Любо Пенев иска на всяка цена Камбуров !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Ticha
- Контакти:
Re: Любо Пенев иска на всяка цена Камбуров !
Според мен, Гигов никога няма да го пусне в ЦСКА.
Добре е ако може да го купят,защото Манчев и Лазаров колкото и да са добри не са много млади.
Абе въртят се няколко имена вече относно селекцията, но аз лично докато не го видя облечен в червената фланелка и официално представен - не вярвам за който и да е!
В един сайт пък четох, че сме искали Тошко Тодоров за вратарския пост от Литекс, Тодор Тимонов от Ботев, както и Спас Делев от Пирин, като лично аз смятам, че последния е най-вероятно да дойде при нас от горе изброените....
Нали се сещате как през зимната пауза "връщахме" я Тиаго Силва, я Никола Вуядинович, я Христо Янев....
Първо да стане даден трансфер, пък товага всеки може да си каже мнението, така само на догадки разчитаме и си чешем езиците....
Още около месец най-много и ще станат ясни трансферите при нас - не се съмнявам че нашите работят здраво по селекцията вече...
Няма смисъл да вярваме на измишльотините на разни нискоразредни сайтчета - не го ли разбрахте за толкова време

В един сайт пък четох, че сме искали Тошко Тодоров за вратарския пост от Литекс, Тодор Тимонов от Ботев, както и Спас Делев от Пирин, като лично аз смятам, че последния е най-вероятно да дойде при нас от горе изброените....
Нали се сещате как през зимната пауза "връщахме" я Тиаго Силва, я Никола Вуядинович, я Христо Янев....
Първо да стане даден трансфер, пък товага всеки може да си каже мнението, така само на догадки разчитаме и си чешем езиците....
Още около месец най-много и ще станат ясни трансферите при нас - не се съмнявам че нашите работят здраво по селекцията вече...
Няма смисъл да вярваме на измишльотините на разни нискоразредни сайтчета - не го ли разбрахте за толкова време

...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!
Любо ще вземе на Марто МЪ****Е да ги постиска.
Много тъпо същество е чичовото, ама си го заслужавате!!!
Много тъпо същество е чичовото, ама си го заслужавате!!!

АЗ ОБИЧАМ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
- david_villa
- Контакти:
Някак си не ми се връзва с ЦСКА, пък и надали ще премине в някой от първите два отбора.
cska_90 написа:mile_bg8 написа:Ще вземете на Гигов левия крак !
Аз пък искам десния-![]()
![]()
![]()
![]()
Що не вземеш средния крак?Малко по-къс е от другите два (при мен е с 2 см ) ,но ще ти свърши работа.
Майтап бе Уили.Да не вземеш се обидиш.
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
shamara93 написа:В Бг футбола всичко е вазможно.Мисля че Камбуров ще го земат някаде навънка.За нашити стандарти е перфектен.Мисля че с Манчев ще са перфекна атакуваща двойка.
И един маромот завивашв шоколада в целофан.

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
- slavia_forever
- Контакти:
Каквото и да става с Камбуров, в момента той е най-добрия нападател в България, сърцето му е в Пловдив, но където и да играе в България, все ще му се израдват. В момента в Локо Сф, им е най-големия удар. Трябва да се радват, че го имат.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- ..Локо Пловдив
- Контакти:
david_villa написа:Някак си не ми се връзва с ЦСКА, пък и надали ще премине в някой от първите два отбора.
ХА-ХА-Ха !!!! Камбуров е Номер 1 в БГ Първенство !! За 11 Мача... та вече ГолМаистор ша става (beer)
По-добре да отиде някаде в Германия.. неговия стил е добър за там !!

Локо Пловдив И Водка До ГРОБ !!!
Абе ви нямате 5лв,а искате Камбуров
.Нали имате много големи млади надежди като Тонев и Тошев,защо ви е Камбуров
.Забравих и Мигелчо който изтърва по-чисти положения и от бижутера 

Само Черно море,Интер и Тотнъм