Писмо за ЦСКА от Венелин Стефанов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

BlueRadiotherapist
Контакти:

Re: Писмо за ЦСКА от Венелин Стефанов

Мнениеот BlueRadiotherapist » 05 апр 2010 15:02

Познато ми е това настроение,което е обзело автора на тези сърцераздирателни слова.Нарича се меланхолия и не го пожелавам на никого.Не виждам смисъл да се подкрепя отбор от нещастници,които получават по 10 000 лв месечно без премиите минимум,а не могат да спрат една топка или да си подадат 2-3 точни паса.Говоря и за сини и за червени.Сравнението с Ливърпул е глупаво,защото мърсисайдци дават всичко от себе си,но просто това са им възможностите сравнени с Челси,Арсенал и Юнайтед.Смешниците в синьо и червено отдавна изчерпаха кредита на доверие на публиката си и съвсем нормално играят пред 300-400 ултраси,от които 90 процента нямат завършен и седми клас.Феновете,които си давахме парите за билети,бензин и т.н за да не пропускаме евромач на Герена или Васил Левски,а и 5-6 дербита на полусезон в БГ групата отдавна не ходим.Просто футболът е продукт,за който си плащаш когато си заслужава.Приказките за любов и дрън,дрън ги обяснявай на Титаните,Батков и чалгаиграчите,които просто са селяни пристигнали в чалгаселото София и са се самозабравили получавайки пари,които не заслужават.И аз обичам Левски,но кракът ми няма да стъпи на Герена и един лев няма да изхарча за да наливам в джоба на перача на комунистически пари Батков,който съсипа отбора както Станишев съсипа България.Всичко останало си е мазохизъм-Да се ядосваш заради некадърници,които освен да се чудят къде да се напият и да играят кючек,и коя к..ва или както е модно да се казва- модел да пребият,защото друго не могат да свършат е повече от жалко.Гледайте Висша Лига и се наслаждавайте на играта наречена футбол,без негативизъм.Тази година може да са Челси,три години бяха Манчестър,догодина а може и още тази да е Арсенал,но който и да е шоуто е пълно.Бг първенството си е чисто аматьорско с набедени за професионалисти -играчи,треньори и въобще клубове.

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 05 апр 2010 16:26

BlueRadiotherapist написа:Познато ми е това настроение,което е обзело автора на тези сърцераздирателни слова.Нарича се меланхолия и не го пожелавам на никого.Не виждам смисъл да се подкрепя отбор от нещастници,които получават по 10 000 лв месечно без премиите минимум,а не могат да спрат една топка или да си подадат 2-3 точни паса.Говоря и за сини и за червени.Сравнението с Ливърпул е глупаво,защото мърсисайдци дават всичко от себе си,но просто това са им възможностите сравнени с Челси,Арсенал и Юнайтед.Смешниците в синьо и червено отдавна изчерпаха кредита на доверие на публиката си и съвсем нормално играят пред 300-400 ултраси,от които 90 процента нямат завършен и седми клас.Феновете,които си давахме парите за билети,бензин и т.н за да не пропускаме евромач на Герена или Васил Левски,а и 5-6 дербита на полусезон в БГ групата отдавна не ходим.Просто футболът е продукт,за който си плащаш когато си заслужава.Приказките за любов и дрън,дрън ги обяснявай на Титаните,Батков и чалгаиграчите,които просто са селяни пристигнали в чалгаселото София и са се самозабравили получавайки пари,които не заслужават.И аз обичам Левски,но кракът ми няма да стъпи на Герена и един лев няма да изхарча за да наливам в джоба на перача на комунистически пари Батков,който съсипа отбора както Станишев съсипа България.Всичко останало си е мазохизъм-Да се ядосваш заради некадърници,които освен да се чудят къде да се напият и да играят кючек,и коя к..ва или както е модно да се казва- модел да пребият,защото друго не могат да свършат е повече от жалко.Гледайте Висша Лига и се наслаждавайте на играта наречена футбол,без негативизъм.Тази година може да са Челси,три години бяха Манчестър,догодина а може и още тази да е Арсенал,но който и да е шоуто е пълно.Бг първенството си е чисто аматьорско с набедени за професионалисти -играчи,треньори и въобще клубове.

И точка по въпроса!

