Апостол Попов!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Apostol Popov

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2010 10:39

Боримечката написа:
POPCORN написа:
Боримечката написа:E то от луната се вижда,че Виданката му е много трудно на завалията.Той на бека не може да се оправи ,те централен го боднали!
По темата-Апостол и Митрески в средата и друго ще бъде,гаранция.Вчера не загуби една първа топка.Стабилен е кефи ме,добре гардира,знае къде да застане,И е много мощен при 1-ва топка.

Митревски откакто го гледам е много слаб!Виданов няма какво да го коментираме.Той н ие най-слабият футболист!Попов вчера игра прилично, ако го пускат всеки мач, ще си подобри играта!

Е тогава Попов с кого да играе в центъра?За К.Стоянов не ми казвай,че страшно му е паднала формата :|

е не бе човек аз просто констатирам.то нямаме голям избор!Да не си бяхме продавали Иванов и Стоянов, сега щяхме да сме много по качествн отбор!Другото което е, не може да отречеш ,че почти всяко отиграване на Митревски е супер рисковано.Незнам защо играе така.Явно още не се е адаптирал .Аз го мислих за голяма класа!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 25 мар 2010 10:50

Апостол Попов е човека, много сигурен при борба за първа топка, без никаква паника отиграва ситуациите. Отлично заставане при гардирането. Естествено, че има забележки, но все пак това му беше първи мач. Има много хляб в него.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Боримечката
Контакти:

Мнениеот Боримечката » 25 мар 2010 10:57

POPCORN написа:е не бе човек аз просто констатирам.то нямаме голям избор!Да не си бяхме продавали Иванов и Стоянов, сега щяхме да сме много по качествн отбор!Другото което е, не може да отречеш ,че почти всяко отиграване на Митревски е супер рисковано.Незнам защо играе така.Явно още не се е адаптирал .Аз го мислих за голяма класа!

За Русия не съм много съгласен.Нямам предвид изцепките му извън терена,а точно тези рискови отигравания,плюс проблемите с психиката.Виж Митрески,ако се сработят с Попов,в смисъл да се дублират и подпомагат в средата,ще са най-добрата двойка централни защитници в България.Ама няма как да ти го докаже,защото бай Андо не сака да ги пуска :)

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 25 мар 2010 10:58

Боримечката написа:
POPCORN написа:е не бе човек аз просто констатирам.то нямаме голям избор!Да не си бяхме продавали Иванов и Стоянов, сега щяхме да сме много по качествн отбор!Другото което е, не може да отречеш ,че почти всяко отиграване на Митревски е супер рисковано.Незнам защо играе така.Явно още не се е адаптирал .Аз го мислих за голяма класа!

За Русия не съм много съгласен.Нямам предвид изцепките му извън терена,а точно тези рискови отигравания,плюс проблемите с психиката.Виж Митрески,ако се сработят с Попов,в смисъл да се дублират и подпомагат в средата,ще са най-добрата двойка централни защитници в България.Ама няма как да ти го докаже,защото бай Андо не сака да ги пуска :)

е след вчерашният мач може да почне да ги пуска :lol: :!:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 25 мар 2010 11:01

Никак не е лош играч

petef
Контакти:

Мнениеот petef » 25 мар 2010 11:07

Съгласен съм.Много ми допада.Знаете ли кога е мача с левски ?

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 25 мар 2010 11:09

...изглежда стабилен при това срещу техничен и грамотен отбор като Пирин,добре гардира,пласира се добре,умее да изнася топката,добре застига и отнема топката.....с Митревски са удачна двойка,просто трябва да му дават повече игрово време да трупа опит и рутина.

Потребителски аватар
elverko
Контакти:

Мнениеот elverko » 25 мар 2010 11:47

Любо тъкмо взе да го налага и се появи Андоне. Попов е мн по-стабилен и от Митрески и от Виданов. http://www.facebook.com/pages/Iskame-ot ... 154?ref=nf

Justice 1912
Контакти:

Re: Апостол Попов!!

Мнениеот Justice 1912 » 25 мар 2010 12:29

В Ботев заедно с Минев ми беше любимец.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Re: Апостол Попов!!

Мнениеот urbano » 25 мар 2010 12:44

Апата е голям мъжкар и играе винаги със сърце. Не им знам другите защитници на ЦСКА, но той е наистина голям за нашите стандарти.

Върни се в “ЦСКА”