кой българен е вкарвал хетрик на Реал Мадрит
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- rostheboss
- Контакти:
- Franchesko Totti
Re: кой българен е вкарвал хетрик на Реал Мадрит
кой българен е вкарвал хетрик на Реал Мадрит
Да имаш 2 грешки в едно изречение е наистина много жалко! Първо се научи да пишеш правилно на български и тогава питай хората за разни неща

ПРИНЦА НА РИМ!!!

добре де малък съм
просто помислих че е Стоичков ...
сорка ама пак е тръгнал от ЦСКА
щом ги бъркам значи е възможно да е и другия
и така де не е важно от кой отбор тръгваш а от кой пробиваш
нали .. Йовово кой помни че беше от Литекс или там от където е .. всички го знаят като лефскар нали

rostheboss написа:
от кой сайт дръпна това
- rostheboss
- Контакти:
albena написа:от кой сайт дръпна това
Пазя си го отдавна като архив - да го показвам на завистливи говеда.

Че е чичиното, чичиното е, ама какъв е смисъла на темата не разбрах ?
п.п. а, и гаранция ви давам, че не е бил капитан.Единствения български футболист, за който се сещам, да е бил капитан на европейски отбор е ГОЛЕМИЯ - КРАСИ БАЛЪКОВ!
п.п. а, и гаранция ви давам, че не е бил капитан.Единствения български футболист, за който се сещам, да е бил капитан на европейски отбор е ГОЛЕМИЯ - КРАСИ БАЛЪКОВ!
- rostheboss
- Контакти:
MoNteSo написа:... и гаранция ви давам, че не е бил капитан.Единствения български футболист, за който се сещам, да е бил капитан на европейски отбор е ГОЛЕМИЯ - КРАСИ БАЛЪКОВ!
Пич,не се изказвай неподготвен.Пенев е дългогодишен капитан на Валенсия и 1-2 години на Компостела когато бяха в Примера.

-
- Контакти:
hahahahahah skasah se ot smqh..
takiva negramotni i nekompetetni lude ne bqh sre6tal skoro..
1-vo Lubo Penev naistina razpe4atva vratata na Bodo Illgner na 3 tri pati s ekipa na Celta Vigo
2-ro toi e kapitan na Valencia i sled tova na Kompostella
3-to toi ne e edinstveniqt na6 synarodnik vkarval hattrick na Real...koito mi kaje koi e toi polu4ava nagrada...
takiva negramotni i nekompetetni lude ne bqh sre6tal skoro..
1-vo Lubo Penev naistina razpe4atva vratata na Bodo Illgner na 3 tri pati s ekipa na Celta Vigo
2-ro toi e kapitan na Valencia i sled tova na Kompostella
3-to toi ne e edinstveniqt na6 synarodnik vkarval hattrick na Real...koito mi kaje koi e toi polu4ava nagrada...
Ще можеш ли да кажеш,защото тука наистина нямам и на представа,а рядко ми се случва!
p.s. Ако искаш ми пиши лично съобщение,нека все пак оставим шанс за някой да се възползва от наградата...

p.s. Ако искаш ми пиши лично съобщение,нека все пак оставим шанс за някой да се възползва от наградата...

vaniq1806 написа:santiago написа:КАК КОЙ - СТОИЧКОВ ... КАК ОТКЪДЕ - ОТ ЦСКА ... ако беше от лефски сиг щеше да иде в Израел или ТУрция , но той е от ЦСКА и отива КЪДЕ - В ЕВРОПААААА![]()
![]()
Аман от меграмотни прасета!!!! Кюрда е юноша на Марица(ПД), а Барби - на Пирин.
Вие нямоте ваш юноша пробил на запад последните 30год. а и следващите 30 не се очертават розови.
P.S. Balgaria ne mi e dala ni6to - Kiyrda
ti ne si balgarin ,6tom govori6 taka ,mango ..................., lapai maduri do kraq na jivota si