ANKETA: Nov Stadion za CSKA! "Vodafone Arena"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

vaniq1806
Контакти:

Re: ANKETA: Nov Stadion za CSKA! "Vodafone Arena"

Мнениеот vaniq1806 » 21 дек 2008 19:55

JustinTi написа:Moje i da ne e Vodafone, no blagodaria za tova che go udobriavash! Smiatam che edin takav Stadion shte ticha na CSKA, v smisal chte mu otiva, CSKA e turniren otbor!

да да в единствения турнир дето участва отстрани Балкан Ботевград, на това е способен само турнирен отбор като Цецека

jeff90
Контакти:

Мнениеот jeff90 » 21 дек 2008 19:56

JustinTi написа:A zashtpo goliam Stadion, ami kogato BUlgarski Itbor igrae v Evroturnitrite bez znachenie Levski ili CSKA! dori Vassil Levski e malak da pobere fenovete!
pak i KOnzerti na svetovnoizvestni izpalniteli mogat da se sastoiat tam!

oooooo spri spri spri :!: :!: :!: v posledni godini koga cska sa pylnili nacionalniq stadion :?: :?: :?: cska- Liverpool 16 000 publika A 4ESTITO

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Мнениеот killacali » 21 дек 2008 20:05

на мен не ми отваря линка но темата е забавна :roll:

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 21 дек 2008 20:09

vaniq1806 написа:
JustinTi написа:Moje i da ne e Vodafone, no blagodaria za tova che go udobriavash! Smiatam che edin takav Stadion shte ticha na CSKA, v smisal chte mu otiva, CSKA e turniren otbor!

да да в единствения турнир дето участва отстрани Балкан Ботевград, на това е способен само турнирен отбор като Цецека

Не е, като да падаш от 11 негърчета, скиори, тракторискти и всякъкви анонимници!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

vaniq1806
Контакти:

Мнениеот vaniq1806 » 21 дек 2008 20:11

hlucho написа:
vaniq1806 написа:

Не е, като да падаш от 11 негърчета, скиори, тракторискти и всякъкви анонимници!

A vie ot koi otpadnahte taq godina, `e pametta mi iznrvrrqva ne6to???

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 дек 2008 20:13

JustinTi написа:az sam nai obiknoven student v Germania i sam CSKA-ar i se opitvam da podam tozi proekt za nov stadion finansiran ot Evropeiskia sayuz!

Човече, незнам дали си наясно с това което се случва тук, но държавата и в доста райони общините не искат да дадът "стадионите" построени преди 50 години на концесия, Европейския Съюз ни замрази и спря вече няколко пъти проектобюджети на стайност около половин милярд(та ако не са и повече, просто ме мързи да вадя статистиката), а ти си вярваш, че някой ще ти финансира построяването на такъв тип стадион ? Ще се повторя - Мечтите са безплатни!

п.п. ето снимката, за тези на които линка не иска да се отваря.
Изображение

перловец

Мнениеот перловец » 21 дек 2008 20:24

ДА!НОВ СТАДИОН!НА НИВАТА В МИРОВЯНЕ.ХАХАХА

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 21 дек 2008 20:24

MoNteSo написа:Наистина ще е страхотно, но защо ви е 48 хиляден стадион като вие ходите по 2000 на мач ?
А, че няма кой да ви го построи е повече от ясно, но все пак мечтите са безплатни ;)

А защо си мислиш, че ходим по 2000? Заради смешните условия (те просто липсват), заради жалкия футбол. Ако имаме такъв стадион и нормален футбол този стадион ще се пълни до дупка (все пак сме най-популярния отбор в България ;) ).
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
milen.hrisrov
Контакти:

Мнениеот milen.hrisrov » 21 дек 2008 20:30

Не е, като да падаш от 11 негърчета, скиори, тракторискти и всякъкви анонимници![/quote]
A vie ot koi otpadnahte taq godina, `e pametta mi iznrvrrqva ne6to???[/quote]
Как от кой?Отпаднаха от Fc Lupi.
По-добре Евроидиоти,отколкото Евровоайори.
Този профил вече не съществува.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 дек 2008 20:33

River Plate написа:
MoNteSo написа:Наистина ще е страхотно, но защо ви е 48 хиляден стадион като вие ходите по 2000 на мач ?
А, че няма кой да ви го построи е повече от ясно, но все пак мечтите са безплатни ;)

А защо си мислиш, че ходим по 2000? Заради смешните условия (те просто липсват), заради жалкия футбол. Ако имаме такъв стадион и нормален футбол този стадион ще се пълни до дупка (все пак сме най-популярния отбор в България ;) ).

Ми това обяснявам, че няма смисъл от такъв стадион... :shock:

Върни се в “ЦСКА”