какво ще променят новете собственици в ЦСКА
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
Re: какво ще променят новете собственици в ЦСКА
да купят титлата,и да сте вторите евроидеоти на БЪЛГАРИЯ
Да разкарат Сашо-Апашо. Да налеят пари, ама само за качествени нови попълнения, а не за измислени чужденци и задължително да наложат поне 5-6-7 юноши в титулярния състав и поне още толкова в групата за мачовете! Иначе и тях не ги чака нищо добро. Пак ще ги освиркваме и ще ги изгоним и тях.
САИДХОДЖА ВЪН ОТ ЦСКА!!!
САИДХОДЖА ВЪН ОТ ЦСКА!!!
"Чорба на хоризонта" ти си ебахти гнусното копеле сериозно
( отврат си направо ...
Няма ли някой модератор да го махне тоя , че ми се доповръща ..
Шибаняк кой знае какъв ******** си и ти ама айде ...

Няма ли някой модератор да го махне тоя , че ми се доповръща ..

GLORY GLORY MANCHESTER UNITED
Talic написа:"Чорба на хоризонта" ти си ебахти гнусното копеле сериозно( отврат си направо ...
Няма ли някой модератор да го махне тоя , че ми се доповръща ..Шибаняк кой знае какъв ******** си и ти ама айде ...
Да ви кажа на вас "цскарите" не обръщайте внимание на тея няколко психопати,където се заяждат постоянно с вас,и са от ЛЕВСКИ.Просто не им обръщайте внимание,те освен да се заяждат друго немогат.Да дойдат и да подкрепят отбора на стадиона,те вместо да го подкрепят се заяждат по форумите.Не са разбрали,че първо трябва да гледат отбора си,тогава да гледат останалите,ама нещо не го разбират !
Разбира се,аз съм ЛЕВСКАР

Последна промяна от LSFC1914 на 12 дек 2008 18:15, променено общо 1 път.
AC Milan написа:Саидходжа любимец на Сектор "Г". Тои е турчин, но нали това е тяхната гордост!![]()
![]()
Какво, значение има, какъв е? Ти да не си нещо повече, пъпчасал и гноясъл пубер!Поредния шизофреник пуснат за домашно лечение!
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!
chekora написа:КАТО ДОИДАТ ЩЕ ВИДИМ
чакаме, чакаме, ама няма още.....
http://zalozite.net футболни прогнози за деня
- edmon_dantes
- Контакти:
army_boy написа:Да разкарат Сашо-Апашо. Да налеят пари, ама само за качествени нови попълнения, а не за измислени чужденци и задължително да наложат поне 5-6-7 юноши в титулярния състав и поне още толкова в групата за мачовете! Иначе и тях не ги чака нищо добро. Пак ще ги освиркваме и ще ги изгоним и тях.
САИДХОДЖА ВЪН ОТ ЦСКА!!!
Откога собственици на отбора започнаха да налагат млади футболисти? Това не е ли задължение на треньора?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