Стойчо идвай - на вниманието на г-н Борисов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Hidiued
Контакти:

Стойчо Младенов

Мнениеот Hidiued » 05 апр 2010 10:56

Аз също съм твърдо за Стойчо Младенов! Според мен трябваше да го върнат още през зимата. Като нищо, можеше да ни направи шампиони. Безспорен факт е, че Стойчо е най-успешният треньор на ЦСКА в последните 10-15 години. Иначе, току-що попаднах на страница в социалната мрежа Facebook, в която могат да се запишат всички фенове на ЦСКА, които искат Стойчо Младенов отново да бъде треньор на клуба. Смятам, че всички фенове на ЦСКА, които милеят за благото на тима и искат да виждат "армейците" като шампиони, трябва да подкрепят кандидатурата на Стойчо за старши-треньор на любимия ни клуб.
http://www.facebook.com/pages/Iskame-nezabavno-Stojco-Mladenov-za-nov-trenor-na-CSKA/108202329199928

addicted
Контакти:

Re: Стойчо идвай - на вниманието на г-н Борисов

Мнениеот addicted » 06 апр 2010 00:27

Според мен и Любо ще ги накара тея мърлячи да играят,стига са се разхождали само по терена и да реват само за пари. Но той няма да се върне дори и да го молят, щото "Титанчетата" няма да му дадат власта която той иска, без да му се месят в работите както правеха докато беше тренер той .

Върни се в “ЦСКА”