синия Гонг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: синия Гонг

Мнениеот Old_death » 19 дек 2008 09:18

Стига глупости! Защо трябва непременно да ругаем някой български футболист защото е бил от ЦСКА или Левски? Проумейте най-после че те са БЪЛГАРИ и това е по-важно!!! Типично по нашенски плюем наред върху сънародниците си! На един човек като не му помагате поне не му пречете! Толкова ли е трудно ?

Тук съм напълно съгласен с тебе,но трябва да бъдем и малко реалисти.Аз имам себе си за нормален потребител,и си признавам че нямам никакво впечатление от представянето на Домо в Херта.Как тогава да гласувам за него?Да стана лъжец ли?Или да се меся в чужди работи?Направили са си хората сайт за да определят най-добрият според привържениците на Херта играч.Ти фен ли си на тоя отбор?Аз не съм.Не става въпрос за фенски пристрастия.Искам да бъдем реалисти.Впечатленията ми за представянето на Домо са от публикации в нашите медии.Влязъл веднъж на три мача за 5 минути,вкарал един гол за цял сезон и ще се натискам да гласувам за него като най-добър играч на отбора!!!Нека мине малко време де.Нека дадем шанс на момчето да се докаже,да заиграе като титуляр и да почне да изкарва заплатата си там,пък тогава да го оценяваме!Иначе примерът,който бе даден тук да се даде възможност на феновете на Херта да определят най-добрият играч на Левски е удачен.Хайде да не ставаме за пореден път за смях пред чужденците!!!Иначе нямам нищо против момчето.Нека продължи да се развива.Дано той и такива като него дадат по добо бъдеще на националния ни отбор!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “ЦСКА”