Следя форума от доста време не се регистрирах понеже не виждах нужда,но ...
В последно време забелязвам ,че форума се пълни само със "смешни" теми ,който се превръщат в плювалници за превържениците на ЦСКА и Левски.Скъпи колеги аз гордо мога да заявя че съм фен на ЦСКА и такъв ще си умра ,но нека бъдем реалисти в "България футбол няма и " Тва е положението Минке".Задайте си въпроса "Заслужава ли ЦСКА,Левски,или който да било там да хабя нерви по него" при условие ,че на него не му пука за мен и мойте нерви (справка мачовете във вътрешното първенство, и излагациите на вън).Българин съм и ме боли да ни бият "като прани гащи" ,но това са фактите.За това гледайте си външните първенства кефете се на отборите ,а нашите ги отсвирете да играят на празни трибуни те това си заслужиха!!!
Заклет Фен на ЦСКА от Добрич.
Извинете това форум ли е,или ... ?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Извинете това форум ли е,или ... ?
Този, който не помни миналото е осъден да го повтаря. ДЖ.САНТАЯНА
Re: Извинете това форум ли е,или ... ?
нормално е да си от ЦСКА,но точно синьото и червена БФС унищожи футбола в Добрич и провинцията ,да не говорим че кметицата ви и 5 стотинки не дава за спорта в града

а навремето Добруджа като беше в А група имаше най голяма посещаемост на мачовете заедно с Нафтата

а навремето Добруджа като беше в А група имаше най голяма посещаемост на мачовете заедно с Нафтата
Темата Ви е добра abirulzz,само че се съмнявам дали някой ще я коментира.Тук повече предимно се псуват и обиждат и явно да спорят запаянковски,но поне нормално ,без простотии им е невъзможно.То и за това ще Ви кажа ,че предпочитам да отида на мач с много малко публика(пр. ЛЕВСКИ-БЕЛАСИЦА) пред "дербито" (ЛЕВСКИ-ЦСКА) поне идиотщините от страна на публиката ще са по-малко.Не съм съгласен с Вашия призив да не ходим на стадиона.Нека всеки сам си избере това.И накрая,според мен Г.Атанасов в едно е прав - цинично е агента Николай да ни дава насоки. А КАКВО ВИ Е МНЕНИЕТО , МОЖЕ ЛИ ЕДИН ОТ ЛИДЕРИТЕ НА "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО" КАКЪВТО Е ЛИЦЕТО Г.Атанасов , ДА БЪДЕ ТАКЪВ ЯРЪК АНТИКОМУНИСТ? И ИЗОБЩО АНТИКОМУНИСТ ДА БЪДЕ АНТИЛЕВСКАР? Моля мнение да дават предимно хора които са чели "РАБОТНИЧЕСКО ДЕЛО"
Левскар съм, но и аз отбягвам да пиша в този форум. Просто има една групичка от няколко лекенца, които развалят този форум с тъпите си теми. Да не говорим, че рядко виждам смислени коментари от компетентни привърженици. Колкото до това, че трябва да отсвирим българския футбол - НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН! Та нали точно ние трябва да подкрепяме нашите си отбори. Кой да ги гледа и да им симпатизира?! Румънците ли? Затова България е на такова положение, заради мисленето на такива псевдофенове. В днешно време липсват много добродетели в човешката личност. Ако гледаме реално и честно има много мачове в чужбина които са много скучни и много еднообразни... така че не ми хвалете другите първенства.
Съгласен съм с теб abirulzz, но все пак отвреме на време се интересувам какво става с нашите ФК! Мисля че с безразличие няма да се оправят нещата, просто трябва да се вземат някакви мерки, ръководство ли ще сменят на БФС, треньор от чужбина ли ще вземат, само чужди съдии ли да свирят мачовете, А група да стане 10 отбора ако искат-но трябва да направят нещо, така ще бият нашите отбори като тъпан на сватба! Само със безразличие ще стане по-зле! За справка виж какво става в парламента-натикаха се там само нещастници заради безразличието на многото хора които не гласуваха!
За това че най-срещаното във форума е ругатни ъм съгласен с тебе и това е много глупаво, аз прасе или говедо да стои пред клавиатура и да пише не съм виждал, но явно други имат халюцинации и виждат такива неща, няма нищо лошо в това да има някой друг майтап, но без грубости и ругатни, нали идеята на футбола е да забавлява?
Футбола в Добрич бе унищожен много качествено от Величко Найденов и мисля със съдействието на общината! Ходил съм на мачове на които кората се качваха по дърветата защото нямаше място, а сега май май играчите са повече от публиката!Това обаче се случи и на Етър, Берое(до известна степен), Ботев, Дунав и още много други отбори!
За това че най-срещаното във форума е ругатни ъм съгласен с тебе и това е много глупаво, аз прасе или говедо да стои пред клавиатура и да пише не съм виждал, но явно други имат халюцинации и виждат такива неща, няма нищо лошо в това да има някой друг майтап, но без грубости и ругатни, нали идеята на футбола е да забавлява?
Футбола в Добрич бе унищожен много качествено от Величко Найденов и мисля със съдействието на общината! Ходил съм на мачове на които кората се качваха по дърветата защото нямаше място, а сега май май играчите са повече от публиката!Това обаче се случи и на Етър, Берое(до известна степен), Ботев, Дунав и още много други отбори!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
Явно или никой не е чел "Работническо дело" или на читавите хора не им се занимава с Николай и Г.Атанасов
Авторе, след като правиш тема, би трябвало да си готов и да носиш критики по нея. След като си отсвирил бг футбола как може да очакваш, или пък да искаш някакво качество от него? Ами футбола се крепи на феновете, по един или друг начин. Като няма фенове-няма футбол. На всеки мач ако има по 20-30 000 мислиш ли, че нивото ще остане същото...
Ти, иначе, стой си в къщи, гледай роналдо по телевизията и си мисли, че си полезен за някого. А, и когато дойде време да гласуваш по същия смел начин задължително да накажеш политиците. Дааа, така като ги отсвириш и те така ще се стреснат и всичко ще се оправи. Нали....
Ти, иначе, стой си в къщи, гледай роналдо по телевизията и си мисли, че си полезен за някого. А, и когато дойде време да гласуваш по същия смел начин задължително да накажеш политиците. Дааа, така като ги отсвириш и те така ще се стреснат и всичко ще се оправи. Нали....

Spored men po-dobre e 2-3godini prazni tribuni otkolkoto palni do kraen predel,za6toto sobstvenicite sa posredstveni i bezo4livi hora i ni6to ne bi gi trognalo. A na6eto parvenstvo ne me valnuva istinski pone ot 10 godini.Za sagalenie se o4ertavat i za napred godini na psevdofutbol.Pi6a vav foruma vapreki "givotinskite temi" 6toto tuka kadeto sam za futbol ne moge6 i dve prikazki da si kage6(to ne 4e i vav foruma vinagi e vazmogno)
tprodanov , мнението Ви по моя въпрос?
- стичо
- Контакти:
ако бях от цесека и аз нямаше да гледам нашето първенство!
относно щипливите теми ,щом ги има и се пише в тях значи са необходими!