ибахти сметката съм направил снощи, хахахахаххаха, все тая - парите са достатъчни, не приемам жалване, приятеля на стьопата си е виновен сам определено. Аз ако отида при шефа и му кажа - шефе дай кинти, че трееат за курви... хм, ше взема да пробвам

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
tprodanov написа::mrgreen: виж сега, че взимат пари, взимат, и то не малко. Значително повече от 10 000 някой от тях- Неи например некъде към 4 пъти над тая сума. И ги взимат не защото играят има-нема 10 години, а защото ги изкарват тия пари, за разлика от военните и миньорите.
peho написа:tprodanov написа::mrgreen: виж сега, че взимат пари, взимат, и то не малко. Значително повече от 10 000 някой от тях- Неи например некъде към 4 пъти над тая сума. И ги взимат не защото играят има-нема 10 години, а защото ги изкарват тия пари, за разлика от военните и миньорите.
Що не идеш в някой рудник да поработиш 5 години и тогава ще те питам колко си изкарал и дали е справедливо!ЗА РАЗЛИКА ОТ ФУТБОЛИСТИТЕ! Или в Ирак-ама от там не се върнаха някой наши момчета!
П.П. А сега кажи същото и за полицаите и ще покажеш колко си пр..т!
tprodanov написа: И какво за полицаите искаш да ми кажеш, че вършат някаква работа? Ебахти болния мозък...
Това, че се гърчиш като червей не е основание да взимаш повече пари.
msm написа:tprodanov написа: И какво за полицаите искаш да ми кажеш, че вършат някаква работа? Ебахти болния мозък...
Сам се опровергаваш.Това, че се гърчиш като червей не е основание да взимаш повече пари.
Да не би футболистите да получават заплати за свършена работа.
tprodanov написа:msm написа:tprodanov написа: И какво за полицаите искаш да ми кажеш, че вършат някаква работа? Ебахти болния мозък...
Сам се опровергаваш.Това, че се гърчиш като червей не е основание да взимаш повече пари.
Да не би футболистите да получават заплати за свършена работа.
1. не схващам точно с какво се опровергавам, та ако можеш разясни.
2. футболистите работят в частна фирма, която си прави сметката. Парите за тях не идват от твоя джоб - щом някой получава 10 000, значи дава нещо за тях. Което е свършена работа. Може в договора му да пише, да се снима полугол в календар, или пък да си драпа топките, нали? Щом като собственици на големи фирми са си направили сметката, значи има за какво. В 21ви век се получават големи заплати, ако носиш пари на шефа си. А това отдавна не се свързва с неуморен гърч без никакво КПД.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта