СТОЙЧО СРЕЩУ 20 БОНА В ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
СТОЙЧО СРЕЩУ 20 БОНА В ЦСКА
МЛАДЕНОВ ВЕЧЕ Е ПОСТАВИЛ УСЛОВИЯТА СИ ПРИД ШЕФОВЕТЕ НА ТИТАН КАТО ИСКА ДА ВЗЕМЕ НЕИ И ДРАГИ КОЦЕВ ОТ ПИРИН.
Re: СТОЙЧО СРЕЩУ 20 БОНА В ЦСКА
[offtopic]криси ае спри се малко[/offtopic]
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
В няколко сайта пише,че сумата е с една нула отзад

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
20 na mesec be , a za taq suma s nulata otzad e pri titla
Стига с тия смени на трениорите!За какво взехме чичо МИТКО той е най-големия и ще ни избави от всичко,ще играем в лига европа а при повече късмет и в ШЛ
krisi tonev написа:МЛАДЕНОВ ВЕЧЕ Е ПОСТАВИЛ УСЛОВИЯТА СИ ПРИД ШЕФОВЕТЕ НА ТИТАН КАТО ИСКА ДА ВЗЕМЕ НЕИ И ДРАГИ КОЦЕВ ОТ ПИРИН.
Къде ги четеш тия работи бе приятелю? Абсолютно трябва да върнат Стойчо на армията, обаче до колкото знам титаните нямат никакво желание.
Стойчо та Стойчо.Добре де, когато корабът започна да потъва спасителят Стойчо беше от първите където го напуснаха и тръгна по емирствата където футбол чак толкова няма,но парите са като петрола.
За мен той е просто сребролюбец.
За мен той е просто сребролюбец.
Два пъти ни прави шампиони,и двата пъти поставяше рекорди,освен това е страшен мотиватор,и не се страхува да се опълчи на враговете си!Дано да се върне. 

болят ме пръстите много щраках, препих, преядох, не ставам...не приемам извинения от типа – малко сме преуморени, един ми ходи назад, друг настрани, трети ми скача надолу.
Аз продължавам да си мисля,че този път Стойчо ще ви резне и няма да дойде... 

Нека поне до края на сезона да си останат Зафиров и Пената. Стига вече с тия смени 

And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!