Потребителски аватар
Porto
Контакти:

Мнениеот Porto » 05 апр 2010 17:23

Прав е човекът от онзи пост преди мен,наистина трябва вече с по-малко нерви и очаквания,защото явно така няма да стане.В момента сме в тежка ситуация,даже много тежка,но и преди сме били в такива,даже и в по-тежки.
Изображение

dolubfs
Контакти:

Мнениеот dolubfs » 05 апр 2010 17:44

Аз съм Левскар,но тези думи истински ме трогнаха. За съжаление и на Левски и на ЦСКА истинска остана само публиката. И понеже истински обичаме отборите си не можем да търпим това, което се случва с тях. И единственото, което можем да направим е да не ходим на стадиона с надеждата някой да се замисли защо няма публика.......и да промени нещо. Ако и в Левски и в ЦСКА имаше поне един като Стивън Джерард ( нямам предвид като качества разбира се, а като дух ) съм сигурен, че и нашите стадиони щяха да са пълни. Скоро четох ( или чух??) нещо за него, което също много ме впечатли - "Джерард сякаш засмуква енергията от КОП и след това я влива в целия отбор".....ех,ако имахме само един подобен.....

На линия
Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 05 апр 2010 18:05

Като почнат да играят ще ходя-тия сърцераздирателни слова вече им писна на феновете да ги слушат.Това не е ЦСКА-заприличва от ден на ден на поредния общински клон на Титан за почистване и сметоизвозване...събрали сме с извинение "боклуците" от цяла Румъния,България,Франция и плажовете на Бразилия......Моля ви се: Те не им се играело ,щото им се забавили заплатите-алоооо,хората карат с 500-600 лв на месец и си изпълняват съвестно задълженията,нашите балерини не могат да изкарат с 10хил.на месец? Е няма да стане!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 05 апр 2010 18:56

Много добре написано, сякаш съм го писал аз, защото и в моето сърце бошуват същите чувства. Но не унивайте ЦСКА е минал през много по-страшни кризи, искаха да убият отбора, взеха ни емблемата, биха футболистите ни. Но ЦСКА отцеля, защото е повече от клуб и носи със себе си любовта на милиони хора, които израстнаха и се калиха през годините на най-жестокия терор срещу клуба. Тогава отбора отцеля заради нас и сега, когато сме на дъното изследванията показват, че в България ЦСКА е номер едно. Ако това не е феномен?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 апр 2010 20:37

Е аз ще съм в събота в Сливен -каквото и да ми струва-нерви,пари,6 часа път.АЗ не отивам за да подкрепям Панку,МАнку,Чавдаров и незнам си кой-майната им на всички ......... които превърнаха ЦСКА в отбор,които ако им се махнат фланелките ще се бори за изпадане-АЗ ще си подкрепям ИДЕЯТА ЦСКА!!!!
Изображение

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 06 апр 2010 01:38

Футболът ще ни се оправи,ако има повече фенове като тебе,авторе 8-) 8-) ;) ;)ът

Потребителски аватар
milito
Контакти:

Мнениеот milito » 06 апр 2010 09:27

Това, което си написал е наистина много хубаво... Аз обаче си задавам простичкият въпрос: а защо между 11-те, които излизат един или два пъти седмично да представят свещените четири букви на зеления терен няма поне двама или трима, които да мислят по същия начин? Защо, вместо истински цесекари, там има разни панкувци, манчевци, платинита и т.н. (умишлено ги изписвам с малки букви), за които мачът с Монтана е просто едно досадно задължение и нищо повече? И не намирам смислен отговор.......

Успех и дано скоро се оправят нещата!

Само ЦСКА!!!
С червено знаме,шалче в ръка
ще обходим цялата Земя,
за да видим онази игра,
мечта за всички отбори по света.

baba.jga
Контакти:

Мнениеот baba.jga » 06 апр 2010 10:17

Пичове! Аз помня все още като ден днешен победите над Ливерпул и Байерн, но от това ми става по-зле! Защо ли? Защото тогава, когато се играеше имаше правила и задължения и отговорности. А сега??????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: Пълна безотговорност. Знаете ли пичове - на тези бастуни, които носят червената фанелка/говоря за българете/ отчайващо им липсва родната казарма!!! Не не се бъзикам! Помислете!!! Качества се придобиват с ред, дисциплина и повторения, а не с курви, бири, ракии, кръчми и пари. Вижте тъпака Орлинов - мацката не му е пуснала и той какво ще измисли - бой до спукване. Ако ние сме общество на място щяхме да се вдигнем и да го намерим и да му го върнем двойно, защото утре битата може да е дъщерята на някой от нас. Та за лигльовците в ЦСКА - като не могат да играят - ще стоят гладни. Пари се дават за свършена работа. Що не вземе някой от нас да се скатава в службата и да си вее патката и фирмата да губи, а шефовете да му прощават - Този филм не съм го гледал, а вие. Новите шефове на ЦСКА или са слабоумни, или още не са в час, или просто перат пари. Изглежда, че от тази хава най-прав е Любо Пенев.

Върни се в “ЦСКА”