Masaba написа:Уж гранд,ама нямат пари за заплатаЩели да атакуват ШЛ
Никога не трябва да подиграваш някого за тези неща, защото във всеки един момент това може да застигне и твоя клуб.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Masaba написа:Уж гранд,ама нямат пари за заплатаЩели да атакуват ШЛ
PFC Litex написа:Masaba написа:Уж гранд,ама нямат пари за заплатаЩели да атакуват ШЛ
Никога не трябва да подиграваш някого за тези неща, защото във всеки един момент това може да застигне и твоя клуб.
ALEX_D_GREAT написа:то ги е застигнало тях отдавна, но не се дава гласност.
PFC Litex написа:ALEX_D_GREAT написа:то ги е застигнало тях отдавна, но не се дава гласност.
Masaba не е ли фен на Литекс
ALEX_D_GREAT написа:PFC Litex написа:ALEX_D_GREAT написа:то ги е застигнало тях отдавна, но не се дава гласност.
Masaba не е ли фен на Литекс
ами не знам - помислих си, че е от подуене. ако е от литекс --- еееее вие сте друга бира. гледам и автомобили ще правите вече....![]()
![]()
нема криза за вас еййй.
ALEX_D_GREAT написа:PFC Litex написа:Masaba написа:Уж гранд,ама нямат пари за заплатаЩели да атакуват ШЛ
то ги е застигнало тях отдавна, но не се дава гласност.
gugushito написа:прав си алекс, ако ще ми играят само за пари.... вън от великия отбор !!!!! тая игра е и за сърцето, писна ми от дришльовци като маркиньос, дето играе само като му е кеф....
Потребители, разглеждащи този форум: djd и 4 госта