Колко струва любовта на Менди

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
russia

Re: Колко струва любовта на Менди

Мнениеот russia » 02 юли 2014 14:17

levski4ever86 написа:Колко струва любовта на Лупи?

Колко струва любовта на М'Боли?

Това ли ти дойде отвътре, левскиньо? :mrgreen:
Бай ви Лупи е имал да взима едни пари от Титан - взел си ги е!
Мболи не си бил виждал феновете?!? Ами те не са негови лични, а на ЦСКА! По същия начин би отговорил и Блажевич за "неговите фенове" в България! Те са чужденци и сме им фенове докато защитават фланелката на отбора. Като си бие шута навън ще има други фенове и така...! ;)
Да е някое наше момче, че да звучи обидно, пък той алжирец! Днеска е тук, утре го няма, да му вземем парите от трансфера пък да си търси фенове където иска! :lol:
Последна промяна от russia на 02 юли 2014 14:38, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 02 юли 2014 14:38

Любовта на Менди не ви трябва. Който обича парите, друго не обича 8-)
Изображение Изображение

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 02 юли 2014 14:44

levski4ever86 написа:Колко струва любовта на Лупи?
Александър Томов-Спасителя осъди ЦСКА за... 1061 лева!
Идеологът на ЦСКА, главен акционер и председател на Надзорния съвет - Александър Томов, който призова феновете на клуба да го наричат Спасителя, не спира да подканя бивши "армейци" да разсрочват плащания към тях или да се отказват от пари в името на "червената" идея. Същият този човек е осъдил ЦСКА, информира в обедната си спортна емисия bTV.

През 2011 година Лупи е осъдил "армейския" клуб за сумата от... 1061 лева! Той е спечелил дело в СРС за една неполучена заплата като шеф на Надзорния съвет. По-късно същото постановява и СГС, като начислява на ЦСКА допълнителни 300 лева. Сумата е платена от Томов на неговия адвокат, който е водил делото срещу клуба.

[offtopic]http://topsport.ibox.bg/news/id_1019648800[/offtopic]

Колко струва любовта на М'Боли?
На въпрос какво ще каже на своите фенове в България, Райс М'Боли отговори така: "Имам ли фенове в България? Не знаех... и да имам, никога не съм ги виждал".
[offtopic]http://topsport.ibox.bg/news/id_1925766843[/offtopic]

Нямате за какво да се хванете и показвате сензационните разкрития за баснословната сума от...1061 лева. Колкото до М'Боли- той е изключително скромен, а според някои и срамежлив човек. Подобен отговор от негова страна не ме изненадва.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 02 юли 2014 14:59

А тази "любов" колко струва?
Стивън Петков смени Левски с Лудогорец!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 юли 2014 15:01

На вас , ако ви дам 200 лв ще се смените вярата , ама иначе за някакъв човек който работи за заплата му се сърдите .... да не казвам , че му предложили с 5 000 лв отгоре ... каква любов ви гони вас човека е на работа и си гледа заплатата на вас ако ви предложат повече пари на друго работно място няма ли да отидете да не казва , че ако ви предложат с 5 000 лв отгоре сигура асфалта от София до Малко Конаре ще го изядете ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 02 юли 2014 15:34

zuekaa написа:На вас , ако ви дам 200 лв ще се смените вярата , ама иначе за някакъв човек който работи за заплата му се сърдите .... да не казвам , че му предложили с 5 000 лв отгоре ... каква любов ви гони вас човека е на работа и си гледа заплатата на вас ако ви предложат повече пари на друго работно място няма ли да отидете да не казва , че ако ви предложат с 5 000 лв отгоре сигура асфалта от София до Малко Конаре ще го изядете ;)

5000лв отгоре,той май взимаше 15000!Честно казано АЗ за 30% отгоре върху сегашната ми заплата,няма да отида в конкурентна на сегашната ми фирма!Изградил съм си име и положение,не всичко е пари!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юли 2014 15:39

Това е така ако ги взимаш на време :)
Ако шефа ти те "разсрочва" постоянно все си мисля, че и за същите пари ще се преместиш :)
Бил съм в подобна позиция и го разбирам печката.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 юли 2014 15:40

BRF написа:
zuekaa написа:На вас , ако ви дам 200 лв ще се смените вярата , ама иначе за някакъв човек който работи за заплата му се сърдите .... да не казвам , че му предложили с 5 000 лв отгоре ... каква любов ви гони вас човека е на работа и си гледа заплатата на вас ако ви предложат повече пари на друго работно място няма ли да отидете да не казва , че ако ви предложат с 5 000 лв отгоре сигура асфалта от София до Малко Конаре ще го изядете ;)

5000лв отгоре,той май взимаше 15000!Честно казано АЗ за 30% отгоре върху сегашната ми заплата,няма да отида в конкурентна на сегашната ми фирма!Изградил съм си име и положение,не всичко е пари!

Ако вземаш 1 000лв примерно и ти дам 300лв - 30% отгоре може и да си прав , че няма да отидеш , ама ако вземаш 15 000лв и ти дам 5 000 отгоре е друго - НАЛИ :)
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 02 юли 2014 15:42

Пожелавам на всеки от Вас/Нас да има тази ''дилема'' като Менди ;)
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 02 юли 2014 15:46

Ние винаги си имаме, даже и по-добри футболисти като Менди. :geek:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Върни се в “ЦСКА”