Левскарите пак си показаха рогата - били играч на ЦСКА!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Enravota
Контакти:

Re: Левскарите пак си показаха рогата - били играч на ЦСКА!

Мнениеот Enravota » 13 юни 2009 12:00

delqnski47 написа:
lubeste написа:еми виж какви неша се случват :|

И какво???Нали сме в свободна държава!Като на някои не му изнася да го лапа!Да ги еба нещастниците какво им е направило момчето!Да не би той да е едниствения,А!?!!И други се разхождат с анцузи и фланелки на своите отбори и не ги закачат!Това което казваш не оправдава пияните келешчета! :evil:

Кой не ги закача бе? ти да не мислиш че са го познали че е футболист на ЦСКА? Попаднал е на такива хора! Аз като бях 5 ти клас ме напднаха 5 скина на по 20 години на ЦСКА и ми свалиха шала с шамари? Нали се сещаш 12годишен срещу 5 20 годишни кви хора са?
Това са реалности! омразата е на всякъде

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 юни 2009 12:04

Това не може да стане в София,там не живеят селяни каквито сме ние в провинцията.

Иначе сериозно,добре че се е отървало момчето без сериозни последици,благодарение на полицая който е бил наблизо,защото не се знае какво е щяло да се случи.
А и е много мъжка постъпка,петима да бият сам човек.
Учудва ме злорадството и коментарите във форума на някои фенове на Левски и отношението към играча,което показва нивото им на интелигентност,което е още по жалко.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 13 юни 2009 12:04

Всеки може да носи каквото си иска,но носиш ли цветовете на любимия си отбор има опасност да си отнесеш някой друг шамар,това е ! Кво толкова е станало,та да се пуска чак тема за това...не мога да разбера ?! Нито тия дето са ги били,са знаели кой е,нито пък са го убили,че да става такъв шум !!! В България хулиганство няма,за кво чешете езици толкова - не знам!

Темата трябва да се заключи,поради факта,че е ненужен спам !
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 юни 2009 12:05

Enravota написа:
delqnski47 написа:
lubeste написа:еми виж какви неша се случват :|

И какво???Нали сме в свободна държава!Като на някои не му изнася да го лапа!Да ги еба нещастниците какво им е направило момчето!Да не би той да е едниствения,А!?!!И други се разхождат с анцузи и фланелки на своите отбори и не ги закачат!Това което казваш не оправдава пияните келешчета! :evil:

Кой не ги закача бе? ти да не мислиш че са го познали че е футболист на ЦСКА? Попаднал е на такива хора! Аз като бях 5 ти клас ме напднаха 5 скина на по 20 години на ЦСКА и ми свалиха шала с шамари? Нали се сещаш 12годишен срещу 5 20 годишни кви хора са?
Това са реалности! омразата е на всякъде

Пак казвам ТОВА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ за тяхната постъпка!Те са виновни и нямат право да нападат човек!В България сме така за съжаление!Омраза има и то много!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 13 юни 2009 12:08

Естествено че не е оправдание...да не е първият случай?
Това се превърна в обичайно действие на "хулиганите"! Тактиката е винаги 5-към 1-2 и тук няма делене на сини и червени! Олигофренията няма цветове!

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 13 юни 2009 12:09

E недейте слага сега всички фенове на Левски под един знаменател ;) защото другият път като стане обратното,кво ще говорите тогава?? Сигурен съм че всеки фен на ЦСКА има приятел от другия лагер!

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 13 юни 2009 12:13

Поредна тъпотия на някви пияни селяни!
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Мнениеот stannn » 13 юни 2009 12:19

Няма кой да спазва законите в тая държава. По логиката на тия лумпени трябва да ходим голи. В България, че и по целия свят има отбори с различни цветове. Няма да носим червено заради ЦСКА, синьо заради Левски и така нататък. А лумпени има и от двете страни. Просто сега да ги накарат 6 месеца да прекопават градинките и да нямат право да стъпват на стадион пък ще видим дали няма да се кротнат.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 13 юни 2009 12:23

Enravota написа:Естествено че не е оправдание...да не е първият случай?
Това се превърна в обичайно действие на "хулиганите"! Тактиката е винаги 5-към 1-2 и тук няма делене на сини и червени! Олигофренията няма цветове!

Прав си,защото има случаи на нападение по улиците и без никакъв повод,просто те са си го намерили в облеклото на футболиста.И както в случая са били Левскари утре може да го направят привърженици на ЦСКА или на независимо кой отбор.

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 13 юни 2009 12:28

Blue_Lion написа:Всеки може да носи каквото си иска,но носиш ли цветовете на любимия си отбор има опасност да си отнесеш някой друг шамар,това е ! Кво толкова е станало,та да се пуска чак тема за това...не мога да разбера ?! Нито тия дето са ги били,са знаели кой е,нито пък са го убили,че да става такъв шум !!! В България хулиганство няма,за кво чешете езици толкова - не знам!

Темата трябва да се заключи,поради факта,че е ненужен спам !

Ама ти сериозно ли ?
Футболист на един от грандовете ни е бил бит и за теб това е нищо. Боже вече незнам какво да мисля щом побоят се счита за нещо нормално. Още малко ще кажеш, че Зехиров е бил виновен за боя над него, тъй като е имал "неблагоразумието" да носи фланелка на отбора, чийто интереси защитава. Определно това твое мнение ми доста странно, ако пък е някаква шега, извинявай, но аз определно не можах да я разбера.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “ЦСКА”