Майкъла в ЦСКА ?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Re: Майкъла в ЦСКА ?!?

Мнениеот leche_leche » 08 апр 2010 21:34

там му е мястото тои си е Цесекар по рождение :!: :!: :!:
2000

Asen4o59
Контакти:

Мнениеот Asen4o59 » 08 апр 2010 21:48

POPCORN написа:
Dani Kiki написа:Има мнение за всичко, а е кух отвсякъде! Всеки може да си приказва...

кух си ти.Майкала е много точен и винаги говори истини!Това, че на някой не им харесва е отделен въпрос!Ще се радвам много ако дойде в клуба!

Точно това ти казва човека, че толкова години само говори... Това всеки го може... :)
Да беше направил нещо за любимия си отбор или и той иска да докопа баницата.

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 08 апр 2010 21:59

Dani Kiki написа:Има мнение за всичко, а е кух отвсякъде! Всеки може да си приказва...
Поначало е добре да мислиш,преди да пишеш Дани бой :evil:

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 апр 2010 22:36

И като дойде в ЦСКА, кой ще критикува играчите от отборът, от който е изгрял като играч?
Голяма плюене пада в изявленията му по различните медии.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

BENI
Контакти:

Мнениеот BENI » 08 апр 2010 22:47

ХУБАВОТО Е, ЧЕ ПОНЕ ТУК НЕ СЕ ГОВОРИ КАТО В ДРУГИ САЙТОВЕ, ЧЕ МАЙКЪЛА Е ЛЕГЕНДА НА ЦСКА. ТОВА ЗА ГЕОРГИ ИЛИЕВ И ЛЕГЕНДА НА ЦСКА Е ГОЛЯМ СМЯХ. ТОЙ БЕШЕ ЕДИН КУЦ КОН В ЗВЕЗДНАТА СЕЛЕКЦИЯ НА "ЧЕРВЕНИТЕ" . ИЗВЕСТЕН Е С БЛИЗКИТЕ ОТНОШЕНИЯ НА ЖЕНА МУ С НЯКОИ БОГАТАШИ...

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 08 апр 2010 23:14

Два пъти го слушах по няколко минути и превключвах канала заради някои нагли и малоумни изказвания относно София и останалите, едва ли не села, като Бургас, Велико Търново, Габрово. За Бургас беше нещо за Черноморец и че Бургас не бил футболен град, нямали манталитет, не били като ЦСКА от СОФИЯ. За ВТ и ГБ се изказа как можело съдии от тези измислени и забутани градове да свирели мач на ГРАНДОВЕТЕ...чак не ми се изброяват всички съдии, излезли от ВТ и ГБ, само ще спомена Антон Генов!
Така че по-добре за ЦСКА е да нямат подобен "капацитет" в управата, но това си е техен проблем!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 апр 2010 23:17

Абе и тоя само говори. "Каи, каи и накрая нищо не каи". И не е като да не си пийва май.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 09 апр 2010 00:05

rhaegar написа:Абе и тоя само говори. "Каи, каи и накрая нищо не каи". И не е като да не си пийва май.

[offtopic]ИзображениеИзображение[/offtopic]
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 09 апр 2010 00:55

Няма да дойде...Майкъла знае какво го чака,ако приеме да работи в ЦСКА...Който го е гледал какво говори днес с Караиванов,ще ме разбере...Майкъла в ЦСКА=Илиев в Левски 8-)

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 апр 2010 01:08

ZinedineZidane написа:Два пъти го слушах по няколко минути и превключвах канала заради някои нагли и малоумни изказвания относно София и останалите, едва ли не села, като Бургас, Велико Търново, Габрово. За Бургас беше нещо за Черноморец и че Бургас не бил футболен град, нямали манталитет, не били като ЦСКА от СОФИЯ. За ВТ и ГБ се изказа как можело съдии от тези измислени и забутани градове да свирели мач на ГРАНДОВЕТЕ...чак не ми се изброяват всички съдии, излезли от ВТ и ГБ, само ще спомена Антон Генов!
Така че по-добре за ЦСКА е да нямат подобен "капацитет" в управата, но това си е техен проблем!

Той пък щото големият гражданин :lol: И щото ЦСКА има уникалния манталитет...Въобще Майкъла е забавен и интересен за гост в тв предавания,но на червените е нужен много сериозен човек за спортен директор и,според мен,той се казва Стефан Орманджиев.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “ЦСКА”