АНКЕТАТА ЗА ДОМУСЧИЙСКИ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

САМО_ДУНАВ-РУСЕ
Контакти:

Re: АНКЕТАТА ЗА ДОМУСЧИЙСКИ

Мнениеот САМО_ДУНАВ-РУСЕ » 18 дек 2008 00:45

хахаха, едно се чудя, как не можете да проумеете колко сте жалки, и "прасета" и "говеда" както един други се наричате.вместо да изливате злобата в безмислени форуми що не вземете да я насочите там дето би свършила работа.понеже съм и цска-р що вие драги фенове на цска още търпите оня нещастник Лупи да ви сере на фасона щото ако такъв човек като него се беше появил в някой европейски отбор например като Интер, бедна ми е фантазията какво би му се случило.а, там наистина има футбол , щото има фенове в истинския смисъл на думата......

Nekaf
Контакти:

Мнениеот Nekaf » 18 дек 2008 07:01

Значи искаш да кажеш,че Марко Пантелич,Гойко Качар,Симонич,Дробни.......идолите на агитката на Херта са окачествени като провали??Е за пръв път виждам анкета дето окачествява играчи,играли години и играли на върховно ниво тази година(то се вижда трето място),кой от тях е най-зле.Наистина такива анти-левскари като вас само нажежават едно изкуствено напрежение и само надъхвате и наще "фенове".A колкото до Домо за 147 мин. има 3 гола......най-доброто кпд в отбора.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 18 дек 2008 08:28

kartago написа:angoff????...............ти май ти не си добре!....... Или не можеш да четеш!..........И ти си същия кавал явно!.....

Приятел,погледни 2-та профила и тогава ме обвинявай:) ... просто има един индивид недорасъл който се представя за мен и е с моя ник с точка накрая ... бих ли паднал толкова ниско след коментара си за Домовчийски?

Просто наистина вече не виждам смисъл да пиша в форума след като само обиди и псувни се чуват...Син Терор...ти си болен от шизофрения !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Coldplaya
Контакти:

Мнениеот Coldplaya » 18 дек 2008 17:23

Рано е да се каже дали е направил нещо.Таланта си му е налице,но само от време на време има проблясъци.Ако тези проблясъци станат навик ще има бъдеще

Върни се в “ЦСКА”