дори не е бавил времето,но съм сигурен че си се кефил на Урсула като се мяташе като панайрджийска мечка!
Защо остави 100йчо да дава толкова време указания,не знам,но не е правилно.
Повечето и то груби нарушения бяха извършени от вашият отбор.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 14:25

minchev_1951 написа:Авторът Стойчо ли е?

Не беше ли Тройчо?По едно време беше и Шесторчо,май?Добре си се ориентирал да не му се подиграваш с името за да не предизвикваш съдбата :mrgreen: !

мили

Мнениеот мили » 30 юли 2014 14:34

BRF написа:Защо да е неадекватно решението?Треньора няма право да разговаря със съдията и да му иска обяснения за отсъжданията!Дали трябва да са два мача,не знам!Моето мнение е че съдията трябва да бъде наказан,защото критерият му за нарушениятя през първото и второто полувреме бяха различни!Не казвам,че е свирил за някой,а просто не си спази собствените решения.С това развали мача,защото ЦСКА правеше много добри неща в нападение в началото на второто полувреме.След това изгонване,беше ясно ,че при първия по-остър фаул ще изгони и от подуенци.
п.п.Наемам се това ми мнение да стигне до шефа на съдиите!

:roll: Ха! Кой си ти?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 юли 2014 14:41

мили написа:
BRF написа:Защо да е неадекватно решението?Треньора няма право да разговаря със съдията и да му иска обяснения за отсъжданията!Дали трябва да са два мача,не знам!Моето мнение е че съдията трябва да бъде наказан,защото критерият му за нарушениятя през първото и второто полувреме бяха различни!Не казвам,че е свирил за някой,а просто не си спази собствените решения.С това развали мача,защото ЦСКА правеше много добри неща в нападение в началото на второто полувреме.След това изгонване,беше ясно ,че при първия по-остър фаул ще изгони и от подуенци.
п.п.Наемам се това ми мнение да стигне до шефа на съдиите!

:roll: Ха! Кой си ти?

:?:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 юли 2014 16:31

Не разбирам кое му е неадекватното на решенията, освен разбира се, поредните символични глоби за двата отбора.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 31 юли 2014 20:35

Съдията на дербито изгони Маркиньос за 2те му нарушения в мача, да, само 2 нарушения направи за целия мач. По критериите на "перфектно" представилия се съдия, още първото полувреме трябваше да изгони Апата(4фала, 1 за картон), Гаджев (3фала, 2 за картон), Минев (4фала, 2 за картон) и Луис Педро(4 фала, 4 за картон). Но според съдийската комисия всичко е в реда на нещата!?
И сега наказват Стойчо Младенов, защото си е позволил да търси обяснение от съдията, който гони играч за 2 фала, които подминава при други провинили се.
Къде е наказаниято за смешния съдия, който няма ясен критерии за нарушенията?
Да не забравяме, че тази ситуация е рецедив, миналата година изгониха Галчев отново при второто му нарушение в мача.

Искал немец за съдия?! Какъв си ти бе, гольо? Кой те пита от къде ти е капата? Село Борово.

Върни се в “ЦСКА”