Може ли мача на Локо МЗ - ЦСКА да е бил уреден?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Всичко е нагласено!

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:11

haiobaio написа:Пич, ти наистина прекали. Много теми пусна за щяло и нещяло.

и с кво съм прекалил?Аз съм си от ЦСКА, пускам си темите във форума на ЦСКА.Някъде има правилник по колко теми мога да пускам на ден ли кво?Ако няма какво да кажете по темата не пишете.Да ви кажа не ми и пука много мнението на другите фенове , направих го заради цскарите да го обсъдиме тоя варянт .Ясно ,че дргите фенове няма да се съгласите с мене!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:15

а забравих да напиша...поразровете се малко в сайтовете в интернет и вижте какво казва Панку.говоря за чужди сайтове! ;) и после ме мислете за луд
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 мар 2010 10:18

Аз мисля че само се чакаше да поведе Локо Мз и да влезнат на терена.Какви са тия оправдания от Борисов и другия там че имало хора извън клетката на мача в Ловеч всички си бяха вътре ама пак излезнаха и в двата случая Дудучето беше усмихнат до ушите.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:21

Neron написа:Аз мисля че само се чакаше да поведе Локо Мз и да влезнат на терена.Какви са тия оправдания от Борисов и другия там че имало хора извън клетката на мача в Ловеч всички си бяха вътре ама пак излезнаха и в двата случая Дудучето беше усмихнат до ушите.

не колега , през ццялото време имахше хора извън клетката, но съм съгласен с тебе, че това чакаха.дори да не бяха вкарали гол локо м3 ако мача продължаваше да е 0 на 0 пак щяха да влезнат :!: :!:
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 мар 2010 10:25

POPCORN написа:
Neron написа:Аз мисля че само се чакаше да поведе Локо Мз и да влезнат на терена.Какви са тия оправдания от Борисов и другия там че имало хора извън клетката на мача в Ловеч всички си бяха вътре ама пак излезнаха и в двата случая Дудучето беше усмихнат до ушите.

не колега , през ццялото време имахше хора извън клетката, но съм съгласен с тебе, че това чакаха.дори да не бяха вкарали гол локо м3 ако мача продължаваше да е 0 на 0 пак щяха да влезнат :!: :!:

Не отричам че е имало хора извън клетката.Чакаше се момента УЖ да ги провокира някой там с някви измислени истории и да стане анархията.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:26

Neron написа:
POPCORN написа:

Не отричам че е имало хора извън клетката.Чакаше се момента УЖ да ги провокира някой там с някви измислени истории и да стане анархията.

и без провокации мисля, че щяха да навлезнат.представи , че продължаваше мача да е 0 на 0 към 80-85 мин. пак щяха да влезнат да насерат работата ;)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

palkoalex

Мнениеот palkoalex » 23 мар 2010 10:28

Защо затворихте темата АНТИголкорнер.Тя за пореден път показва защо сме на това положение.А то е защото БЪЛГАРИЯ е пълна с Долни гадни мръсни ПЕДЕРАСТИ!!!!!!!!

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 23 мар 2010 10:29

Честно казано никога не съм бил привърженик на конспиративните теории,но наистина има нещо странно в това,което се случи в Мездра.Тезата,че нахлулите не са фенове на ЦСКА е несериозна и вирее единствено в главите на Митко Гърнето и Дучето.Аз също се порових из форуми и никъде не срещнах такава теза,а и то е видно,че имаше сума ти хора от първите нахлули с открити лица и червени фланелки.Наистина ли някой си мисли,че някой ще рискува да влезе в червената агитка и ще си крие лицето и няма да е с червени артикули?Нима не е по-логично нахлулите да са крещящо облечени в червено,за да не се породят подобни съмнения?А може би въпросните нарочно не са с червени атрибути,за да се породят съмнения и отново да се търсят извинения със световната конспирация?Интересни въпроси,но няма кой да ги зададе нито на Борисов,нито на Дучето.
Последна промяна от acmilan на 23 мар 2010 10:30, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 23 мар 2010 10:29

palkoalex написа:Защо затворихте темата АНТИголкорнер.Тя за пореден път показва защо сме на това положение.А то е защото БЪЛГАРИЯ е пълна с Долни гадни мръсни ПЕДЕРАСТИ!!!!!!!!

ти май си за бан, ама няма кой да ти го даде :)
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 мар 2010 10:30

Колеги,чуйте са...2 варианта:
1.Има АМА НАИСТИНА има нещо гнило в тая ситуация!Исмаил показал нещо си там на ония кретени,па решили че го обижда,па то няма никва обида,па още в началото на мача са се били заредили на пистата,а през това време наште играха малко ''странно''.....гнила работа и аз така мисля!
Или втория вариант:
Няма никаква гнила работа,просто на наште не им вървяло играта и през това време някви си кретенчета са решили да развалят мача!Навсякъде ги има
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”