"Титан" реши: Стойчо поема ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: "Титан" реши: Стойчо поема ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 20 апр 2010 15:42

orgi написа:
cska_90 написа:
orgi написа:хора стига сте вярвали че нямаме пари.стига сте чели балони и други такива.ако нямахме пари то вече всички щяха да си тръгнат.аз на караиванов не вярвам.иначе браво че стойчо се връща

Пич не е само това

Защо продадохме 2 дена преди началото Иванов и Стоянов?
Защо изгониха Пенев?
Защо увеличиха ПО СРЕДАТА НА СЕЗОНА билетите?
Защо избягаха и Панку и Митрески и Андоне?
Защо Армията за две години и една седлака не е сложена??
Защо пак лиценза виси на косъм?
Защо нямаме школа???

Много въпроси-отговори никакви!

1.продадохме ги защото отдавна се знаеше чв щяхме да ги продадем.явна алания са направили най доброто предложение.
2.за цените е напълно нормално.с това увеличение няма да направят милиони
3.при пенев според мене е заради мениджърски интереси,имам предвид бекали
4.панку,митрески и андоне си тръгнаха заради мездра,пък и предложението от рапид е по добро.
5.ми за армията ако не е мое няма и аз лев да дам.да не забравим че левски не ни плати за 1500седалки които счупиха през 2007

1.Никой отбор не си дава играчите на по слаб от него, ако им пари
2.Не казвам,че не е нормално-но това не се ПРАВИ ПО СРЕДАТА НА СЕЗОНА-смешно е!!
3.Тука може и да си прав,незнам!
4.Тия че са си тръгнали заради Мездра да ги разправят на баба ми :evil: :evil: :evil:
5.Е и какво от това-поне може малко да го поосвежат-и аз да съм на държавата и аз няма да им дам на тия мутри нищо!
Изображение

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Мнениеот orgi » 20 апр 2010 15:56

за иванов и стоянов трябва да го пгледнеш и така.стоянов е 26,в алания взима бая повече.иска да се подсигури и напълно го разбирам.иванов също е искал да се махне,и мене да ме псуват и аз ще искам да се махна.такаче напълно нормално е да се махнат.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 20 апр 2010 15:58

Ечи вие пак навреме се сетихте бе що не го взехте направо за последния кръг :)

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 20 апр 2010 16:08

По принцип не пиша в теми на "вашия отбор", но тази ми стана много интересна, а и cska_90 определено зададе "точни" въпроси.
Та и аз да питам,че се чудя на всеобщатата радост:

1.Като е толкова "голям" цесекар защо щеше да си счупи краката да бяга като стана цирка с лиценза?
2.Защо си спомняте само добрите страни като той е бил треньор, спомнете си защо му викаме Тройчо торпедото!
3.Защо си мислите, че титани ще го изтраят и 1 месец Стойчо при положение, че се изгавриха така с малкия Пенев, а той беше много по "послушен"?
4.Докога ще им вярвате, че "всичко се плаща" като и на малките деца стана ясно, че са номер 1 по ...приказки и всъщност чужденците бягат заради липса на "зелено".
5.Докога ще вярвате на "стадиона не е наш, няма да дадем и 1 лев"......те искат да дават пари за отбора или искат да вземат парка в центъра на София да под предлог "за спорта" да се появи малък 20 етажен хотел в идеалния център и в центъра на парка.
6.Глупостите за школата даже и не ми се коментират това е адска гавра целия проблем с "татко плаща сина да играе" се решава с само за 10 мин с шеф на школата от чужбина. Защо не се интересуват от това? отговор: пари от там няма да извадят в близките 3-4 години, а тях това не ги урежда.

Защо ли мнението "титан не искат да играят в евро турнирите заради лиценза" ми се струва все по реално.
Изображение

Потребителски аватар
CSKA1972
Контакти:

Мнениеот CSKA1972 » 20 апр 2010 16:11

Супер новина,ама вижте,ако все пак,Стойчо се върне,и аз мисля,че трябва да подпише от 5 до 10години,договор.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2010 16:18

CSKA1972 написа:Супер новина,ама вижте,ако все пак,Стойчо се върне,и аз мисля,че трябва да подпише от 5 до 10години,договор.

:) Ти си голям оптимист :) Кефиш ме! КОато идея добра ама аз не се сещам треньор да се е задържал дори 2 години
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
KACHAK
Контакти:

Мнениеот KACHAK » 20 апр 2010 16:37

Абе,стига вече.Докога ще се въртят едни и същи хора.Вече колко години ще си играем на идиси-еласи.Стойчо е цесекар ,то е ясно но не ви ли писна да идва за малко и да си ходи.Плюс това за него е ясно,че прави селекция с много пари.На този етап не виждам как ще стане.Според мен ,трябва един млад треньор,и да се остави да работи няколко години поне.Независимо от грешките които ще допуска в началото.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 20 апр 2010 16:41

Момчета, всичко е много просто. Значи, ако Стойчо дойде, (а той много добре знае , какво е положението, както на отбора така и за всички проблеми), трябва да е голям балък (а аз мисля, че не е), за да се хване на каквито и да е уговорки от страна на Титаните. Значи прави се договор, с който и двете страни да са съгласни. Например Стойчо да получава определена заплата (малка или голяма, ще си направят сметката), определена сума за трансфери и сам да си взима решенията. От своя страна Титаните да изплащат редовно заплатите и да не го пипат като треньор поне 2 години(примерно). Да има , както определени премии за победи, така и определени санкции при равенства и загуби (както за футболистите , така и за треньора).Тези неща , както и някой други по специфични, да бъдат обвързани с жесток договор с голяма неустойка, така , че никой да не може да се отметне от задълженията си ей така. Ако на някой нещо не му изнася, изобщо да не се захващат.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 20 апр 2010 16:45

KACHAK написа:Абе,стига вече.Докога ще се въртят едни и същи хора.Вече колко години ще си играем на идиси-еласи.Стойчо е цесекар ,то е ясно но не ви ли писна да идва за малко и да си ходи.Плюс това за него е ясно,че прави селекция с много пари.На този етап не виждам как ще стане.Според мен ,трябва един млад треньор,и да се остави да работи няколко години поне.Независимо от грешките които ще допуска в началото.

Не съм съгласен ама ме мързи да пиша че играя на миничките
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 20 апр 2010 18:34

Дано тази новина да е истина.
Kрайно време беше.
Стойчо добре дошъл в своя дом.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Върни се в “ЦСКА”