Димитър Пенев със сигурност си отива от ЦСКА през януари, когато новите собственици на "армейците" влязат във владение. Стратега от Мировяне ще бъде заменен от по-млад треньор, като от сега се спрягат имената за заместник на Пената - Стойчо Младенов или Eдуард Ераносян.
С Ераносян принципно съгласие е постигнал Добрин Денев - Дробеца, който се очертава да бъде новият Александър Томов в Борисовата градина. Кандидатурата на Стойчо е резервен вариант, в случай че феновете възпроптаят срещу назначението на етническия арменец.
На Димитър Пенев вероятно ще бъде предложен нов пост в ЦСКА, който обаче само ще замаже очите му. Стратега работи цяла есен почти без пари в Борисовата градина, след като единствен се съгласи да поеме закъсалия финансово тим и да брани каузата ЦСКА. Под ръководството на Пенев "армейците" водеха в класирането почти до края на есенния дял на шампионата, но накрая след няколко грешни стъпки бяха изпреварени от вечния враг "Левски".
"Чичо Митко винаги вади кестените от огъня, а накрая други обират лаврите", роптаят срещу готвената смяна на Стратега фенове на ЦСКА.
Единствения минус на Димитър Пенев пред запалянковците е подкрепата, която легендарният наставник оказа на президента А.Томов. Преди дни Пената дори влезе в конфликт с феновете и ги нарече "недобри", ядосан от обидните скандирания на публиката срещу Сашо Апашо и акцията в мнимите араби, спретната от хората на Дучето.
Шок и ужас! Гонят Пената!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Шок и ужас! Гонят Пената!
Ангофффф,с "А",като ахмак
Нали писа,че нови собственици няма да имате?Или все пак боклуците ще ви изметат
Колкото до Пената-кажи ми че феновете на един отбор плачат за треньор като него и ми става ясно що за отбор е това

- Боримечката
- Контакти:
OBI4AM LEVSKI написа:Ангофффф,с "А",като ахмакНали писа,че нови собственици няма да имате?Или все пак боклуците ще ви изметат
![]()
![]()
Колкото до Пената-кажи ми че феновете на един отбор плачат за треньор като него и ми става ясно що за отбор е това
![]()
![]()
Ми за кой да плачат бе ТЕЛЕ?За кокълчето,където тепърва ще го обучаваме за треньор ли?Минотавър,щом Вили Овчата глава ви стана треньор...абе що се хабя!

[quote][/quote]арГейски привърженици!свалете си гащите пак!
Я...моя зъл брат близнак още е жив... болна левскарска сган !
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,