turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
Няма да правя психологически разбор, за да не развалям еуфорията им преди шампионата.
Ти освен да пишеш, можеш ли и да четеш?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
Няма да правя психологически разбор, за да не развалям еуфорията им преди шампионата.
Централен написа:turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
turb04 написа:sin4ec написа:turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
Ами темата няма нищо общо с ЦСКА...
Така си мислиш ти, но всъщност, какво те бърка? Ти не си ЦСКА-р?
sin4ec написа:turb04 написа:sin4ec написа:turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
Ами темата няма нищо общо с ЦСКА...
Така си мислиш ти, но всъщност, какво те бърка? Ти не си ЦСКА-р?
Не, очевидно не съм цесекар. И не ме бърка. Обаче темата не си е на мястото.
turb04 написа:Централен написа:turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
Не, не мога. Незрящ съм... Само мога да пиша... А ти лекоатлет ли си или просто си бягаш за здраве и в прослава на Купата на кмета?
Централен написа:
Като гледам колко хора ти обяснихме , че темата не е за този подфорум и опитите ти да се правиш на "остроумен"...явно си неумен.
Централен написа:turb04 написа:Централен написа:turb04 написа:Както винаги, най-активни във форума на ЦСКА са привърженици на Левски.
Не, не мога. Незрящ съм... Само мога да пиша... А ти лекоатлет ли си или просто си бягаш за здраве и в прослава на Купата на кмета?
Като гледам колко хора ти обяснихме , че темата не е за този подфорум и опитите ти да се правиш на "остроумен"...явно си неумен.
memnto написа:Aбе вие съвсем полудяхте - ква е тая тема изобщо, и какво прави в подфорума на ЦСКА?![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта