Така повече ли ви харесва??
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Така повече ли ви харесва??
Ето днес я няма агитката на ЦСКА-за първи път!!!Е харесва ли ви.Няма ги всички тези момчета,които наричахте няркомани,олигофрени и незнам си какво????Много приятна атмосфера нали-тихо ,кротко!!!Е извинявайте,ама на мене така не ми харесва!!А къде сте-ИСТИНСКИТЕ фенове-защо пак ви няма???Нали тези хулигани ви пречеха -сега ги няма-ама вие пак сте си у вас,нали???

Re: Така повече ли ви харесва??
Доста по добре е без агитката на ЦСка на никой не му е мъчно за тях миналия мач като им гледах озверялите лица и са чудех дали са пияни или дрогирани..
Ами ти каде си? Да не би да си в Кюстендил?И в крайна сметка благодарение на тези фенове мача не е на армията кадето му е мястото,ако искат да излязат пак на терена и може и оттатък калотина да го преместят и тогава пак на тях ще благодарим
Ти какво искаш? Да са пак на стадиона и пак да влязат на терена, че да ви извадят от групата?
- plamen etov
- Контакти:
SIN2 написа:Ти какво искаш? Да са пак на стадиона и пак да влязат на терена, че да ви извадят от групата?

ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
Добре,че ги няма,иначе мача нямаше да завърши отново...безобразно слаба игра на армейците!
- mertezaker
- Контакти:
Като фен на ЦСКА такъв срам не съм брал никога, заради някакви олигофренчета и пишлягари, които са решили да се правят на мъже, вие убихте ЦСКА
- Hernan_Crespo
- Контакти:
Да бяхте предупредили, че няма да ходите, за да могат нормалните хора да отидат.
Съвсем друг е въпроса за качеството на предложения футболен продукт.

Съвсем друг е въпроса за качеството на предложения футболен продукт.
Явно не могат още да преборят стреса от разправата на феновете ви с тях. 

С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
cska_90 написа:Ето днес я няма агитката на ЦСКА-за първи път!!!Е харесва ли ви.Няма ги всички тези момчета,които наричахте няркомани,олигофрени и незнам си какво????Много приятна атмосфера нали-тихо ,кротко!!!Е извинявайте,ама на мене така не ми харесва!!А къде сте-ИСТИНСКИТЕ фенове-защо пак ви няма???Нали тези хулигани ви пречеха -сега ги няма-ама вие пак сте си у вас,нали???
Да, у нас сме си. Нещо престъпно ли има в това? Аз бях планирал посещение на Армията, но защо ли не се играе мача там, а? Но ти не се притеснявай - има още мачове, значи има шанс за нови простотии.