Вратарският проблем в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

UFIJD
Контакти:

Вратарският проблем в ЦСКА

Мнениеот UFIJD » 26 апр 2010 14:46

Отварям тази тема с извинение, ако е имало скоро подобна! Но мисля, че в отбора много слабо звено е вратарският пост! Реално имаме двама вратари: Иван Караджов и Чавдаров! Много лошо впечатление ми прави,че и двамата имат сериозен, ама много сериозен проблем когато към наказателното поле се центрира топката! И двамата от 50 центрирания се осмеляват може би 2 или 3 пъти да тръгнат към топката или евентуално да скочат в борба за нея! В останалите случаи стоят на гол линията като пушечно месо и се молят нанесеният удар да бъде там където те стоят! Нямам представа как се работи с тях в тренировките, но колкото и да им се повтаря, какво трябва да правят при центрирани топки, когато си страхлив/ защото тяхното си е чист страх/ не може да промениш начина си на игра! Като прибавим и несигурната в много от случаите защита пред тях резултатите са плачевни! Другият момент е ,че и двамата не могат да играят с крака и изнасянето на топката си е жива мъка! Та си мисля, че едно от необходимите нови попълнения със сигурност е НОВ вратар! С тези двамата няма да стане! Вие как мислите?

Nicolas
Контакти:

Re: Вратарският проблем в ЦСКА

Мнениеот Nicolas » 26 апр 2010 15:00

Вярно е. А и повече им се ходи по дискотеките та и това може да е пречина за забвените им реакций или че спят по време на мач. Ама то да са само тез двамата то бял кахър ще да е . Защо не погледнем и играта на номер (4) колко предизвикани и не предизвикани грешки прави. и Светослав Петров хич го няма и Маркиньос и Платини. :roll:

kusovski
Контакти:

Мнениеот kusovski » 26 апр 2010 15:03

НЕСЪМ СЪГЛАСЕН С ВАС,КАРАДЖОВ СИ Е МНОО ДОБРЕ НА ВРАТАТ КАТО ГЛЕДАМ ВРАТАРИТЕ НА ДРУГИТЕ ОТБОРИ ОТ А ГРУПА СИЕ МНОО ДОБРЕ
САМО САМО САМО ЦСКА

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 26 апр 2010 15:10

Макенджиев
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 26 апр 2010 15:16

За мен проблеми с вратарския пост нямаме :!: Вратарите ни са добри, трябва с Караджата още да се поработи и ще стане много добър вратар.

Имаме обаче проблем в центъра на защитата заради неубедителните игри на Павката Виданов, а имаме остра нужда и от офанзивен организатор на играта в средата на терена, така популярния плеймейкър - Марко или е контузен/наказан или 2 мача играе добре, после 3 нищо не играе.... :roll:

Абе излиза, че във всяка част фаза имаме нужда от добър играч, дано да се вземат точните хора и селекцията да не бъде "на кило" :!:

Дано да си върнем Вальо Илиев и по подобие на Румбата Трифонов - да си приберем обратно Адриан Олегов от Миньор.... :!: С тези два евентуални трансфера и след операцията на Апата и възтановяването му - проблема в защитата се решава според мен :!:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 апр 2010 15:36

Смея да не се съглася с това, че Караджов е добър вратар. Рефлекс има, но това не стига, за да си добър. По принцип най-важният човек в защитата е вратарят, той я ръководи, той казва кой къде да застане и т.н. Имам чуството, че поне 50% от разминаванията на нашите централни бранители идват от недобрата комуникация от страна на вратаря към тях. Да не говорим, че при всяко центриране в нашето наказателно поле съм на тръни. Не е нормално това. На Караджов проблема с центриранията не е от сега и не виждам никакъв напредък в това отношение. Макенджиев е добър вратар и не е лошо да го имаме в предвид в новата селекция. Правят ми много добро впечатление излизанията му и комуникацията със защитата, както разбира се и рефлексите му.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 26 апр 2010 15:48

Ами специално аз за вратарския пост от когато съзнателно следя ЦСКА нямам спомен някой да е играл повече от 2 сезона ( всъщност той е само един - Джагата). Мисля обаче, че през Армията минаха една дузина качествени вратари всички обаче с един основен проблем - центриранията. Като почнем от Иво Иванов, минем през Джагата (наречен така именно защото типично като вратар на джаги не си излиза от рамката на вратата), продължим с Беконов и Пифа и завършим сега с Караджата и Здравеца. Единствени по сносни бяха Максич и Ковачевич. Единия се полакоми за пари и отиде у Турция, а другия подобно на много свои сънародници бе прокуден без да му се даде много много шанс за изява. За съжаление това важно качество съм го забелязал при Урсула и Митрев. Мболи също онзи ден се включи много добре при няколко ъглова. Мисля си че не трябва обаче да избързваме и да дадем още поне сезон на двамата ни вратати, ротацията на които този сезон макар в първенство с малко мачове ми се струва удачна. Но ако искаме по сериозна защита за догодина задължително трябва да се избере един от двамата който да изгради синхрон с по всичко личи чисто новата ни защита.

*под Джагата имам в предвид Стоян Колев.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 26 апр 2010 15:53

След вратарския проблем, може да се направи тема за проблема в защитата, проблема в средата на терена, проблема в нападение, треньорския проблем, проблемът със собствениците, проблемът със стадиона и базите, проблема с школата, проблема с феновете и т.н. Какво е наред в българския футбол и в частност в ЦСКА?! Питам и отговор не искам! :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 26 апр 2010 23:14

Здравко Чавдаров завинаги от нас!!!! Здравко Чавдаров титуляр титуляр
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

Върни се в “ЦСКА”