до томоOFF

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

СинТерор
Контакти:

Re: до томоOFF

Мнениеот СинТерор » 19 дек 2008 17:47

JVELIRA написа:а мурат хидиует ви беше най добрия играч свиньо

Дормушито Саидходжа е новия герои :lol:

Потребителски аватар
JVELIRA
Контакти:

Мнениеот JVELIRA » 19 дек 2008 17:54

а удоджи и беконо

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Мнениеот vanko99 » 19 дек 2008 18:03

Наляха един куп пари за тези играчи, а сега ще ги пуснат заради няколко неплатени заплати.В същото време дават пари за нови!??! Друг въпрос е, че от тези които искат да напускат само Да Коща става. Него не трябва да го изпускаме в никакъв случай!
Саидходжа не беше най-добрия вариант за нападател/не защото е помак, а защото е некадърен/ но дай-боже да ме изненада приятно с играта си в ЦСКА
И естествено - Томов, заминавай си!

Потребителски аватар
redmanutd
Контакти:

Мнениеот redmanutd » 19 дек 2008 18:28

tomof out of CSKA
Glory Glory Man Utd

Потребителски аватар
GoDDeadman
Контакти:

Мнениеот GoDDeadman » 19 дек 2008 18:42

Angoff написа:Да ви кажа честно западняците говорят така за нас...с много ниска култура сте момченца...да пренебрегваш човек заради религията му пффф , ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРСКА АРМИЯ И ГЕРЕНА !!!

Браво , браво.Много правилно мислиш.Подкрепям те с двете си ръце.Жалко, че е пълно с идиотчета които само знаят да псуват.
ВЪН РАСИСТИТЕ ОТ БЪЛГАРСКА АРМИЯ И ГЕРЕНА
Гордея се че съм БЪЛГАРИН,обичам Родината,но мразя държавата.

Потребителски аватар
rockyy
Контакти:

Мнениеот rockyy » 19 дек 2008 18:44

от няколкото мача който изигра Да Коща личи че е класен футболист с поглед върху играта и най-важното е че точно такъв тип ни трябва в средата на терена...колкото до Сайдходжа не съм ентусиазиран но погледнато реално в момента няма други перспективни нападатели които можем даси позволим,момчето е младо дано Пената е проявил усета към нови таланти и да извлече максимума от възможностите му

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 дек 2008 18:45

Наляха един куп пари за тези играчи, а сега ще ги пуснат заради няколко неплатени заплати.В същото време дават пари за нови!??! Друг въпрос е, че от тези които искат да напускат само Да Коща става. Него не трябва да го изпускаме в никакъв случай!
Саидходжа не беше най-добрия вариант за нападател/не защото е помак, а защото е некадърен/ но дай-боже да ме изненада приятно с играта си в ЦСКА
И естествено - Томов, заминавай си!

Имам доста приятелчета от Пловдив,фенове на Ботев.Когато разбрах,че Саидходжа ще идва при нас ги попитах добър играч ли е той?Единодушно ми отговориха,че е по добър от Христов.Дали това е истина ще се разбере от бъдещето.Нека оставим момчето да ни покаже наистина ли може нещо?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”