ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА МОДЕРАТОРИ ?!?!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ТРЯБВА ЛИ ДА ИМА МОДЕРАТОРИ ?!?!
popaj, не мога да разбера защо винаги се търси под вола - теле. Айде стига вече. Това е форум и целта да е да стане нормален такъв, а не всеки втори пост да е звучна псувня за член от семейството ти!
Модераторите не са ви враг!
Ок стенлу ! всеки си има мнение - съгласен съм ,че според теб тази тема е безсмислена.... Според други - не е ! 

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®

САМО ЦСКА !

Като всеки един от вас и аз споделих мнението си. Това е.
Естествено,че псувни и други еротични , гаднярски и перверзни лафове не трябва да се допускат,но не превръщайте форума в манастирска беседа.Или,което е още по-лошо,в някакво фашизоидно-севернокорейско,офейско сборище на стари моми-девственици.
- sedem_!_dva
stenly написа:aloha^guy, съжалявам, че трябва да обезсмисля темата ти, но в случая въпросът не е дали да има модератор или не, а кой или кои да бъде/ат той/те. Целта на модераторите не е да цензурират нецензурни мнения, а да следят за реда. Ако всички пишат и се "заяждат" чисто по фенски - в рамките на добрия тон, няма да бъдат санкционирани. А и вече се видя на какво заприлича този форум без контрол.
Да, но въпроса е осъществимо ли е това

Според мен беше достатъчен един модератор, който да отговаря за целия форум ( видя се последните седмици, че е така

NON MOLLARE MAI
sedem_!_dva написа:stenly написа:aloha^guy, съжалявам, че трябва да обезсмисля темата ти, но в случая въпросът не е дали да има модератор или не, а кой или кои да бъде/ат той/те. Целта на модераторите не е да цензурират нецензурни мнения, а да следят за реда. Ако всички пишат и се "заяждат" чисто по фенски - в рамките на добрия тон, няма да бъдат санкционирани. А и вече се видя на какво заприлича този форум без контрол.
Да, но въпроса е осъществимо ли е това![]()
Да не стане така, че се трият коментари и мнения за какво ли не, ако модовете следят например да няма псувни, спам, повтарящи се теми и други такива работи съм съгласен, но как мога да бъда сигурен, че ще правят само това, а няма и да трият коментари, които не им харесват или са против отбора, на който симпатизират, защото както гледам ще си бъдат привърженици на отборите модератори на форумите.
Според мен беше достатъчен един модератор, който да отговаря за целия форум ( видя се последните седмици, че е така) , ако пък Майк е зает, да се назначат още един или двама и да се редуват по 6 часа на ден. Това което е измислено е доста глупаво според мен
Добре знаеш, че с един модератор не става. Не се получи, когато само Дарина опиваше да се справи с това. Винаги ще го има това притеснение, но без контрол няма как.
а какво стана със СинТерор?? и данчо70? 

Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !

САМО ЦСКА !

aloha^guy написа:а какво стана със СинТерор?? и данчо70?
Липсват ли ти?
aloha^guy написа:а какво стана със СинТерор?? и данчо70?
Терора сега е синя окупация, а за данчо70, не знам!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
- sedem_!_dva
Е че тя Дарина аз във форума не съм я засичал, виждал съм само името й как стои в графата модератор. Видя се че Майк се справи и сам, но вие си знаете какво да правите, щом смятате, че така е правилно, ваш е сайта и вие си поръчвате музиката. Дано се окажете прави все пак 

NON MOLLARE MAI