Пенев нападна Мъри

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Re: Пенев нападна Мъри

Мнениеот Yoda » 29 мар 2009 01:14

НЕВЕРОЯТНА ОЛИГОФРЕНИЯ !!!
Този смешния човечец има 3 /три/ мача като треньор и вече дава съвети !!!!!!! !!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!!!!!! Супер Любо май не се досеща, че големите мачове като треньор вече свършиха и му предстои жалко натирване от клуба !!!! Май месец тоя лунгур, ще гледа цска само по телевизията !!!

Явно чичовото го е яд, че Мъри успява, а той / като помощник треньор/ с Марков докараха поредната срамна загуба за България / 6:1 от сърбия/
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
mladenis
Контакти:

Мнениеот mladenis » 29 мар 2009 12:11

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Отдавна не се бях смял така, подуенската общност ме разсмива до припадък, но крайно време е комуните, псиатриите и диспансерите да си свършат работата. Тези хора са опасни както за обществото, така и за самите себе си, вземете мерки !!!

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 мар 2009 12:40

mladenis написа::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Отдавна не се бях смял така, подуенската общност ме разсмива до припадък, но крайно време е комуните, псиатриите и диспансерите да си свършат работата. Тези хора са опасни както за обществото, така и за самите себе си, вземете мерки !!!

Очевидно много добре познааваш нещата отвътре.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 29 мар 2009 12:48

chekora написа:Много лигично и правилно според мен

Аз пък ще ти кажа друга логика - ако толкова много талантите напъват отдолу, ако върнат един младеж в младежкия отбор, това няма да провали кариерата на другите млади. Просто конкуренцията ще стане по-голяма, не мислиш ли? А не мислиш ли също, че при по-голяма конкуренция талантите се развиват по-добре.
Друг аспект - бил вече в "А"-националния отбор, можело да го оставим извън отбора, но сме нямали право да го връщаме при младежите. Ами я си представете, че момчето играе добре. Викнат го при мъжете, обаче очевидно не е готов за тях (дали физически, дали психически...), въпреки че е голям талант. И к'во правим сега - дай да го извадим от националния за 2 години и да играе за "Чардафон", примерно (май вече не съществуват). Страхотен план за развитие, няма що.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “ЦСКА”