ЦСКА между тоалетните и харизмите

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Re: ЦСКА между тоалетните и харизмите

Мнениеот hlucho » 02 фев 2009 14:05

"Българска армия" мястото и хич не е в Борисовата гразина! Какъвто и модерен стадион да се направи, той никога няма да отговори на новите изисквания на УЕФА за инфраструктурата! А зада отговори ще трябва да се исичи едва ли не цялата градина! А аз съм твърдо против това!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 фев 2009 14:21

Ангов, понеже поставяш въпроса за качеството и количеството, аз да ти кажа - на тоя въпрос няма адекватен отговор, който да е валиден винаги. В смисъла на А група, ако се изнесат играчите на Левски - които според теб са некачествени, то просто тук няма да има никакъв футбол, и съответно втори Бербатов няма да се роди. ЦСКА не е люпилня на таланти - няма такава философия да бъде - нито на ръководно ниво, нито на фенско. Виж си форума на отбора - почти всички там искат доказани и готови играчи, а не развитие на юноши. Това и получават - кофти бази и скъпи играчи.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 02 фев 2009 14:31

tprodanov написа:Ангов, понеже поставяш въпроса за качеството и количеството, аз да ти кажа - на тоя въпрос няма адекватен отговор, който да е валиден винаги. В смисъла на А група, ако се изнесат играчите на Левски - които според теб са некачествени, то просто тук няма да има никакъв футбол, и съответно втори Бербатов няма да се роди. ЦСКА не е люпилня на таланти - няма такава философия да бъде - нито на ръководно ниво, нито на фенско. Виж си форума на отбора - почти всички там искат доказани и готови играчи, а не развитие на юноши. Това и получават - кофти бази и скъпи играчи.

Пич не съм съгласен...за да върви един отбор трябва да има поне 3-ма интегрирани юноши в състава. Аз като фен на футбола главно това искам,дреме ми,че Да Коща или Лима и Соуса са добри футболисти идват гледат какво да отмъкнати и си ходят докато юношите гният по заведенията в студентски град и ритат за отбори от Б група.От БФС да се осъзнаят и да изискат български футболисти под 21 г. да има в всеки отбор от А група а Б групите да са изцяло от български футболисти и поне 5 под 21. За да върви футбола ни нагоре трябват точно такива кардинални промени!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “ЦСКА”