Отворено писмо до феновете на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Отворено писмо до феновете на ЦСКА

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 11:43

Евала бате!!Най-накрая едни нормално мнение!!!!Лумпени сме били ,наркомани,пияници-ама сме с отбора и в дъдж, и в сняг, и в Мездра и в Рим!!!Някой от нас изкрават с по 30-40 лева на седмица,но дават по 10-15 за да подкрепят този отбор.А всички мрънкачи-си седят на топло в тях с пакетче семки в ръце и бутилка бира!!!Иначе са ИСТИНСКИТЕ фенове!!!!Като сте толкова смели-еми елате в сектора и го кажте на тези момчета!!!Ма няма да го направите,нали!!!Въпреки,че сте уж хиляди-а тези "изроди" били 50-60 човека!!!Същите тези ще са винаги до клуба-и да ще стават такива неща-ще стават когато някой 100 годишен румънец си мисли ,че ще дойде тука и ще си живурка на гърба на нас-на тези момчета и момичета,които обикаляма България в името на ЦСКА!!!!А вие господа си стойте у вас и пак ми обяснявайте кои са истинскиите фенове и кои са наркомани и олигофрени!!Живи и здрави!!
Сега пак ще се наслушаме как не дошли заради нас на дербито-оправдания коклото искаш!!Еми стойте си у вас-не ни и трябвате на стадиона!!!Дали ще си седите у вас или ще чоплите семки във 'В" голяма разлика няма!!По добре да сме 5000 -ма хора ,които знаят за какво са на стадиона!!!

П.П.И гледайте да не се задавите с някой семка!!! ;) Приятна събота и неделя!!!
Изображение

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 24 мар 2010 11:44

wicked1913 написа:
mgj8 написа:Условието беше да не ставаме за да може милиционерите да ни виждат.

Имат собствени идеали нямащи нищо общо с общовъзприетите.За тях и за всички нас като не разбират от добро -палката на ЗАКОНА!!!

За тебе това ли е добре? "Милицията" да те следи под лупа какво правиш, футболния стадион да не е театър? Гледал съм клипове от мачове през соц периода... е по гнусно нещо няма, заклевам се, никаква атмосфера, само ръкопляскане при гол, строга полицеищина, ти ако това искаш не може да ме убедиш,че и ти не си някое ченге или агент на ДС :lol: На тези хора мога да им пожелая само 1 нещо, и то не е никак хубаво...

А кой са за теб "общовъзприетите" идеали? Комунистическите глупости, които тотално са е*али мамата на твоето поколение? Това да си послушко и да хиляди хора да гледат как 3 ченгета набиват 1 разбунтувал се, и после да говорят колко са велики ли?

crap - А ти ще ми споделиш ли какви са традицийте на българската публика отпреди 1989г?

Ами честно казано, по-добре ще е публиката да седи като на театър, и футболът ни да върви напред, отколкото да гледаме тези безумия. А като казах, че публиката ни е с традиции, имам в предвид, че националният ни стадион например е събирал над 80 000 души, и винаги е бил пълен до козирката! Имам в предвид, че дори и мачовете от първенството са били много по-гледани от тези сега, и имам в предвид, че е нямало чак такава омраза между агитките! Дали заради милицията или ДС незнам, но със сигурност условията за футбол са били по-добри от тези сега!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 24 мар 2010 12:22

cska_90 написа:Евала бате!!Най-накрая едни нормално мнение!!!!Лумпени сме били ,наркомани,пияници-ама сме с отбора и в дъдж, и в сняг, и в Мездра и в Рим!!!Някой от нас изкрават с по 30-40 лева на седмица,но дават по 10-15 за да подкрепят този отбор.А всички мрънкачи-си седят на топло в тях с пакетче семки в ръце и бутилка бира!!!Иначе са ИСТИНСКИТЕ фенове!!!!Като сте толкова смели-еми елате в сектора и го кажте на тези момчета!!!Ма няма да го направите,нали!!!Въпреки,че сте уж хиляди-а тези "изроди" били 50-60 човека!!!Същите тези ще са винаги до клуба-и да ще стават такива неща-ще стават когато някой 100 годишен румънец си мисли ,че ще дойде тука и ще си живурка на гърба на нас-на тези момчета и момичета,които обикаляма България в името на ЦСКА!!!!А вие господа си стойте у вас и пак ми обяснявайте кои са истинскиите фенове и кои са наркомани и олигофрени!!Живи и здрави!!
Сега пак ще се наслушаме как не дошли заради нас на дербито-оправдания коклото искаш!!Еми стойте си у вас-не ни и трябвате на стадиона!!!Дали ще си седите у вас или ще чоплите семки във 'В" голяма разлика няма!!По добре да сме 5000 -ма хора ,които знаят за какво са на стадиона!!!

Ей лайнар,от такива като тебе ми се повръща бе.Не може да ви изметеме от армията по простата причина че,ние отваме на мач а не да се бим.Вие лумпените се познавате по между си и когато някой ви каже нещо скачате всички,няма значение дали биете старец или някое дете.За такива като тебе,Дучето, Главата и други лумпени само затвор.Там ви е мястото. Надявам се в най-скоро време да се отървем от такива като вас.
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 12:31

kiko3 написа:
cska_90 написа:Евала бате!!Най-накрая едни нормално мнение!!!!Лумпени сме били ,наркомани,пияници-ама сме с отбора и в дъдж, и в сняг, и в Мездра и в Рим!!!Някой от нас изкрават с по 30-40 лева на седмица,но дават по 10-15 за да подкрепят този отбор.А всички мрънкачи-си седят на топло в тях с пакетче семки в ръце и бутилка бира!!!Иначе са ИСТИНСКИТЕ фенове!!!!Като сте толкова смели-еми елате в сектора и го кажте на тези момчета!!!Ма няма да го направите,нали!!!Въпреки,че сте уж хиляди-а тези "изроди" били 50-60 човека!!!Същите тези ще са винаги до клуба-и да ще стават такива неща-ще стават когато някой 100 годишен румънец си мисли ,че ще дойде тука и ще си живурка на гърба на нас-на тези момчета и момичета,които обикаляма България в името на ЦСКА!!!!А вие господа си стойте у вас и пак ми обяснявайте кои са истинскиите фенове и кои са наркомани и олигофрени!!Живи и здрави!!

