Берое-ЦСКА!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Re: Берое-ЦСКА!!!

Мнениеот ЦСКА-83 » 31 мар 2010 12:26

Пичове некой ще ходи ли на мача.Вчера говорих с доста хора да си цепнем горивото,ама кой на работа,кой не иска да ходи повече,друг нема пари.
Относно мача отивам да го тресна един "Х"-такова чувство имам,след това 2 гола в продължението и сме на полуфинал.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 31 мар 2010 12:29

ЦСКА-83 написа:Пичове некой ще ходи ли на мача.Вчера говорих с доста хора да си цепнем горивото,ама кой на работа,кой не иска да ходи повече,друг нема пари.
Относно мача отивам да го тресна един "Х"-такова чувство имам,след това 2 гола в продължението и сме на полуфинал.

За съжаление тези два мача(този и с Монтана трябва да ги pропусна),ама след това докрая съм на всички мачове
Изображение

svetlio81s
Контакти:

Мнениеот svetlio81s » 31 мар 2010 12:33

въпросът изобщо не е дали ще бием,а с колко...няма мое ,няма твое -размазахме Берое

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 31 мар 2010 12:33

Не се безпокойте,вашият сектор ще е пълен с фенове от Казанлък и Нова Загора :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
fewgtg
Контакти:

Мнениеот fewgtg » 31 мар 2010 12:33

Аз вече не знам какво да очаквам от този отбор. Както може да бием Берое с 3 - 0, така и те могат да ни бият със същия резултат :(

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 31 мар 2010 12:40

Не трябва да има никакво съмнение в победата. Просто момента е такъв. Ножът е опрял до кокала. Като че ли и напрежението вече е по-малко...

Убеден съм, че ще разковем Берое с разлика и с голяма доза спортна злоба, което е малко жалко за тях, защото са много симпатично отборче, но това е живота.....

jorovg
Контакти:

Мнениеот jorovg » 31 мар 2010 12:44

1:3 Все си мисля, че нашите могат да изиграят един мач като хората и да покажат, че имат ли желание за БГ консумция стават

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 мар 2010 12:50

iisskkrreenn написа:
BaLoN написа:Биеме днес,защото нямаме друг избор ... купата е задълължителна с оглед временното класиране,а ние сме ЦСКА и трябва да играем в Европа !!! ;) Берое - ЦСКА 0:2 :!:

И как го реши,че "трябва" да играете в Европа не разбрах нещо.
Да се излагате пак по терените като всяка година ,айде стига глупости бием Ви и Купата е наша
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Прав си - тази година е ваш ред да се излагате. Но за вас може би и самото участие ви стига?! А това, че и ние и Левски сме зле в момента, изобщо не бива да ви радва. Представям си футболното БГ-чудо тази година в ЕКТ: Литекс, ЛокоСф, Берое, Миньор... Направо сме ги смаяли другите... с неизвестност!

Потребителски аватар
RED_FOX
Контакти:

Мнениеот RED_FOX » 31 мар 2010 12:58

jorovg написа:1:3 Все си мисля, че нашите могат да изиграят един мач като хората и да покажат, че имат ли желание за БГ консумция стават
Абсолютно могат. Според мен всички каши и неразбории ги забъркват от ръководството, което поне за мен е напълно необяснимо, но явно при нас е запазена марка, когато реално няма проблеми, да си създаваме такива, което е най....ама най-жалкото...Играчите не са толкова виновни, колкото ги изкарваме, включително и ние самите, но те са най-удобния обвиняем за всички (фенове, медии, шефове....) Да не забравяме, че тези играчи смачкаха Динамо преди няколко месеца....Най-тъпото е, че за пореден път изпуснахме Подуене в ситуация, в която са в нок-аут и просто трябва да им теглиш един здрав запомнящ се бой...ей така за кеф и нищо друго....но за това сме си виновни всички ние....

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 31 мар 2010 13:04

определено ще е доста труден мач, но очаквам победа за ЦСКА! резултат незнам, може би 1:2 ;)

Върни се в “ЦСКА”