UltraBlue написа:Абе няма какво да се драпаме тука - всичко ще се види на 9-тиСега и да говорим, е безсмислено
Точно така брат,ама кажи го на тия дето не знаят що е футбол!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
UltraBlue написа:Абе няма какво да се драпаме тука - всичко ще се види на 9-тиСега и да говорим, е безсмислено
delqnski47 написа:UltraBlue написа:Абе няма какво да се драпаме тука - всичко ще се види на 9-тиСега и да говорим, е безсмислено
Точно така брат,ама кажи го на тия дето не знаят що е футбол!
Като ти чета поредните простотий и си мисля,че само пубери има в този форум! Естествено ,че не е така! Пуберите са само в главата ти! Явно си имал някаква голяяяма травма в пуберитета и още ти тежи! Казвал съм ти че единственото положително нещо у теб се крие в ника ти и това е числото 7 !!!delqnski47 написа:Тва го казвам на всички сини пубертетчета да се успокоят най-сетне!Дано да съм бил полезен и да успея да направя съня спокоен на дечицата тук!
Естествено това обръщение не е къв всички фенове на Левски!Има и нормални тука!
alfonso написа:Като ти чета поредните простотий и си мисля,че само пубери има в този форум! Естествено ,че не е така! Пуберите са само в главата ти! Явно си имал някаква голяяяма травма в пуберитета и още ти тежи! Казвал съм ти че единственото положително нещо у теб се крие в ника ти и това е числото 7 !!!delqnski47 написа:Тва го казвам на всички сини пубертетчета да се успокоят най-сетне!Дано да съм бил полезен и да успея да направя съня спокоен на дечицата тук!
Естествено това обръщение не е къв всички фенове на Левски!Има и нормални тука!А по темата...... Ама има ли такава? Или само търкаш клавиатурата,за да се успокояваш ,че те има! Няма смисъл,повярвай! По-добре търси причината за слабостта ти към пуберите! Само внимавай с Прокурорите!
![]()
gonzo prezident написа:ей чорбари мамкави ще иба-майтап бе просто ви пробвам !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта