Бербатов е най-добрият български футболист!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Бербатов е най-добрият български футболист!

Мнениеот delqnski47 » 19 дек 2008 21:34

Той е един от най-класните бъългарски играчи играли за България и чужбина!!!Не знам това е моето мнение :|
За съжаление има някои педераспутляци които не разбират от футбол и го критикуват,ама това си е за тяхна сметка!!! :ugeek:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ЛЕВСКИ_Фен
Контакти:

Re: Бербатов е най-добрият български футболист!

Мнениеот ЛЕВСКИ_Фен » 19 дек 2008 21:43

Играе добре в чужбина,обаче това нас не ни топли искаме българите да са на върха,а за България последно време не се раздава-и най-заклетите му привърженици биха се съгласили!
БЪЛГАРИЯ Е НАШАТА РОДИНА,
АПОСТОЛА Е НАШИЯТ БАЩА,
''ГЕОРГИ АСПАРУХОВ'' Е СТАДИОНА,
А ЛЕВСКИ Е ВЪВ НАШИТЕ СЪРЦА!!!
ЛЕВСКИ-ШАМПИОН,АЛЕ,АЛЕ!!!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 19 дек 2008 21:47

delqnski47 написа:Той е един от най-класните бъългарски играчи играли за България и чужбина!!!Не знам това е моето мнение :|
За съжаление има някои педераспутляци които не разбират от футбол и го критикуват,ама това си е за тяхна сметка!!! :ugeek:

ти си от ЦСКА аз съм от Левски... напълно съм съгласен с теб. Берба е един от най- качествените ни играчи.И като ми каже някои , че е БАрби или некав мизерник бил дето нищо не правел направо ме побарква. Сам си го е казвал , че предпочита да асистира и че не е егоист на терена, нешо което според някои е лошо , се тая тои е такъв тип играч. И аз искам секи мач да набива по 3-4 парцала ама няма , и няма значение .Дано дигне тоя сезон и друга купа освен Карлинг и Световната клубна купа.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 19 дек 2008 21:54

Добър е,много е добър,но по душа! ;)
Като футболист също е добър,но за феновете на Манчестер! :roll:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 19 дек 2008 22:01

Бербатов е най-добрия, спор няма, освен в средите с дълбоко клубно пристрастие, ама те не са обективни затуй да не им се обртща внимание!
Критикари винаги ще има, а ние българите сме си майстори на критиката, само че не на градивната!
Играта на Бербатов с топка е направо наслада за окото, истинска естетика!
С нетърпение очаквам всеки негов мач, за съжаление напоследък наслада има само в клубния му отбор, докато в националния остана напълно изолиран от играта, поради неадекватен тренъор! Надявам се че новия треньор ще оцени правилно потенциала му и ще го използва максимално, а не както Марков!
Просто са смешни тея които повтарят наизуст че Бербо се е пестял в националния за разлика от МанЮн! Играта му е една и съща и в двата отбора, разликата е че в единия го използват в атакуващ в план, а в другия само в дефанзивен!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 19 дек 2008 22:07

Да, той е най-добрият български футболист в момента, но същевременно с това е най-голямата ***** в националния отбор :!: Като не играе добре в националния хич не ме грее дали ще вкара 1, 5 или 100 гола за Манчестър...

koi4i

Мнениеот koi4i » 19 дек 2008 22:20

delqnski47 написа:Той е един от най-класните бъългарски играчи играли за България и чужбина!!!Не знам това е моето мнение :|

Английските медии ли не разбират от футбол???
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 19 дек 2008 23:01

С кой да играе,бе минотаври мои?С Живко или с Иван Стоянов,а може би с Коста янев?
Аз предлагам да се изгонят от национала Бербатов,Ст.Петров,М.Петров и Божинов.На тяхно място-Гонзо,Сърмов,Н.Димитров и Гошко Христов.
А дано сте доволни!
И ще сте...защото сте мазохисти,а тези ваши любимци знаят какво е СРАМ,пардон "страх".

bloods
Контакти:

Мнениеот bloods » 19 дек 2008 23:47

i az mislia 4e berbatov e nai dobria prosto si e fakt.verno ne6to ne vkarva za nacionalnia ama ko da se pravi.nie niamame runi,teves,kristiano ronaldo v nacionalnia da igrat s nego ama dano da se opravim :) dano da se obigraat s drugite 6tot moe mnenie e 4e imame potencial :)

Върни се в “ЦСКА”