Ще бъде ли ЦСКА отново Титан при новите собственици.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Ще бъде ли ЦСКА отново Титан при новите собственици.

Мнениеот msm » 25 дек 2008 09:49

mike28 написа:Николай Ишков питайте варненци какъв президент беше.Навремето много хора знаят по какъв начин вкара Спартак Вн. в А група.Не знам вече кой трябва да стане президент на ЦСКА,че да разберете едно нещо-вашият отбор откакто си отиде комунизма не е това което беше някога.Нямате 2 спечелени шампионата подред,въпреки,че се присмивате на Левски,вашите успехи в Европа за последните 19 години са също толкова мижави-имате един-два проблясъка,и ние имаме толкоз.Нямате дори две поредни победи на Левски.
На армията има много хора,който хал-хабер си нямат от футбол,обаче са явно на ръководни постове и спъват развитието на този клуб.Щом хора като Павлов,Божков и Митал пръснаха милиони и не успяха да сътворят нищо съществено,защо си мислите,че точно с Ишков това ще стане?
Пожелавам ви да дръпнете напред най-накрая,че да е по интересно първенството

Ех, Майки . Мислех, че си малко по трезвомислещ от другите левскари, но и ти се вкарваш в общия куп. До кога ще повтаряте едно и също? Нямаме това ,нямаме онова, били сме еди какви, управлявали са ни еди си кои. Много добре знаеш, че всяко начало е трудно и винаги има нещо ново. Защо си мислиш, че отново всичко ще се повтаря до безкрайност. Ти си един от хората, които с голямо желание очакваш нещо да се промени в нашия футбол, а сега когато нещо се променя, започваш да повтаряш старата песен. Оставете ни малко време и ще видим какво ще стане. Та той договора все още не е подписан и се почна с негативите от миналото. Най-важното сега е ,че ЦСКА има собственик който декларира обезпечаване на клуба, което в последно време беше големия проблем.От тук нататък ще чакаме резултати, а какви ще са те ще разберем в бъдеще. А що се отнася до Ишков, аз не съм чул някъде даказват, че ще е президент на клуба. В момента той е само посредник при преговори , което не го прави автоматично президент. Ще видиш до като се подпише окочантелния договор, колко имена ще се спрягат за този пост. Така, че не ни убеждавай, какъв е той и какво е направил някъде ,някога. Нека посрещнем коледните и новогодишни празници с надежда за нещо по-добро, пък това какво ще стане ще покаже времето. Айде със здраве и честити празници на всички.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 25 дек 2008 11:11

msm написа: А що се отнася до Ишков, аз не съм чул някъде даказват, че ще е президент на клуба. В момента той е само посредник при преговори , което не го прави автоматично президент. Ще видиш до като се подпише окочантелния договор, колко имена ще се спрягат за този пост. Така, че не ни убеждавай, какъв е той и какво е направил някъде ,някога. Нека посрещнем коледните и новогодишни празници с надежда за нещо по-добро, пък това какво ще стане ще покаже времето. Айде със здраве и честити празници на всички.

То и Томов дойде уж като представител на Митал и т.н. ама видя какво стана.Не си ли назначат техен човек,а ви оставят тия двама мошенници(Томов и Ишков)не знам какво ще правите.А дано не стане така и всичко да е наред.Весела Коледа на всички.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 25 дек 2008 11:36

rhaegar написа:То и Томов дойде уж като представител на Митал и т.н. ама видя какво стана.Не си ли назначат техен човек,а ви оставят тия двама мошенници(Томов и Ишков)не знам какво ще правите.А дано не стане така и всичко да е наред.Весела Коледа на всички.

Та нали точно за това съм написал на Майк. Всичко ни е ясно до болка. Особенно на нас.Но не трябва ли да започнем да мислим за нещо по-добро, и да се надяваме, че все пак нещо ще се оправи.Или още преди да са дошли новите собственици, да започваме да ги плюеме и да ги смятаме за мошенници, мафиоти и лъжци. Нека влязят във владение,да видим кои са, да започнат да вършат някаква работа, пък тогава ще ги съдим какви са.

Върни се в “ЦСКА”