От ЦСКА официално потвърдиха преговорите с "Титан АС"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
montello

Re: От ЦСКА официално потвърдиха преговорите с "Титан АС"

Мнениеот montello » 10 дек 2008 17:40

stom firma TITAN otgovaria za sabiraneto na boklucite v 27 bg grada,sas sigurnost fenovete na podhuene ot tezi mesta ste iz4eznat..pone nema dase ma4at pove4e s evropozorite na tragekomi4nia i ialov tancov ansambal ot poduene,koito ima pove4e jelanie ,otkolkoto rezultati i vazmojnosti...podkrepiam mnenieto 4e fc poduene e IZRODA NA NA6IA FUTBOL.za razlika ot imeto si ,tozi otbor e simvol na podlosta,pozora i srama,koito prodaljava da pokazva iz evropa i bg razbira se....... :o :o :o :lol:ubeden sam 4e bez sirakov tova otbor4e ne moje da stane 6ampion,drug e ? dali takova 6ampion4e e nujno na futbolat ni...
ЦСКА

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 10 дек 2008 17:44

червени БОКЛУЦИ :D :D :D

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 10 дек 2008 18:30

montello написа:stom firma TITAN otgovaria za sabiraneto na boklucite v 27 bg grada,sas sigurnost fenovete na podhuene ot tezi mesta ste iz4eznat..pone nema dase ma4at pove4e s evropozorite na tragekomi4nia i ialov tancov ansambal ot poduene,koito ima pove4e jelanie ,otkolkoto rezultati i vazmojnosti...podkrepiam mnenieto 4e fc poduene e IZRODA NA NA6IA FUTBOL.za razlika ot imeto si ,tozi otbor e simvol na podlosta,pozora i srama,koito prodaljava da pokazva iz evropa i bg razbira se....... :o :o :o :lol:ubeden sam 4e bez sirakov tova otbor4e ne moje da stane 6ampion,drug e ? dali takova 6ampion4e e nujno na futbolat ni...

Представям си ги отсега циганите-боклукчии с рекламни блузи на ФК"Панчарево"-ха ха ха това е съдбата-родени от боклук,при боклука ще ви погребат,СБОГОМ,ЦУРО,ПАНЧАРЕВСКА БОКЛУКЧИИСКА КОФО :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”