Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
POPCORN написа:Dani Kiki написа:Има мнение за всичко, а е кух отвсякъде! Всеки може да си приказва...
кух си ти.Майкала е много точен и винаги говори истини!Това, че на някой не им харесва е отделен въпрос!Ще се радвам много ако дойде в клуба!
Поначало е добре да мислиш,преди да пишеш Дани бойDani Kiki написа:Има мнение за всичко, а е кух отвсякъде! Всеки може да си приказва...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Абе и тоя само говори. "Каи, каи и накрая нищо не каи". И не е като да не си пийва май.
ZinedineZidane написа:Два пъти го слушах по няколко минути и превключвах канала заради някои нагли и малоумни изказвания относно София и останалите, едва ли не села, като Бургас, Велико Търново, Габрово. За Бургас беше нещо за Черноморец и че Бургас не бил футболен град, нямали манталитет, не били като ЦСКА от СОФИЯ. За ВТ и ГБ се изказа как можело съдии от тези измислени и забутани градове да свирели мач на ГРАНДОВЕТЕ...чак не ми се изброяват всички съдии, излезли от ВТ и ГБ, само ще спомена Антон Генов!
Така че по-добре за ЦСКА е да нямат подобен "капацитет" в управата, но това си е техен проблем!
Потребители, разглеждащи този форум: soilwork и 47 госта