Ей лайнар,от такива като тебе ми се повръща бе.Не може да ви изметеме от армията по простата причина че,ние отваме на мач а не да се бим.Вие лумпените се познавате по между си и когато някой ви каже нещо скачате всички,няма значение дали биете старец или някое дете.За такива като тебе,Дучето, Главата и други лумпени само затвор.Там ви е мястото. Надявам се в най-скоро време да се отървем от такива като вас.

Много бъркаш пич!!!Нито ходя да се бия нито нищо!!!Аз в бой не съм участвал никога!!!Познавал съм-никой не познавам-ходя си сам на мачове-не познавам нито глави,нито крака,нито ръце!!!И Айде стига с тези обвинения хвърлени на вятъра-кой е бил деца и старци или говориш-просто ей така-за да има какво да кажеш!!!
Изображение

Потребителски аватар
kiko3
Контакти:

Мнениеот kiko3 » 24 мар 2010 13:17

cska_90 написа:
kiko3 написа:

И Айде стига с тези обвинения хвърлени на вятъра-кой е бил деца и старци или говориш-просто ей така-за да има какво да кажеш!!!

Спомни си ЦСКА-Фулъм и ЦСКА-Базел.На първия мач пребиха едно момче защото не знаеше че на мачовете в европа факлите са забранени.Лично оня педал Главата го преби а и доста други му помагаха.На мача с Базел пребиха стареца(около 60год.) защото каза на едно момче че знамето което развява му пречи да гледа.Да не говорим че на всяко дерби стават побоища в сектор Г,на които инициаторите са точно хората на Главата( ако не знаеш кой е Главата-той е шефа на стюардите).
[rimg]http://i.imgur.com/HEQSaT5.jpg[/rimg]
[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/998827_10151661794992860_969718475_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 13:30

Знам кой е -но не го познавам лично!!!
Знамето му пречело-е тъова нормално ли е според тебе????Тези хора не разбраха ли ,че това е сектор "Г"-там е агитката-там има факли,димки,знамена,хореота!!!Това е смисъла на този сектор.Много тъпо е да кажеш ,че знамето ти пречи-като ти пречи -има си "В" сектор!!!В "Г" се ходи поради други причини-а не да седиш и да гледаш!!Какво да направим-да не веем знамена ли???
Изображение

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 мар 2010 13:44

Докато не разберат някои хора, че не са собственици на Сектор Г така ще е... Ако ръководството реши да изравни цените на билетите за В и Г от самосебе си ще се отделят феновете, които идват заради хореото и тези, които идват заради футбола.
Не искам да упреквам сърцето на агитката, но трябва да си признаем, че то тупти с лека аритмия... Трябва да разберат че всеки си има причина да е в Г сектор, но понякога тя не е такава, каквато е на тарторите там.
И аз гледам мачовете от Г, но стоя дълеч от "центъра на купона", ЗАЩОТО ИСКАМ ДА СЕ ПРИБЕРА НА КРАКА В КЪЩИ.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 24 мар 2010 13:46

cska_90 написа:Знам кой е -но не го познавам лично!!!
Знамето му пречело-е тъова нормално ли е според тебе????Тези хора не разбраха ли ,че това е сектор "Г"-там е агитката-там има факли,димки,знамена,хореота!!!Това е смисъла на този сектор.Много тъпо е да кажеш ,че знамето ти пречи-като ти пречи -има си "В" сектор!!!В "Г" се ходи поради други причини-а не да седиш и да гледаш!!Какво да направим-да не веем знамена ли???

Само дето беше в междинния сектор м/у А и Г.....аз бях в А и това се случи на 10 метра от мен, а въпросния крайник дойде с още 10-15 лумпена да "въдворява" ред....

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 мар 2010 13:49

ros написа:Докато не разберат някои хора, че не са собственици на Сектор Г така ще е... Ако ръководството реши да изравни цените на билетите за В и Г от самосебе си ще се отделят феновете, които идват заради хореото и тези, които идват заради футбола.
Не искам да упреквам сърцето на агитката, но трябва да си признаем, че то тупти с лека аритмия... Трябва да разберат че всеки си има причина да е в Г сектор, но понякога тя не е такава, каквато е на тарторите там.
И аз гледам мачовете от Г, но стоя дълеч от "центъра на купона", ЗАЩОТО ИСКАМ ДА СЕ ПРИБЕРА НА КРАКА В КЪЩИ.

Рос,нещата много се преекспонират!!!Аз ходя всеки мач в Г и то в центъра и нямам нито една драскотина!!!В Г се ходи за да се пее,за да се правят хореографий и така нататък!!Това трябва да е ясно!!!!Ако ги нямаше тези хора щяхме да се чувстваме като на театър-е аз не искам така!!!Да може би има и доста неща които не трябва да са така-но...!!Не може да отидеш там и да почнеш-я свалете знамената -пречат ми или седни че не виждам!!!Това не значи ,че ние НЕ идваме заради футбола!!!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”